Wlof Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Ja licno volim da se distanciram iz tih studija,jer uvek jedna kaze jedno,a druga kaze drugo. Ja licno smatram da ucenje dece da je homoseksualnost nesto normalno bilo u skolama ili kuci od strane homoseksualnih roditelja greska. I da to vodi do oberucki prihvatanja promiskuiteta. A sto se tice usvajanja,ako moze da se dete da homoseksualnim parovima,onda slobodno moze parovima sa raznim zivotnim stilovima i fetisizmima. Александар Милојков је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Ja licno volim da se distanciram iz tih studija,jer uvek jedna kaze jedno,a druga kaze drugo. Ja licno smatram da ucenje dece da je homoseksualnost nesto normalno bilo u skolama ili kuci od strane homoseksualnih roditelja greska. I da to vodi do oberucki prihvatanja promiskuiteta. A sto se tice usvajanja,ako moze da se dete da homoseksualnim parovima,onda slobodno moze parovima sa raznim zivotnim stilovima i fetisizmima. Zasto? Kod mene je upravo suprotno i non stop cekam i trazim da li ce da se pojavi neka ozbiljna studija na ovu i neke druge teme! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Е, ако су они рекли, онда је сигурно тачно.... Могу, што се мене тиче, да окаче све то мачку о реп. Dakle izabraces studiju koja ti se svidja? Bez obzira na kredibilnost studije? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Jer je uvek isti problem,jedna studija ce da kaze jedno,a druga drugo. A ljudi ce da optuzuju studiju koja im se ne svidja kako nije dovoljno dobra i tako dalje. I ja bi voldeo da vidim ozbiljnu studiju da se ukljuce mnogi ljudi i mnogi faktori,ali ko zna kada ce to biti. Do tada se vise oslanjam na svoje iskustvo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Deca se ne vaspitavaju samo u porodicama već i u školama, u društvu u celini. Ovde je više reč o tome da se napadnu homoseksualci. A ja postavljam pitanje kako bi rasla deca kod Džordža Majkla, Eltona Džona, Dolce & Gabbane i mnogih drugih, a kako će rasti i vaspitavati se uz majku bludnicu, ili oca alkoholičara, ili kockara, ili uz sav kič i šund sa kojim su bombardovani sa svih strana, ili sa roditeljima bolesnim nacionalistima, ili opterećenim novcem i samo novcem. Neuroze i alkohol, radjaju debile, iako su im majke lepotice bile. Jer je uvek isti problem,jedna studija ce da kaze jedno,a druga drugo. A ljudi ce da optuzuju studiju koja im se ne svidja kako nije dovoljno dobra i tako dalje. Sve studije koje pricaju u steti gej populacije su uglavnom sumnjiog porekla, nekredibilne ili su ih sami izbvori demantovali za falsifikovanje podataka. Nije tu pitanje da li se nama svidja ili ne. Medjutim postoji jedna opsta paranoja da ce gej roditelj biti nesto losiji od strejt roditelja zato sto je gej. Cinjenica je da je psihicki stabilan roditelj neprocenjiv, bio gej ili strejt. Ja bih vise voleo da sam u gej porodici nego u naprimer porodici alkoholicara, narkomana, bludnice, robijasa, kriminalca, etc. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Rekao bi i sve koje pricaju o koristi. Ja sam i rekao gore da ja ne mislim da ce takvo obrazovanje biti dobro po dete,niti da je dobro po drustvo i ako kazemo da je dobro mozemo mnoge fetisizme da kazemo da su dobri. Gej roditelju mogu da budu super roditelji,ali dzaba to kada predstavlja i propagira nesto specificno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Gej roditelju mogu da budu super roditelji,ali dzaba to kada predstavlja i propagira nesto specificno To i jeste fora. To kakav ce neko roditelj biti nema veze sa time da li je neko gej ili ne. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Zapravo ima,jer kada kazem "super roditelj" mislio sam roditelj koji daje detetu ono sta je potrebno (krov na glavom,hrana,ljubav itd) Ali ti isti roditelji mogu da imaju specifican mentalni sklop kojim ce da vode zivot i da tako obrazuju dete. Neo Nacisti mogu da budu super roditelji na primer pa da opet budu Nacisti i da uce decu takvim vrednostima Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Данас сам читао медицинску енциклопедију. Боље да не причам шта тамо пише. Под "Х". Јер, оптужиће ме за "хомофобију". А енциклопедија није тако стара. Ипак, данашња "сазнања" су дијаметрално супротна. А јасно је и како су неки "оздравили". Промењена је дефиниција појма болести. То је читава мудрост. Pa napiši... verovatno bi bilo interesantno... zaista, napiši kako je definisana bolest u toj enciklopediji i kako je definisan homoseksualizam... ako ništa drugo, bar da vidimo zbog čega je od strane autora te enciklopedije smatrano da je u pitanju bolest... jer to je i najbitnije, razlozi zbog kojih se smatra da nešto jeste ili nije bolest, a ne okolnost ko je kada imao takvo stanovište... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Elem, ne vezano za temu jedno pitanje. Da li postoji neki ateista koji ujedno nije i nekakav LGBT aktivista? Mislim ,vidim da medju pravoslavcima ima sarolikog misljenja od tzv.homofoba do prilicno liberalnih stavova na gej problematiku; medjutim koliko vidim ateisti su prilicno po difoltu svi jednoumni na ovu temu, ako se ne varam. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Pa napiši... verovatno bi bilo interesantno... zaista, napiši kako je definisana bolest u toj enciklopediji i kako je definisan homoseksualizam... ako ništa drugo, bar da vidimo zbog čega je od strane autora te enciklopedije smatrano da je u pitanju bolest... jer to je i najbitnije, razlozi zbog kojih se smatra da nešto jeste ili nije bolest, a ne okolnost ko je kada imao takvo stanovište... Ти си један од људи на форуму који ми је јако готиван, па ме неће мрзети да прекуцавам текст. Само, немој после да ме оптужите за хомофобију. Упозоравам, овако нешто данас рећи, може бити и кажњиво (какав апсурд!?) Дакле, ради се о Ларусовој "Медицинској енциклопедији", издање "Свјетлости", Сарајево, 1978. године: ХОМОСЕКСУАЛНОСТ, понашање везано за "пожуду за ообом истог пола" (према Феју). Прави хермафродитизми (гландуларни), псеудохермафродитизми (тубуларни) или друге конгениталне аномалије уро-гениталних органа веома ретко су праћене хомосексуалним понашањем. Када оно постоји чешће је изазвано патолошком реакцијом на увиђење аномалије него директном билошком везом с њом. Студије о хромозомском "сексу", гонадском или хормоналном, соматском и ендокрином, нису пружиле одговор, који би доказао билошку одређеност таквог понашања. Напротив, позната су хомосексуална понашања у току стечених церебралних болести: трауматских, туморских, инфективних (сифилистични енцефалитис). Као понашање хомосексуалност је, дакле, везана за психо-социјалне факторе, који објашњавају разноврсност њених аспеката. наставак следи..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Медицинска енциклопедија, насавак КОД ОДРАСЛИХ, поред повремених хомосексуалних понашања, до којих долази због одсуства партнера супротног пола (затворене средине), постоје хомосексуална понашања проистекла из друштвених и филозофских ставова (античка Грчка). Код изопачених особа или ураиста, хомосексуалност је више платонска естетика него генитално понашање. Насупрот томе могу постојати хомосексуална понашања неуротског или перверзног порекла. Најзад психички или деменцијални процес (психозе) могу бити праћени хомосексуалношћу. Халуцинантни утисци содомије описани су у неким еротским лудилима. Трансексуалност је убеђење човека да припада супротном полу. Ове особе су по правилу травестити (еонизам) и захтевају од хирурга естетске или пластичне интервенције, којим би добиле жељени пол. наставак следи.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Медицинска енциклопедија, наставак КОД ДЕТЕТА хомосексуална понашања су изазвана удруживањем психоосећајне осетљивости, конфликтних, често несвесних мотивација и навикавањем при повременим сусретима или практиковањем маструрвације. Још један наставак следи..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 Neo Nacisti mogu da budu super roditelji na primer pa da opet budu Nacisti i da uce decu takvim vrednostima Neo nacisti nikako ne mogu da budu super roditelji jer da bi bio neo nacista prvo moras da budes jako los covek. Sa druge strane da bi bio gej ne moras da budes los covek. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 26, 2013 Пријави Подели Написано Март 26, 2013 КОД МЛАДИХ ОСОБА хомосексуалност може бити пролазна појава пре хетеросексуалне поларизације. Али, сугестибилност, имплузивност и еротске преокупације могу се повезати са неуротксим факторима (неурозе), и утицати за опредељење за ову аномалију. Она може бити извор осећања кривице и тиме је особа стално опседнута. Прелазак од неурозе на изопаченост, која је дакле, стечена (пошто је конституционо изопачена личност реткост) обавља се паралелно са смањењем тог осећања кривице, а особа своју аномалију сматра "нормалном". Због јавне осуде, коју у данашњем друштву изазива њихово понашање, окупљање хомосексуалаца (нарочито мушкараца) има тежњу да се обавља у "срединама у којима се у којима се преживљује" у којима они срећу друге врсте неуравнотежености. Тако постоји хомосексуална проституција са својим подводачима, у којој се прерушавање широко користи, као и литерарни и уметнички "кругови". Мушку хомосесексуалност чине педерастија и содомија. Женска хомосексуалност (лезбејство) много је дикретнија и трајнија. Јавља се у облику сафизма, платонски или у виду узајамне мастурбаторне склоности жене према жени (трибадизам). Из тога разлога психопатологија ове хомосексуалности је мање позната. Осим симптоматичних форми, код којих треба лечити узрок, лечење хомосексуалности је пре свега психотерапеутско. Код неуротичара који сами захтевају то лечење има неких изгледа на успех. Изопачена личност, која по правилу не жели лечење, изгледа да се не осећа обавезном на то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука