Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Malo je bzvz. ovo kad se citira neko.

Nije pregledno kao pre.

Ako može da se vrati na staro... ili je to neko iskušavanje u vreme posta???

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ускоро ће се средити...

Заправо, форум је апгрејдован али није и скин... па ћемо у крајњем случају вратити онај основни скин док не средимо овај. Ускоро, за дан два ће бити много, много нових побољшања сајта.

Подели на овим сајтовима

Malo je bzvz. ovo kad se citira neko.

Nije pregledno kao pre.

Ako može da se vrati na staro... ili je to neko iskušavanje u vreme posta???

биће враћено

није намерно тако постављено него се због апдејта пореметило

због тога некима фале и амини ал ево ја делим по 100 комада за прва три најбржа слушаоца који се јаве

Подели на овим сајтовима

Може ли технилки администратор да поједностави промену (лични податак) Е адресу која није више у функцији 

а да не мора да се члан поново региструје, само зато што мења адресу,  јер по мени то повлачи промену  имена ,што по мени није добро.

Хвала.

Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук.

Подели на овим сајтовима

Статистика члана

• Група: Члан
  • Активне поруке: ####
  • Прегледа: ####
  • Статус члана: БЕЛА ПЧЕЛА

Sta predstavlja ova stavka Pregleda u Statistici clana? Nikad mi nije bilo jasno, pa rekoh da prosvercujem pitanje dok su izmene u toku. :D

(Za status grubo lazem, ali dobro zvuci...)

Takodje, koja je razlika izmedju kategorije Grupa u Statistici clana i grupa na forumu? (Kapiram da ova Grupa iz statistike sadrzi ono sto pise ispod avatarcica (clan/ateista/rimokatolik/musliman), ali to nije forumska grupa...)

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

valjda se misli na to koliko puta ti je pogledan profil.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Јесте, то је колико је пута профил прегледан... радимо на томе да сами профили буду много више активни.

Подели на овим сајтовима

Hvala na brzom odgovoru!

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Персо,

Када се каже реактивирање налога, не мисли се на креирање новог корисничког имена на форуму, већ само на поновно логовање на форум. Дакле, нема обавезне промене корисничког имена приликом промене и-мејл адресе :)

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли се и другима дешава, али у едитору порука могу да куцам само "plain text". Све опције у горњој палети су ми засивљене. "Потупно уређивање" не помаже.

Може помоћ?

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

Да ли ће мој налог и даље бити мој, моје групе, приступ .

Мени само измена Елек адресе треба а тамо се наводи прекидање и морам поново да се региструјем---

Ауууууу emoticon-looney-toons-006.gif

Компликовано и опасноsmiley-sad006.gif!

Шта ми саветујеш увекзелени?

Ja sam menjao e-mail pre neki dan. Samo ukucaš novi e-mail koji hoćeš da koristiš, tvoju lozinku ovde i onda te forum automatski izloguje i pošalje ti na novi mail koji si navela aktivacioni link na koji treba da klikneš da potvrdiš promenu mail-a. Iza toga se samo normalno uloguješ sa koris. imenom i lozinkom i to je to. Nema nikakvog prekidanja i nove registracije...

:)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...