Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

оно сто је иван показао важи за нов садржај,а цицуљак који је Отац показао је за насловну страну форума 4869

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Premijum ЖРУ скин је сада испеглан до краја. Исправљени су делови где се слова, због боја нису се најбоље видела. Сад је то све на свом месту. Ова потпуно оргинални и уникатни скин је поклон за све оне који су схватили поенту постојања портала Поуке.орг.

Хвала што сте са нама и што чините да је ово интернет место пројава хришћанске и међусобне љубави.

Погледајте како сада изгледају неки детаљи:

post-6964-0-49695300-1315898762_thumb.jp

post-6964-0-90510200-1315898789_thumb.jp

post-6964-0-29793500-1315898797_thumb.jp

post-6964-0-71965600-1315898804_thumb.jp

post-6964-0-73108900-1315898811_thumb.jp

post-6964-0-55731800-1315898819_thumb.jp

zru

Подели на овим сајтовима

• Гости

Због велике популарности premium ЖРУ изгледа форума, 13. септембра у 21:00 га постављамо за основни изглед како за чланове форума тако и за госте. Чланови који желе универзални изглег могу то увек учинити када кликну на опцију "Промените тему", на дну форума. Уједно, најављујемо још један изглед форума тзв. Празнични ЖРУ, који ће бити доступан за велике црквене празнике регистрованим члановима портала Поуке.орг.

Ваша Администрација

Ако неко не зна где може променити изглед форума, ево слике:

tema.jpg

Подели на овим сајтовима

Samo kopiraj adresu sa tubeta i pastuj na post. Jednostavno je.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

А шта би сад са оним премиум скином...? Јуче сам га имала, а данас га нема нигде... ne_shvata У понуђеним темама су ми ЖРУ и IB.Board Mobile. А кад кликнем на ЖРУ опет онај предходни...

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Свесни смо тога да не можемо свакоме угодити. Бирали смо између оног скина и брзине сајта, да и људима који користе слабије машине буде угодно да прате сајт.

Потрудићемо се да направимо још неки скин, али кадаодрадимо неке друге битне ствари. Мислим да је овај скин најбољи из много разлога, но потрудићемо се да угодимо и другима.

Подели на овим сајтовима

А јел може да се врати она опција (без ње је много безвезе у неким темама) да се прикаже уколико неко пошаље одговор у међувремену док ви пишете свој.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...