Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Цитат
Где сјесад она опција за улазак на тему где смо учестововали,а неко је написао поруку?
  On 26. 8. 2011. at 21:47, Dijana S. рече

da, gdje je precica na 'azurirane poruke'

На самом врху стране, тамо где пише твој никнејм, отвори падајући мени и кликни на опцију Мој садржај.

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Како обрисати све приватне поруке из inboxa одједном? (ако неко од чланова има преко 2000 порука, нико не може да му пошаље поруку)

odes na Преписка

ispod sa leve strane imas taster

Едитуј

kad to kliknes ides na Моји разговори gde je ikonica pored u desno gde pise isprazni folder.

posle toga neces imati vise 2000 poruka - imaces 0

Подели на овим сајтовима

Направили сте велику промену са цитатима. Сада није могуће цитирати на онај начин и онолико као раније.

Када напишеш поруку, програм одбије да ти цитира све оно што си одредио за цитирање и порука иде потпуно мусава у јавност.

Нити сте упозорили људе, нити сте навели нова правила по којима ради нови програм.

Обашка што сматрам да је то ограничавање цитата погрешно.

И даље ми смета што пливају слова на насловима тема кад преко њих пређеш курсором. Не можеш одмах да кликнеш на тему него мораш да чекаш да се слова умире и онда да тражиш где треба да кликнеш. Просто је глупо, губи се време а и нервира...

И даље ми смета што ми програм сам освежава списак новонаписаних порука. На тај начин сам онемогућен да имам на увид које су поруке стигле ДО ТРЕНУТКА кад сам ја кликнуо на освежавање порука. Овако поруке само пристижу и ја више не знам шта сам прегледао а шта нисам. Глупо, непрактично, контролишуће,..

Због ова два пропуста, списак последњих тема је практично бескористан и избегавам га. Радије се служим кликом на "Види нови садржај" мада и тамо слова пливају.

И још нешто. Када желиш да нађеш списак својих порука - списак се појави али непотпун. Просто, неке поруке фале а уопште не могу да разумем због чега.

Подели на овим сајтовима

Јел могуће да једном написана порука више не може да се поправи?

Да касније уочене граматичке и стилске грешке не можемо накнадно да исправимо?

Исправка, сад видим да може али изгледа само одмах пошто се напише порука. Већ после петнаестак минута или тако нешто - више не може.

Што је такође без везе.

Подели на овим сајтовима

Izgled foruma mi se uopste ne svidja,imam mali milion zamerki,a o boji foruma da i ne govorim.

Milijardu puta UNlike prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole

А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23)

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 30. 8. 2011. at 0:17, игорсима рече

Јел могуће да једном написана порука више не може да се поправи?

Да касније уочене граматичке и стилске грешке не можемо накнадно да исправимо?

Исправка, сад видим да може али изгледа само одмах пошто се напише порука. Већ после петнаестак минута или тако нешто - више не може.

Што је такође без везе.

Чланови имају 15 минута да своју поруку прегледају и уреде. После 15 минута немају ту могућност. То је најнормалнија ствар на свим озбиљним форумима. Ако којим случајем уочи после тог времена да је порука лоше написана, може да се брати Администрацији да поруку дореде.

Људи, на све смо мислили, ствар је само да ли желите да истражујете. Има много напредних финкција и све су вема лако доступне. Сада радимо на исправкама превода, на завршавању Правилника и "најчешћим питањима".

Подели на овим сајтовима

On 30. 8. 2011. at 6:45, Иван Цветковић рече

Чланови имају 15 минута да своју поруку прегледају и уреде. После 15 минута немају ту могућност. То је најнормалнија ствар на свим озбиљним форумима. Ако којим случајем уочи после тог времена да је порука лоше написана, може да се брати Администрацији да поруку дореде.

Људи, на све смо мислили, ствар је само да ли желите да истражујете. Има много напредних финкција и све су вема лако доступне. Сада радимо на исправкама превода, на завршавању Правилника и "најчешћим питањима".

Ма да, озбиљан форум. Чије су ударне теме каладонт и бројање...

Озбиљан форум на коме промене правила уређивања порука и ником ништа не кажу?

Форум на коме промене правила уређивања порука тако да раније написане поруке постану најобичније брљотине:

https://www.pouke.org/forum/topic/1827-%d1%82%d0%b5%d1%85%d0%bd%d0%b8%d1%87%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d1%80%d1%88%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%be%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d1%9a%d0%b0-%d0%bd%d0%b0/page__view__findpost__p__490936

Цитат
Направили сте велику промену са цитатима. Сада није могуће цитирати на онај начин и онолико као раније.

Када напишеш поруку, програм одбије да ти цитира све оно што си одредио за цитирање и порука иде потпуно мусава у јавност.

Нити сте упозорили људе, нити сте навели нова правила по којима ради нови програм.

Обашка што сматрам да је то ограничавање цитата погрешно.

И даље ми смета што пливају слова на насловима тема кад преко њих пређеш курсором. Не можеш одмах да кликнеш на тему него мораш да чекаш да се слова умире и онда да тражиш где треба да кликнеш. Просто је глупо, губи се време а и нервира...

И даље ми смета што ми програм сам освежава списак новонаписаних порука. На тај начин сам онемогућен да имам на увид које су поруке стигле ДО ТРЕНУТКА кад сам ја кликнуо на освежавање порука. Овако поруке само пристижу и ја више не знам шта сам прегледао а шта нисам. Глупо, непрактично, контролишуће,..

Због ова два пропуста, списак последњих тема је практично бескористан и избегавам га. Радије се служим кликом на "Види нови садржај" мада и тамо слова пливају.

И још нешто. Када желиш да нађеш списак својих порука - списак се појави али непотпун. Просто, неке поруке фале а уопште не могу да разумем због чега.

Гледам сада неке своје раније написане поруке, пре овог преуређења форума, и неке од њих су постале потпуно нечитљиве јер нова правила форума не подржавају велики број цитата.

Мислим да је идиотски да због нових правила трпе старе поруке.

Подели на овим сајтовима

On 26. 8. 2011. at 11:58, Иван Цветковић рече

Ја сам за тио да се врати да буде пре минут, пре два и тд... то ће и бити. Ко хоће да види у колико сати је, нека погледа сат на компу и нека тачно зна време.

Оче Иване јел може да се врати "пре минут"?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Имаш на профилу опције да га прихватип аутоматски или по избору. Такође, можеш и да блокираш, а можеш да забраниш људима да ти шаљу ПП. Погледај мало опције.

Подели на овим сајтовима

On 30. 8. 2011. at 6:03, Deni72 рече

Izgled foruma mi se uopste ne svidja,imam mali milion zamerki,a o boji foruma da i ne govorim.

Milijardu puta UNlike prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole prst ka dole

Trla baba lan, bolje malo uzmi pa prouci profil i ostalo, nego sto ovako kukas non-stop...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...