Тавита Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Tavi, nemoj bre da mi se ljutis molim te crvenilo! Reci mi sta te isprovociralo-mozes i na pp i odmah cu izbrisati post koji te povredio i to sa zadovoljstvom, veruj mi! ??????????? ? ???? ??. ?? ??? ?? ??????? ????? 20???. ???? ????. ????? ?? ??????. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Tavi, sve je sredjeno crvenilo Zlatna ribiceee, hocu i ja na sneg, necu da radim crvenilo https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Пало само пар пахуља.. пих crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ??????? ?? ????! ????? ???? ?????? ? ??????, "????????", ?????????? ???? ???????, ?????? ?? ?? ????? ?? ?? ?????? ??? ????????. ?? ???, ???????, ?? ?? ?? ??????, ?? ???? ???????? ?? ?? ???? ??? ?? ???? ????? ????? ???????!? ?????? ?? ????! 0202_238 ?? ??, ???????? ? ????? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ? ?? ?? ??? ???? ????? ???? ?????? ? ????? ??????.... ?????? ??? ??? ????? ?? ???????? ???????? ???? ????? ??????? ?? ????????????? ? ?????? ???????, ???? ?????? ??????... ??? ????? ????????? ? ?????????? ?????, ??? ??? ?????? ?? ????????????.... ????? ??, ???? ?? ??, ???????????? ?????? ???????? ????????, ??? ?? ???? ????? ????? ???????????, ??? ???... ????? ?? ?????? ????.... ?????? ?? ?????? ???????? (???????????? ?????? ? ???????? ???????) ? ?????, ? ?? ?? ???? ???? ???? ????? ?? ??????????....0202_238 319.gif 0442_feel ????, ???? ??????? ?? ???????????, ???? ?? ?????, ??, ?????? ?? ?? ????? ????? ?? ????? ????? ?????????????.... confused "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ????? ?? ?????? ????.... ?????? ?? ?????? ???????? (???????????? ?????? ? ???????? ???????) ? ?????, ? ?? ?? ???? ???? ???? ????? ?? ??????????....0202_238 0202_238 319.gif Proksima je najbliža zvezda Sun?evom sistemu. 0442_feel Planiram da odem do nje ili da budem svedok kada se bude išlo. 0104_cheesy Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 ????? ?? ?????? ????.... ?????? ?? ?????? ???????? (???????????? ?????? ? ???????? ???????) ? ?????, ? ?? ?? ???? ???? ???? ????? ?? ??????????....0202_238 0202_238 319.gif Proksima je najbliža zvezda Sun?evom sistemu. confused Planiram da odem do nje ili da budem svedok kada se bude išlo. 0104_cheesy ???????? ?? ???? ?? ???????.... 0442_feel ?? ?? ????? ????? ? ??????? ??? ????????.... ??????????.... ?? ???? ????.... ???? ???????? - ????????? ???? ???????????? ??????, ?????? ?? ?? 0104_cheesy ????? ??? ??? ????? ???? ???? ??????? ???? ?????????????...??? 0104_cheesy "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Antoneta, meni se cini da si ti daleko od zablude... 1406_love Zamisli da se probudis jedno jutro i da sve sto ugledas oko sebe volis, dobijes recimo dar da u svemu sto mozes spoznati culima prepoznajes lucu ljubavi s kojom je stvaralac kreirao ovaj svet...I volis, volis, volis... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 8, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2010 Па ако се замислимо - признаћемо да су нам зато чула и дата и ни због чега другог.... Господ нам се непрекидно открива, е сад колико смо спремни да га препознамо, да примимо Љубав и одговоримо на њу.... 8084.gif 0442_feel Хехе, заблуда се односила на позицију звезде... crvenilo.gif' class='bbc_emoticon' alt='1406_love' /> "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 ?? ??? ?? ????????? - ?????????? ?? ?? ??? ???? ???? ? ???? ? ?? ???? ???? ??????.... ?????? ??? ?? ?????????? ???????, ? ??? ?????? ??? ??????? ?? ?? ??????????, ?? ??????? ????? ? ?????????? ?? ??.... 0110_hahaha 0442_feel ????, ??????? ?? ???????? ?? ???????? ??????... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> Da, potpuno se slazem. Ali zamisli samo da toliko usavrsis sebe...Ne znam, ali tako nekako verovatno izgleda raj...P.S. Znam da si mislila na zvezdu, ali sam iskoristila rec zabluda da se nadovezem na tvoj post 0104_cheesy...Btw, ne saznasmo kako se zove najudaljenija :cheesy2: https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Удаљеност докле васељена допире није ништа наспрам Љубави. 0110_hahaha Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
after_silence Написано Јануар 9, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2010 Ova vasa diskusija je bas bila pokretacka za mene... Da li zaista ponekad nemamo zelja ili nemamo zelje ni snage ni hrabrosti da zelimo, da li smo jednostavno ubedjeni u to da tako mora, makar to zvali Bozijom voljom. Setim se nekog vica, koliko se samo "javlja" Bogorodica raznim ljudima poslednjih godina, njen "radni dan" je bas naporan tako i mi. Slazem se sa Lazaricom ili sam pocela da razmisljam o ovoj temi slozivsi se sa njom. Ali onda sam mislila, kako je postavljeno pitanje? Pa naravno da ne bih, kada pogledam iza sebe, kada pogledam sve patnje mog zivota i sve radosti, nista ne bih menjala, sve ima neko svoje mesto, neki smisao. Ne znaci da skacem od srece na svako svoje iskustvo, daleko od toga, mnoga su mi iskustva za ne pozeleti nikome, ali vidim poentu, vidim zasto su tu bila gde jesu, imaju svoje mesto i svoju svrhu. Dok su trajala ne da sam zelela zlatnu ribicu, nego sam kukala na sav glas, kao u onoj prici o kovacu i gvozdju, ma koliko zeleli da od gvozdja postanemo mac, sam proces kovanja ne da je bolan nego samo tako... Ali ma koliko bila zadovoljna u tom smislu i gde god me stavio Gospod Njemu hvala, nisam prestala da zelim. I da pustam Gospoda da mi ostvaruje te zelje, samoposmatranja, samosaznavanja, promene, mojih bliznjih... Toliko je zelja, ali za razliku od onih mladih dana, ispunjenje ili ne ispunjenje zelja me ne dovodi u ekstremna stanja. U tom smislu se menjamo, nema tih mladalackih oscilacija, te energije, tog poleta, da, tu je on, ali sada u drugacijem vidu, sada svesna da ne trcim 50m nego maraton zivota i da je bitno da taj put prodjem kako treba, da uzivam i u prirodi i u drugim trkacima i da svi zajedno prodjemo kroz cilj, a ne samo "na snagu" da istrcim put slepa i gluva. U tom smislu se i zelje preobrazavaju i ma koliko ih zelela da, ne drzim ih se grcevito. A upravo zbog toga, jace se "borim" za njih, razvija se ta "snaga" tj smelost da pred Bogom zaistem to sto zelim, svesna da je sve u Njegovim rukama. Ako se ne ispuni, opet, s Njim cu to da vidim i moja reakcija iako mozda jako burna u trenutku u sustini nece biti. Ne znam kako da to objasnim, nekada nisam imala tu smelost da trazim od Boga tako direktno i ostro, sada imam, ali te zelje mi nisu sve i svja nego upravo moj odnos sa Njim Stalno posmatram kolika je neosetljivost osetljivih ljudi prema osetljivosti njihovih bližnjih. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јануар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 After_silence, bas si to lepo objasnila. I ja se tako nekako osecam i mislim da je promena odnosa prema zeljama o kojoj pises ustvari odrastanje ili mozda bolje reci sazrevanje... Ipak, da budem iskrena nedostaje mi nekad taj entuzijazam i zar s kojim sam iscekivala nekad pre, kao dete, da se nesto dodje ili prodje. Meni se vecina stvari koje sam zelela nisu ostvarile ili cesce, ostvarile su se kada mi vise nisu bile vazne. Sta reci, sudbina nas nestrpljivih i temperamentnih 0104_cheesy. Na zalost, nisam jos uvidela u cemu je bila poenta nekih promasaja i patnji ali verujem da cu shvatati postepeno. Ono sto me sada brine jeste sto primecujem kod sebe cesto neki strah da nesto pozelim ili proglasavam stvari koje zelim i za koje treba da se borim meni potpuno nevaznim deklarisuci ih kao slabosti. Tako se one slazu u podsvesti, ja iz onoga ko sam dolazim u stanje ko bi "volela biti" ili bolje reci "trebala biti"... I na kraju, eto mene u situaciju gde nemam problema - mislim stvarno ih nemam- ali nemam nekako ni neke radosti one zivotne pa razmisljam... Boze kako li se lako izgubiti i tesko i mucno opet pronaci... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
KaJ - Kolja Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 promenio bi se za jos jednu nijansu, pustio bih je i tako bi postao bogatiji za jos koji "gram" svesti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 promenio bi se za jos jednu nijansu, pustio bih je i tako bi postao bogatiji za jos koji "gram" svesti.Izvini, ali ne razumem bas najbolje 0110_hahahaMoze malo pojasnjenje? Cega bi to postao "svesniji" pustanjem na slobodu ulovljene ribice? Ili si mozda mislio "savesniji" ili.... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Šta bih ja kada bi je ulovio i ona meni kaže pusti me, ispunit ću ti tri želje! Kod mene bi bilo ko u onome vicu Kad je bosanc srbin i hrvat je ulovili i ona im obeća ispuniti po želju:Hrvat poželi što poželi nesta i ostvari mu se srbin poželi što poželi i njemu se ostvari pa ga nestade!Dok Bosanac reče:Deti bona meni njih vrati ja nemogu bez njih! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука