Бојан Сарачевић Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Има оптимизма значи и у стварном животу! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Занимљиво да ниједно женско са форума, не узима учешћа у овој теми,мада је тема усмерена ка њима... Уствари кад мало размислим,жене све мање учествују на овом форуму,а и све их мање има... (вероватно што на форуму има мањак лоших мушкараца ) Идемо у Немачку, тамо има 2 пута више жена од мушкараца, а и плате су боље! Зосима је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Има оптимизма значи и у стварном животу! наравно.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 па није баш тако....можда је фора у томе што женски чланови форума учествују на озбиљнијим темама.... Хм,мени се чини да их ни тамо нема,мада зашто би ова тема била неозбиљна?! Него врати ону планинарку,уместо ове што кија 4chsmu1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Идемо у Немачку, тамо има 2 пута више жена од мушкараца, а и плате су боље! Ахтунг дихтунг, непреферирам жене германског порекла, словенска лепота је рулз...мада стандард 0409_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Него врати ону планинарку,уместо ове што кија 4chsmu1 искрено да ти кажем, морала сам да је склоним да не саблажњавам мушки део форума..... :laugh: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 ,,Zašto se dobrim ženama dešavaju loši muškarci"? znači prema ovoj rečenici tzv. loši su događaj... - pa ovo je samo žena mogla da smisli :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Ахтунг дихтунг, непреферирам жене германског порекла, словенска лепота је рулз...мада стандард 0409_feel Нисам знао да си полиглота, а ни да си тако избирљив! Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 znači prema ovoj rečenici tzv. loši su događaj... - pa ovo je samo žena mogla da smisli значи, као што већ једном рекох, на форуму не недостају (ко)лектори.... :P ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Ako se dobroj ženi konstantno dešavaju loši muškarci, onda baš i nije dobra... Da budem iskrena, razumem da se igramo bitange i princeze u tinejdžerskim godinama, tad svi radimo sve da nerviramo roditelje, ali ako to traje i kasnije, ta cura ima neki problem; sad koji, to je vrlo individualna stvar. Znam kako izgleda loš momak, otac i stariji brat su mi bili takvi; doduše, brat je samo hteo da bude k'o ćale, inače je više na majku, nežnija priroda, manje telesna, ko bi ga znao. Videla sam koliko je moja majka patila zbog svog izbora, tako da mi ni u snu ne bi palo napamet da se vezujem za nekog takvog, pošto je čista iluzija da će se neko ko je prirodno takav promeniti; neće. Brat je prestao da bude takav, nakon što ga je cura koju je voleo (ali se ipak ponašao kao govedo prema njoj) ostavila na vrlo nezgodan način. Onda je skapirao da žene moraš da tretiraš sa poštovanjem, pogotovo jer je birao cure koje su sasvim ok, i nisu zasluživale takvo ponašanje. No dobro, bolje ikad, nego nikad Ćale se nikad ne bi smirio, nego sad ima skoro 60 godina i dvoje male dece, tako da nema vremena za zezanje, a i sadašnja gospođa je mnogo stroža od moje mame A što se mene tiče, alergična sam na frajerisanje kod muškaraca; tad mi proradi cinizam i kad sam bila mlađa, bila sam u stanju prilično da "isprozivam" takve. Al' to je u principu bila greška, pošto sam mnoge momke koji su se frajerisali, jer im je bila frka da mi priđu i nabacivali su taj "šmekerski" fazon, prilično "kastrirala" (u psihoanalitičkom smislu te reči, ne u bukvalnom ). Trebalo je da budem finija i sa malo više razumevanja, pa da ih elegantno otkačim ako mi ne odgovaraju, a ne da izigravam veštičaru Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Нисам знао да си полиглота, а ни да си тако избирљив! Хм, цијеним да нешто покушаваш бити саркастичан,мада непроваљујем разлог...данас сам нешто добро воље ,па ћу те поштедети,уколико не наставиш... 0203_cool Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 И тако се код мене десило да назови "лош" момак је доживео преобраћење у доброг, хахаах, није тачно... он је био добар човек од увек, само га је тежак живот и горка искуства натерала да мало лута... Наша љубав је залечила ране и донела многе дарове дивно Зорка што си ово поделила са нама.... зна се од кад је света и века да ''иза сваког успешног мушкарца стоји успешна жена''....(успешан=добар)... YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 значи, као што већ једном рекох, на форуму не недостају (ко)лектори.... :P Aha, osetila si se prozvanom! :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2013 A što se mene tiče, alergična sam na frajerisanje kod muškaraca; tad mi proradi cinizam i kad sam bila mlađa, bila sam u stanju prilično da "isprozivam" takve. Al' to je u principu bila greška, pošto sam mnoge momke koji su se frajerisali, jer im je bila frka da mi priđu i nabacivali su taj "šmekerski" fazon, prilično "kastrirala" (u psihoanalitičkom smislu te reči, ne u bukvalnom ). Trebalo je da budem finija i sa malo više razumevanja, pa da ih elegantno otkačim ako mi ne odgovaraju, a ne da izigravam veštičaru сад си им лепо очитала.... 1312_womens ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 10, 2013 Пријави Подели Написано Март 10, 2013 Хм, цијеним да нешто покушаваш бити саркастичан,мада непроваљујем разлог...данас сам нешто добро воље ,па ћу те поштедети,уколико не наставиш... 0203_cool Шале ради... Зосима је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука