JESSY Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 тек сад учим неке ствари и схватам шта ми је битно е то је важно....схватити....после ће све ићи само по себи.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 е то је важно....схватити....после ће све ићи само по себи.... I pray for that! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 možda si ti neki visok čovek мислиш мен-тол (man tall) Ђуро Станивук, Лапис Лазули, Иван ♪♫ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 мислим да смо мање-више сви у истој ситуацији, само неки тога нису свесни а неки то и не занима.... Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 мислим да смо мање-више сви у истој ситуацији, само неки тога нису свесни а неки то и не занима.... Ако мислиш на кривине, ја нисам. Код мене све права линија Можда зато што свесно бирам лакше путање... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Можда зато што свесно бирам лакше путање... а мислиш да све и само од тебе зависи...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 ево мисли још једног мушкарца - Ника Хорнбија.... "Ponekad izgleda kao da muškarac može da proceni koliko je fin i uljudan jedino proučavanjem svog odnosa sa ženama - ili tačnije s potencijalnim partnerkama. Nije teško biti pažljiv prema njima. Častiš ih pićem, snimiš im neku dobru kasetu, telefoniraš im da bi ih pitao jesu li dobro... veliki je broj brzih i bezbolnih načina da budeš Dobar Momak. Medjutim, kada su stalne veze u pitanju, znatno je komplikovanije biti postojano takav. Jedno vreme sve je u najboljem redu, čistiš wc-šolju, ispoljavaš svoja osećanja i činiš sve druge stvari koje se očekuju od modernog muškarca. A potom odjednom počneš da manipulišeš, zlovoljan si, igraš na dve karte, foliraš, i neiskren si prema najboljim devojkama. Ne umem to da objasnim." -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2013 једна моја стара композиција у новом руху: https://soundcloud.com/sparrowart/loneliness Биљана, Arsenija, JESSY and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 једна моја стара композиција у новом руху: https://soundcloud.com/sparrowart/loneliness ово је предивно.... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 8, 2013 сви ми имамо своје дарове, који се надопуњавају, и нико није самодовољан, ја умем једно, ти друго, онај треће, ти не умеш, али умем ја, ја не умем, али она особа уме, наши дарови се надопуњују, ми смо оно што смо једни другима али, нажалост, често своје дарове употребљавамо да бисмо се надимали пред другима, да се самообмањујемо самодовољношћу, сујетом, лечећи своја осећања ниже вредности keka, JESSY, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2013 охолост је између осталог и компензација за слабост, некима је лакше бити охол него радити на себи, лакше пљунути на другог него поправљати себе, лакше им понизити другог него врлинама узвисити себе Биљана, Silence , Дијана. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 охолост је између осталог и компензација за слабост, некима је лакше бити охол него радити на себи, лакше пљунути на другог него поправљати себе, лакше им понизити другог него врлинама узвисити себе likefaceeeeeeee ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Кад прође страх, охоли и комплексаши показују своје право лице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2013 Свако је геније. Али ако судиш о риби по њеној способности да се пење уз дрво, онда ће она провести цео живот мислећи да је глупа. Алберт Ајнштајн http://imgur.com/orMGrhw АлександраВ, Лапис Лазули, Silence and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука