Number15648 Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 devojke u sustini vole dobre momke, ali da ti dobri momci s vremena na vreme budu djavolci da bude ono 'ispod mire sto djavola vire' Ма немој, ђаволе волиш. Фино. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Немој да се љутиш али боље да ти неко каже сад док си млад и можеш да се промениш. Ко лебац си. Начи, не гине ми малтретирање Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Па ево питам пучанство на форуму. e, pa to nije bas verodostojno....moras nekog iz svoje okoline... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Ма немој, ђаволе волиш. Фино. hahahahahahaaaaaa 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 devojke u sustini vole dobre momke, ali da ti dobri momci s vremena na vreme budu djavolci da bude ono 'ispod mire sto djavola vire' Valja i da viri pomalo, da nije bas samo mira... RYLAH and VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Начи, не гине ми малтретирање Ти каза RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Значи жене воле, лоше момке, барабе ( онај зликовац и дивљак из библије), и ђаволе. Па баш фино. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Значи жене воле, лоше момке, барабе ( онај зликовац и дивљак из библије), и ђаволе. Па баш фино. sta ti je? jesi li ti andzelak mozda? 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 sta ti je? jesi li ti andzelak mozda? Не, ја сам ДОБАР момак. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Не, ја сам ДОБАР момак. to je lepo! 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Добре жемске зли мушки... зле жемске добри мушки... каква је то глобална предрасуда и расизам... Зли и добри су људи без обзира на пол , расу , веру, итд. Зашто добри закаче са злима? Можда зато што су у нечему слични и што нема неке дефинитивне линије разграничења између злих и добрих јер су сви људи уствари добри ...глумци. Тачно рече, ови што су добри глуме зле, а зли добре, све у циљу допадања супротној страни. Значи ли то да се људи заправо плаше онога што не знају, па имају потребу за маскирањем. А када се маскирају бирају маску онога што нису, у ствари, врло често супротност. .mislise. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Тачно рече, ови што су добри глуме зле, а зли добре, све у циљу допадања супротној страни. Значи ли то да се људи заправо плаше онога што не знају, па имају потребу за маскирањем. А када се маскирају бирају маску онога што нису, у ствари, врло често супротност. .mislise. ali bas time sto pokusavaju da sakriju u stvari oktrivaju svoju licnost, kao sto je rekao Ralph Waldo Emerson, : “Society is a masked ball, where everyone hides his real character, and reveals it by hiding” Sidarta је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Има истине, мада је мало замршено. Отприлике као ово: “I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.” ― J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring А и у 02:10 како неће бити, Одох да спавам! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гром Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 Господ никада не даје искушење веће него што човек може да савлада или ако је Господ са нама ко може бити против нас. Јесте! Не треба бити духовно јак, већ имати Господа у себи. Он ће учинити да то нама буде могуће ма колко да смо слаби. И Св. Ап. Павле каже да је наша сила у слабости,када сам слаб онда сам јак, вели. Јер јаки се ослање на своју сули и не тражи Божју помоћ, и не успева. А слаби вапи за пожјом помоћи, и успева. Srdasce, Бојан Сарачевић and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Друга Гром Размишљанка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Март 11, 2013 Пријави Подели Написано Март 11, 2013 nego svi misle da su savršeni, ili bar u svojoj nesavršenosti, makar malo savršeniji od drugih, i svi bi nešto, oće, neće, te joj ovaj ovakav, onakav, njemu ova ovakva, onakva, oće oni bolje za sebe, samozaljubljeni a koliko se u svemu tome propusti dobrih prilika, jer smo fantazirali nešto ,,bolje" Управо то,добри човече...ја сам ти се усавршио у овоме,читав живот јурио савршенство,пропустио х добрих девојака,увек заљубљен у манекенке (са којима,поштено говорећи,нисам имао никакве шансе). И сада када сам дошао у мало озбиљније године имам невероватну жељу да вратим време уназад,да исправим пропуштено али... Све је то резултат гордости,кад си убеђен да си бољи од свих,да заслужујеш "све и свја",кад молиш Бога да ти пошаље особу која ће бити добра за тебе,а када ти је пошаље ти је глатко одбијеш са реченицом "ма где нађе баш њу,види каква је,има лево уво 2 милиметара дуже од десног...". И зато сад,добро поучен претходним погрешним размишљањима,више обраћам пажњу на срце и душу,а много мање на тело. Да ли је касно или не,не знам...верујем да није JESSY, YOKA, R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука