Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Лично, ја користим овај Premium ЖРУ skin. Заиста ми је прелепо када видим икону мог љубљеног Господа:

post-6964-0-78921300-1315853149_thumb.jp

dada

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Имам велики проблем са новим форумом који је постојао и на старом понекад.

Веома ми је тешко да читам форум када се браћа и сестре свађају и када нема слоге.

То је вероватно нека парапсихологија, али ја тада гасим форум. Да ли је могуће технички уредити да се блокирају неке поруке (не форумаши). Рецимо ако се порука зове "како торта да остане свежа месец дана ван замрзивача" и ако се налази у подфоруму "Женском", како да блокирам ту поруку да ми се уопште не приказује. Или можда ако може и блокирање целог подфорума, пошто ме они подфоруму типа "дискусија на јапанском и свахилију" уопште не занимају.

Немојте ми само рећи да може и да мало боље погледам опције. То је тако сељачки одговор.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Pre bi bilo "zelena papričica". Mogao bi da menja nik ako nije do sada, ima fore do nove godine a posle, kako Bog da.

Meni je sve ok iako još nisam savladala sve opcije ali ima vremena, rok je do Božića. Uživam u mojoj transparentnoj vizuri samo još da se doradi.

mozda covek voli papricice

Подели на овим сајтовима

Ово је више порука за ову рубрику па сам је копирао са друге теме.

Да ли је могуће технички уредити да се блокирају неке поруке (не форумаши). Рецимо ако се порука зове "како торта да остане свежа месец дана ван замрзивача" и ако се налази у подфоруму "Женском", како да блокирам ту поруку да ми се уопште не приказује. Или можда ако може и блокирање целог подфорума, пошто ме они подфоруму типа "дискусија на јапанском и свахилију" уопште не занимају.

Немојте ми само рећи да може и да мало боље погледам опције. То је тако сељачки одговор.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Овај 'premium' изглед форума је одличан, ставите га за основни

Ипак не. Ову тему ће имати прилике да користе само регистровани чланови и корисници. Ако неко жели, треба бар мало да се потруди. Онај основни изглед је такође одличан (бар мени) и он је више онако званичан. А овај је premium прави ЖРУ

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да ли је могуће технички уредити да се блокирају неке поруке (не форумаши). Рецимо ако се порука зове "како торта да остане свежа месец дана ван замрзивача" и ако се налази у подфоруму "Женском", како да блокирам ту поруку да ми се уопште не приказује. Или можда ако може и блокирање целог подфорума, пошто ме они подфоруму типа "дискусија на јапанском и свахилију" уопште не занимају.

Наравно да је могуће, то смо и казали да ћемо да омогућимо свим нашим члановима. Једино је проблем што мало треба боље да погледаш опције. sHa_sarcasticlol

Ако хоћеш да ти се у овим задњим порукама (које можеш да подешаваш по броју видљивих од 0-10) не виде неке поруке и подфоруми иди на овај цицуљак:

post-6964-0-79895800-1315856421_thumb.jp

Подели на овим сајтовима

уколико не желите да видите одређене теме идите на НОВ САДРЖАЈ.

под ставком ОСТАЛО (у доњем левом углу) штиклирајте ФИЛТЕР ФОРУМА

на менију који се отвара штиклирајте теме које желите да пратите, тј. немојте штиклирати тему коју не желите. У мом случају ДИЈАЛОГ СА АТЕИСТИМА 4869

ево фотке

newpicture2xh.png

Подели на овим сајтовима

ево одговора. пронашао сам један од начина

https://www.pouke.org/forum/topic/14883-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B0%D1%98%D1%82%D1%83-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%98%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BB/page__pid__498181__st__20#entry498181

Подели на овим сајтовима

• Гости

ZASTO NEKI TEKSTOVI CITAM KAO ???????????????????????????????????????????????????

Да, то су неки текстови на почетку рада форума. Не знам сада конкретно зашто али видећемо. Мислим да је питање иникодних слова. Надам се да ћемо то средити.

Подели на овим сајтовима

Брате ја нисам штиклирао рецимо "разговор са атеистима" а приказује ми се на насловној страни форума и даље тема из тог подфорума .mislise.

Подели на овим сајтовима

аха. ја нисам то видео, него сам кликао на онај зупчаник поред претраге. Овај нисам видео... А чему служи онда овај филтер из Иванове поруке, када не реагује.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...