Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Мислим да је у питању проблем при конвертовању порука и ве верујем да је могуће то исправити. Свакако, није половина, већ један део на почетку стварања ЖРУ-а. И мени је веома жао када видим да те поруке нису читљиве, али бисмо могли да их некако уз помоћ сајта који прави бекапове сајтова, да пронађемо те поруке и да их убацимо. Наравно, то би све морало ручно и велики би посао био.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Зашто ми једна слика стоји на авантару кад гледам тему на форуму и горе поред имена где су ПП и одајви се а друга када одем на сам пролил или уђем у само тему (ова друга слика Богородица и треба да стоји али се негде види и стари авантар)?

refresh your page...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Извињавам се унапред ако је већ неко поставио ово питање, али немам адсл па ми је претраживање мало заморно, нарочито ако тема, као ова, има 32 стране.

Да ли постоји могућност да се једна тема која има више страна ''скине'' и сними помоћу једног клика, уместо да се иде од стране до стране и да се свака страна снима засебно?

Можда је питање смешно, али нисам неки стручњак за рачунаре.

Хвала унапред .smesko.

Подели на овим сајтовима

нажалост, не постоји та опција јер је злоупотребљавана у даљој прошлости.

можеш да се потрудиш да пронађеш неки програм који ће ти омогућити скидање неколико страница у којим можеш и дефинисати колико далеко да посрче, ал ја не знам ниједан да ти препоручим ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1339444176' post='657714]

нажалост, не постоји та опција јер је злоупотребљавана у даљој прошлости.

можеш да се потрудиш да пронађеш неки програм који ће ти омогућити скидање неколико страница у којим можеш и дефинисати колико далеко да посрче, ал ја не знам ниједан да ти препоручим ...

Па баш на жалост...

Хвала ти у сваком случају

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги пријатељи,

Урадили смо неколико промена у вези повезивања са фејсбуком и дељења садржаја са ЖРУ-а.

Средили смо проблем око конекције са фејсбуком те сада поново на сајт можете да се логујете преко фејсбука (нови чланови), а стари чланови могу свој налог повезати са фејсбук налогом.

Такође, скинули смо meta tag сличицу, те сада можете при дељењу садржаја моћи да изаберете неко од постојећих слика које се налазе на одређеној теми која се дели. Самим тим молим постављаче нових тема да илуструју своју тему- да при постављању теме (текста), поставе и слику која ће пратити тему.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

da pitam jel zna neko sta se desava sa privatnim porukama, sa dva clana sam se dopisivao, i odjednom pise da je clan napustio konverzaciju i poruke su izbrisane, a nisu brisane?!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

okivedoki :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ја се уопште не сналазим са форумима, али желим и молим Вас да само поставите ово обавештење негде где ће сви моћи да прочитају:

Драга браћо и сестре у Господу,

Наш брат Никола (19) има леукемију, то смо сазнали пре неколико дана и сада се налази на клиници. Оно што је сада најпотребније, поред ваших молитви, јесте крв 0- (нулта негативна). МОЛИМО ВАС да нам се јавите сви који сте у могућности да дате крв за нашег Николу! Тиме ћете му омогућити да настави да живи и да се радује као што се и до сада радовао.

Унапред захвална,

Биљана +381604458004

Подели на овим сајтовима

• Гости

Синоћ смо објавили ову вест на фејсбуку на нашим страницама, знам да су се јавили људи... ако је неко нулта група слободно ека се јави жени и пита да ли је пронађена крв.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...