Jump to content

Како ће расти деца коју су васпитавали хомосексуалци?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ali njih dve prvo.Pa onda doktore,hormonska terapija,pa malo citostatika u krvi,a onda bih im oduzela dozvole za rad,doživotno,pa u zatvor na neko vreme.Unakaziti maloletno dete,na ovakav način,je monstruozno.

Pazi sad ne mogu da se slozim sa cinjenicom unakaziti, mozda dete ima stvarno zelju da to uradi, medjutim moj problem pocinje tamo gde dete nije sposobno da kvalitetno odluci o tome.

Dakle cak i da ima zelju, njegova zelja ne moze da se uvazi jer nije produkt njegove zrelosti.

Zato u pravu postoji termini pravna i poslovna sposobnost.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pazi sad ne mogu da se slozim sa cinjenicom unakaziti, mozda dete ima stvarno zelju da to uradi, medjutim moj problem pocinje tamo gde dete nije sposobno da kvalitetno odluci o tome.

Dakle cak i da ima zelju, njegova zelja ne moze da se uvazi jer nije produkt njegove zrelosti.

Zato u pravu postoji termini pravna i poslovna sposobnost.

ako dete vec i ima takvu zelju ( mada ja ne verujem u to ) sto ne sacekaju da dete bude punoletno pa samo odluci sta ce sa svojim telom da radi

tuzno je ovo ,mnogo tuzno :(:(:(

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

@ iuris

Верујем да је настраност "родитеља" и у овом, конкретном примеру, итекако у уској вези са начином одгајања ( еуфемизам ) детета. Овакву болештину могу само да подрже и спроведу у дело сексуално девијантни људи, што не искључује могућност да се међу њима нађу и особе које нису настране.

Ево како то иде: хајде да се изјаснимо по питању сексуалне оријентације, па да се окупимо, па дајте нама, обесправљенима наша права, па дајте децу, па та деца су сада наша ( дали сте нам их), па ћемо ми да их васпитавамо и да правимо од њих оно што ми хоћемо.

Веће зло почиње од мањег зла. Него, ти и ја смо се прегањали и на теми која је имала додирних тачака са овом, па нема смисла да се вијамо поново око истог. :)

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Deca imaju mnogo želja,a obzirom da živi sa dve majke koje su mu "roditelji" nekako je ajde da kažem normalno da ima želju da bude kao one.Žensko.Na koga da se ugleda drugo u užoj porodici?Poznato je da deca "kopiraju" svoje roditelje u ponašanju,usvajaju navike pa i želje svojih roditelja.Ne mogu da se otmem utisku da mu je ova želja "nametnuta".Slažem se da dete nema sposobnost da odlučuje zato je i dete i deca prolaze razne faze kroz svoje odrastanje,a ovo je verovatno jedna od tih faza,imajući u vidu ko su mu roditelji.Zato kažem da je ovo monstruozno,"udovoljavati" detetu koje nema svoj stav još izgrađen,svoje mišljenje.Onaj ko mu na ovakav način " udovoljava" za mene je monstrum.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

@ iuris

Верујем да је настраност "родитеља" и у овом, конкретном примеру, итекако у уској вези са начином одгајања ( еуфемизам ) детета. Овакву болештину могу само да подрже и спроведу у дело сексуално девијантни људи, што не искључује могућност да се међу њима нађу и особе које нису настране.

Takodje u ovom konkretno primeru. Ali to ne znaci da vazi za sve lezbejke.

Ево како то иде: хајде да се изјаснимо по питању сексуалне оријентације, па да се окупимо, па дајте нама, обесправљенима наша права, па дајте децу, па та деца су сада наша ( дали сте нам их), па ћемо ми да их васпитавамо и да правимо од њих оно што ми хоћемо.

Roditelj u Srbiji nema pravo da radi sta hoce sa decom niti ce ikad da ima. Vazno je da razumete da je americki pravni sistem JAKO Drugaciji od srpskog.

Postoje tri velike grupe pravnnih sistema:

Anglosaknsonski: Engleski, americki.

Evropsko kontinentalni :Cela evropa sem turske i tih zemalja ( takodje negde zvan i romansko gemanski ili romansko germansko slovenski )

Seriatski: Muslimanski.

I sva tri se znatno razlikuju, i u izvoru prava i u nacinu sudjenja itd. To prvo da rascistimo. Dakle ovako nesto u Srbiji nikad nece moci da se desi.

Веће зло почиње од мањег зла. Него, ти и ја смо се прегањали и на теми која је имала додирних тачака са овом, па нема смисла да се вијамо поново око истог. :)

tako je dunja. evo da pevamo da se ne svadjamo.

http://www.youtube.com/watch?v=1Nmj5tQj61w

Poznato je da deca "kopiraju" svoje roditelje u ponašanju,usvajaju navike pa i želje svojih roditelja.

Kopiraju pojedine modele ponasanja, ali u u vecoj meri na formiranje kompletne licnosti ucestvuje drustvo t.j drustvene prilike i skola.

Medjutim lichno sumnjam da je malisan iskopirao ovo od majki, kao sto rekoh i ja mislim ( mozda gresim ) da mu je nametnuto.

Подели на овим сајтовима

Овака жеља, чак и да је његова, а тешко да јесте, никако не може да буде "продукт његове зрелости" без обзира на то у ком животном добу је донета.

Зашто мислиш да овакве ствари у Србији не могу да се десе? Па хомосексуализам је и у Америци био непожељан док није узео маха. То што Срби и та измишљена нација звана Американци не пролазе у истом периоду кроз исте фазе када је самозвана "геј популација" у питању није гаранција да не може да се догоди и да се неће догодити.

Подели на овим сајтовима

Овака жеља, чак и да је његова, а тешко да јесте, никако не може да буде "продукт његове зрелости" без обзира на то у ком животном добу је донета.

Da ti opisem kako ja razmisljam:

Ukoliko je neko punoletno lice, bez ociglednih psihickih nedostataka i zeli da postane zensko to je njegovo privatno pravo. Ukoliko je dovoljn zreo bioloski (dakle mozak mu je potpuno razvijen ) i psihciki da izmeri mane i posledice takvog akta persona moze slobodno da se uputi kod doktora i da menja pol koliko hoce. To je pravo te osobe.

Ovaj Mladi gospodin ( a kak oje krenulo od skoro gospodja ) ne moze da izmeri posledice takvog akta, ne moze da odredi da li je to stvarno dobro ili lose za njega, te ne moze da donese tu odluku.

Подели на овим сајтовима

Па наводих ли ја психологију: правилно психолошко узрастање детета захтева мушки и женски узор. Али не, ми се на науку позивамо само када нам то одговара.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је право питање шта ће њих две детету да раде кад оно постане псеудоженско? Мислим, пошто је њихова (дез)орјентација јасна, јасно је и зашто им клинац није занимљив. Е сад, кад постане "женско", можда ће проводити више "квалитетног времена" заједно, а?

Само да њих две не прођу као Антонио Бандерас у филму La piel que habito... А могуће је да им се - кроз неку годину - то догоди. Него, Американци какви су, они би јадно дете осудили...

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ове су стварно заслужиле батине и то дооообре батине, а након тога иух затворити иза седам брава, да бела дана више не виде.

Bato moj Aleksandre..ovo je za metak ... po kratkom postupku...sve ostalo je licemerje

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

sad će da nadju i nekog pingvina koji je promenio pol mladuncu i da nam dokažu kako je to sasvim normalno... i medju životinjama

Mislim svaka chast na ideji..oni su zaista "sposobni" i to da "pronadju"... Ali ja nisma uspeo ni$ta "sme$nije" i pametnije da smislim osim "kratkog postupka"...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Па наводих ли ја психологију: правилно психолошко узрастање детета захтева мушки и женски узор. Али не, ми се на науку позивамо само када нам то одговара.

Не ми, него атеисти.

*Iurise, ништа лично, таман се измирисмо уз призвуке досадне и, на још већу несрећу, дугачке песме, није ми намера да "откопавам ратне секире"!

Подели на овим сајтовима

nemam komentar

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Aleksandre, jedan primer ne gradi nauku. Nevezano za ovo, ne zloupotrebljavaj, na nauku se pozivamo uvek, a ne samo kada nam odgovara.

KontraArgument tvoje zloupotrebe je jako prost: Sta sa decom koja imaju roditelje muskog i zenskog uzora a oce da menjaju pol?

Nauka je jasno dokazala da deca mogu sasvim pristojno da se razviju psihicki i fizicki medju gej roditeljima, vecina njih postane straight, i nista im apsolutno ne fali.

E sad to sto ti oces da zloupotrebis jedan primer da izgradis svoj ocigledno unapred izgradjen stav to je druga prica.

Jako si me razocarao ovim komentarom.

*Isto vazi i za dunju.( ti me nisi razocarala :P )

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...