Лазар Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Da je ulovim trazio bih da mi pusti neku muzicku zelju po njenom izboru. A one dve preostale...... pa kada je vec veselje neka budu neke pjesme po njenom izboru У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Peca Mujo ribu i ulovi zlatnog kita. Kit: "Pusti me ispunit ću ti 3 želje!" Mujo: "Ma kakve želje, nosim ja tebe zlataru!" Misli on Muju zzafrkavati! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Nedaj bože da Čejo uhvati zlatnu ribicu!Tavita bi morala mjenjati mjesto boravka gdje nebi važile čarobne želje! :cmizdrenje: 1510_baby 0102_laugh 0102_laugh 319.gif bliss jeeee bliss jeeee Bilo bi: Bježi Tavita kako znaš i umiješ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Šta bih ja kada bi je ulovio i ona meni kaže pusti me, ispunit ću ti tri želje! Kod mene bi bilo ko u onome vicu Kad je bosanc srbin i hrvat je ulovili i ona im obeća ispuniti po želju:Hrvat poželi što poželi nesta i ostvari mu se srbin poželi što poželi i njemu se ostvari pa ga nestade!Dok Bosanac reče:Deti bona meni njih vrati ja nemogu bez njih! Pa kako ovo da razumemo? Meni to izgleda kao da se Vas nacionalni identitet temelji na vrlo jakim emocijama prema Srbima i Hrvatima? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Da je ulovim trazio bih da mi pusti neku muzicku zelju po njenom izboru. A one dve preostale...... pa kada je vec veselje neka budu neke pjesme po njenom izboru A zamisli da je zlatn ribica neki "turbo folkas" https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Šta mislite da li vama život bio ljepši bez nas! jeli vi zaista mislite da mi mrzimo ljude zbog drugačije njjihove vjere!Kakvi ste takvi ste kakvi smo takvi smo ipak je jednima uz druge i sa drugima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Ма нема шансе да ико улови златну рибицу која испунјава жеље... :cmizdrenje: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Šta mislite da li vama život bio ljepši bez nas! jeli vi zaista mislite da mi mrzimo ljude zbog drugačije njjihove vjere!Kakvi ste takvi ste kakvi smo takvi smo ipak je jednima uz druge i sa drugima!Bojim se da smo se krivo razumeli... Srbi svoj identitet ne temelje na tome tj. ziveli smo kao sto znate dosta vekova i pre pojave Muslimana kao i danas sa Vama...Zbog toga mi nije bas blisko razmisljanje da jedna nacija gradi svoj identitet na tako jakim emocijama (bilo pozitivnim ili negativnim) ka drugoj naciji pa sam Vas pitala za pojasnjenje... Nisam mislila nista lose iskreno, samo mi je cudno koliko su Vam bitni drugi i naravno-ukoliko su u pitanju emocije ljubavi-vrlo pohvalno i blagosloveno za Vas rod... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Da je ulovim trazio bih da mi pusti neku muzicku zelju po njenom izboru. A one dve preostale...... pa kada je vec veselje neka budu neke pjesme po njenom izboru 1510_babyA zamisli da je zlatn ribica neki "turbo folkas" Pa ako je....Kod nas Srba je gost svetinja...A ona je gost u mojoj mrezi :cmizdrenje: У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Šta mislite da li vama život bio ljepši bez nas! jeli vi zaista mislite da mi mrzimo ljude zbog drugačije njjihove vjere!Kakvi ste takvi ste kakvi smo takvi smo ipak je jednima uz druge i sa drugima!Bojim se da smo se krivo razumeli... Srbi svoj identitet ne temelje na tome tj. ziveli smo kao sto znate dosta vekova i pre pojave Muslimana kao i danas sa Vama...Zbog toga mi nije bas blisko razmisljanje da jedna nacija gradi svoj identitet na tako jakim emocijama (bilo pozitivnim ili negativnim) ka drugoj naciji pa sam Vas pitala za pojasnjenje... Nisam mislila nista lose iskreno, samo mi je cudno koliko su Vam bitni drugi i naravno-ukoliko su u pitanju emocije ljubavi-vrlo pohvalno i blagosloveno za Vas rod... sada se nešalim:Imaju tri opcije u životu!Prva mrziti i prezirati one koji nisu "tvoji" Druga:Biti dobar sa svima sa kojima možeš uz uvažavanje i toleranciju! Treća:Nadrogiraj se i pusti sve nek ide u ........ Drogeraš nisam, lud nisam da sve mrzim, nekako ako sam imalo normalan mi je najljepše imati normalne odnose sa svima! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Ма нема шансе да ико улови златну рибицу која испунјава жеље... 1510_baby Ovo je bre vise simbolika, da se malo "propitamo gradivo" u smislu...znamo li sta zelimo, kuda smo posli, cemu tezimo, koje navike menjamo, sta cistimo, koje grehe okajavamo....sta savetujemo, koga ljubimo, kako ustajemo posle pada i tako... Vezbamo, vezbamo https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Ма нема шансе да ико улови златну рибицу која испунјава жеље... :cmizdrenje:Pa sto ne kazes da si je vec ulovio da se mi vise ne patimo 1510_baby Mi se ovde prenemazemo te bi ovo te bi ono a on nju uhvatio i drzi je kod sebe У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Šta mislite da li vama život bio ljepši bez nas! jeli vi zaista mislite da mi mrzimo ljude zbog drugačije njjihove vjere!Kakvi ste takvi ste kakvi smo takvi smo ipak je jednima uz druge i sa drugima!Bojim se da smo se krivo razumeli... Srbi svoj identitet ne temelje na tome tj. ziveli smo kao sto znate dosta vekova i pre pojave Muslimana kao i danas sa Vama...Zbog toga mi nije bas blisko razmisljanje da jedna nacija gradi svoj identitet na tako jakim emocijama (bilo pozitivnim ili negativnim) ka drugoj naciji pa sam Vas pitala za pojasnjenje... Nisam mislila nista lose iskreno, samo mi je cudno koliko su Vam bitni drugi i naravno-ukoliko su u pitanju emocije ljubavi-vrlo pohvalno i blagosloveno za Vas rod... sada se nešalim:Imaju tri opcije u životu!Prva mrziti i prezirati one koji nisu "tvoji" Druga:Biti dobar sa svima sa kojima možeš uz uvažavanje i toleranciju! Treća:Nadrogiraj se i pusti sve nek ide u ........ Drogeraš nisam, lud nisam da sve mrzim, nekako ako sam imalo normalan mi je najljepše imati normalne odnose sa svima! Naravno, slazem se potpuno da je najlepse imati normalne odnose... Jedino sto je mene iznenadilo jeste toliki znacaj koji pridajete drugim nacijama-konkretno Srbima/Hrvatima u kontekstu Vaseg nacionalnog identiteta sto naravno nije zabranjeno , samo meni malo neobicno...ali ok naravno... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Ма нема шансе да ико улови златну рибицу која испунјава жеље... :cmizdrenje:Pa sto ne kazes da si je vec ulovio da se mi vise ne patimo 0102_laugh Mi se ovde prenemazemo te bi ovo te bi ono a on nju uhvatio i drzi je kod sebe 1510_babyhahahahahhaah https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Април 1, 2010 Пријави Подели Написано Април 1, 2010 Могуће је да нисам ухватила златну рибицу.. али ми је испунила жељу Ваљда сам причала гласно у близини језерцета Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука