Jump to content

Како ће расти деца коју су васпитавали хомосексуалци?

Оцени ову тему

Препоручена порука

zar i u ovoj temi ima raspravljanja?! :blink:

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

pa nisu ateisti krivi sto su njih dve pale duse i sto rade nesto sto nema veze sa mozgom ,pa nije bas za sve ateizam kriv , zasto mislite da svi ateisti ovo podrzavaju ? pa kakve to ateiste znate ?

nemojte tako

u pravu je dyna

zar i u ovoj temi ima raspravljanja ?

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

pa nisu ateisti krivi sto su njih dve pale duse i sto rade nesto sto nema veze sa mozgom ,pa nije bas za sve ateizam kriv , zasto mislite da svi ateisti ovo podrzavaju ? pa kakve to ateiste znate ?

nemojte tako

u pravu je dyna

zar i u ovoj temi ima raspravljanja ?

pa problem je sto aleksandar zloupotrebljava nase ( ateisticko ) oslnanjanje na naucno proverljive cinjenice u posmatranu sveta pa oce da uzme ovaj primer da je ateizam toboze kriv i da mi ateisti navodno koristimo nauku samo kad nam odgovara.

Ja sam osudio ovo ovde nit sam spomenuo hrisncastvo nit ateizam, to su dunja i aleksandar uleteli sa nama"ateistima":

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

pa problem je sto aleksandar zloupotrebljava nase ( ateisticko ) oslnanjanje na naucno proverljive cinjenice u posmatranu sveta pa oce da uzme ovaj primer da je ateizam toboze kriv i da mi ateisti navodno koristimo nauku samo kad nam odgovara.

Ja sam osudio ovo ovde nit sam spomenuo hrisncastvo nit ateizam, to su dunja i aleksandar uleteli sa nama"ateistima":

А где сам ја то поменуо атеизам овде? Нигде. Причинило ти се, што би рекао Ениз.

Подели на овим сајтовима

Da ti opisem kako ja razmisljam:

Ukoliko je neko punoletno lice, bez ociglednih psihickih nedostataka i zeli da postane zensko to je njegovo privatno pravo. Ukoliko je dovoljn zreo bioloski (dakle mozak mu je potpuno razvijen ) i psihciki da izmeri mane i posledice takvog akta persona moze slobodno da se uputi kod doktora i da menja pol koliko hoce. To je pravo te osobe.

Ovaj Mladi gospodin ( a kak oje krenulo od skoro gospodja ) ne moze da izmeri posledice takvog akta, ne moze da odredi da li je to stvarno dobro ili lose za njega, te ne moze da donese tu odluku.

E, isti si bre Rodja postao, jednako nesto bijes po paragrafima i pravima, odmori malo od toga...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Sve informacije koje sam pogledao o ovom slucaju su veoma sture, a neke su neproverene. Ono sto niko nije pomenuo (koliko sam video) jeste da taj dechak od strane psihijatra ima dijagnozu Gender identity disorder (GID), poremecaj za koji u nekim slucajevima nije dovoljno leciti bez medikacija. To dete ima taj simptom od svoje druge godine, ali ne znam kada je ustanovljena dijagnoza. Isti par ima i dvoje (po ovom pitanju) normalne dece - koja nemaju problema sa seksualnoscu (sudeci po informacijama).

Meni je kao i svima ovde odvratno da se tako nesto radi, i ako je promena pola na njihovu inicijativu. Ne pravdam, samo pominjem da u takvim pricama obicno ima puno vise pozadine nego "dve lezbache nasilno menjaju pol jadnog deteta". Obzirom na medijsku paznju, siguran sam da ce njima dete bito oduzeto a one kaznjene ako se pokaze da nema opravdanja za taj potez i ako one to rade na svoju ruku.

Hteo bih i da kazem da su mnogi vasi komentari odvratni. Bez obzira na to sta te zene rade, postoji nacin da se to spreci i da se one dovedu u red ako rade nesto nedopustivo - sto je veoma moguce da se ovde radi. Batine i slicne metode koje ovde vidim su posebno za gadjenje. A onda mi vi pricajte o pravoslavlju.

Подели на овим сајтовима

AJ bih doktore koji su prihvatili. Jednostavno dete nema punu pravnu i poslovnu sposobnost da bi stupalo u takve poteze.

Ne znam kako to ide u USA, ali u Srbiji nikad.( ne mislim na promenu pola vec na promenu pola maloletnicima)

Управо о томе размишљам!

Ало бре, дете са тако мало годиница довести до одлуке без повратка!

Па мука је кад ти дође клинац па хоће да се истетовира или да стави златан зуб ради моде

да му објасниш да је то трајна одлука и да ће кад га прође воља имати силу проблема....

Ако бре не може да се малолетно уда, потписује уговоре, односно да одговара за себе:

који правним триковима су ови успели да се иживљавају над неформираном личношћу

(обратите пажњу да дете није још ни ушло у пупертет!!!!)

• Волим 1

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Meni nesto nije jasno u vezi LGBTH osoba koje su usvojile decu,

i u svetskim liberalnim mejnstrim medijima se predstavljaju kao uzorni roditelji i tako to.

Kako sad da su gej ljudi toliko dobri roditelji kad citava ta gej agenda od kad se pojavila sama za sebe insistira da je protiv tradicionalnih porodicnih vrednosti, za slobodnu ljubav, promiskuitet, razne perverzije koje se javno i transparentno mogu videti po svetskim paradama i internetu.

Elem, odakle sada promenjena prica da su oni toboze brizni i moralni roditelji koji svaki dan ispracaju svoju usvojenu decu u skole,

redovno ih kupaju, hrane i oblace, vaspitaju i prave od njih "normalne" ljude?

Ovde je rec o homoseksualnom paru koji je usvojio petoro decaka!!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Kako sad da su gej ljudi toliko dobri roditelji kad citava ta gej agenda od kad se pojavila sama za sebe insistira da je protiv tradicionalnih porodicnih vrednosti, za slobodnu ljubav, promiskuitet, razne perverzije koje se javno i transparentno mogu videti po svetskim paradama i internetu.

To da je gej agenda protiv tradicionalnih porodichnih vrednosti je stvar koju ste vi istripovali. Nije to stvar ili-ili. Ne moras da budes ili za tradicionalne vrednosti ili za slobodnu ljubav. Jedno ne iskljucuje drugo u drustvu. Dakle drustvo moze da ima i ljude koji gaje porodice sa tradicionalnim porodicnim vrenostima a ujedno i delove drustva koji su za slobodnu ljubav, svakom normalnom coveku je jasno da jedno ne ubija drugo. A cesto iz slobodne ljubavi se dodje do braka ujedno i porodice i tih porodichnih vrednosti. Gde mladici i devojke u mladosti malo luduju ali na kraju dodju na svoje, oformljuju porodice i uzgajaju decu. Ustvari ja smatram da su ljudi koji stavljaju te dve stvari u sukob zli, jer prave sukob tamo gde sukoba nema.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...