Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Овде можете постављати текстове, слике, корисне ствари, видео туторијале за форум ЖРУ. Има много тога што још нисмо открили а веома је корисно за оне који вле прецизнија подешавања због честог приступа форуму и учешћа на њему. Рекли смо да IPbord заиста има премного веома занимљивих опција, а ми полако приводимо крају превод целокупног форума на српски језик.

Ево на пример ово: Ако хоћете да вам се на форуму приказују сви смајлији ову опцију ( на слици) треба да држите одштиклирану:

2hph8hz.jpg

Све што се пронашли постављајте овде, ако некоме није тешко нека направи и видео туторијал.

До ове опције се долази веома просто:

-Моја подешавања ( на врху форума) и ту је :)

Подели на овим сајтовима

Slično kao i u prethodnoj poruci, imam pitanje da li je moguće ubaciti ugnježdene citate (kao ranije)?

Sada se samo ubaci glavni deo poruke, a citati moraju ručno da se kopiraju.

Znači, može li citat ugnježdenih citata, al' na 1 klik?

Pa jel može ili ne može? Ja nisam provalio da može, osim ručno?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Можете Вашем профилу заменити позадину и прилагодити га изгледом вашим посетиоцима:

-Моја подешавања

-Опција Профил па у хоризонталном менију изабрати опцију "Прилагођавања профила"

-Слика позадине: Унеси УРЛ за слику (унесете директан линк неке позадине која вам се свиђа користећи неки сервис за uloadovanje слика (на пример tinypic.com)

-погледај профил (да видите како вам се допада)

-aко хоћете да вам се слика умножи онда штиклирајте опцију "умножи слику" а можете да одаберете и неку другу боју као позадину за свој профил.

Подели на овим сајтовима

evo recimo:

ako koristite samo početnu stranicu foruma za pregled tema, propustićete dosta novih poruka, tako da je nekad poželjno kliknuti na dugme ,,Види нови садржај" (gore desno) čime će biti izlistane sve nove poruke u dužem vremenskom periodu

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако не желите да Вам се поруке и подаци сами освежавају ( са оном flash апликацијом "учитавање), довољно је да одете на

-Моја подешавања

-одштиклирате опцију "Укључи flash учитавање?". То ће уједно и убрзати форум на Вашем browseru)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Опростите, моја грешка. Та опција служи за постављање више фајлова одједном на сајт. Што се тиче овог "учитавања", мислим да она мора да постоји због java скрипти.

Подели на овим сајтовима

У горњем левом углу постоји опција ИДИ НА СТРАНУ која омогућава лакше прегледање тема које имају више стотина страница. Једноставно се укуца број странице на коју желите ићи.

clipnl.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сада сам мало испитивао онај мобилни изглед и закључио да је заиста супер, бар за оне људе којима није битан изглед. Имате све као и на овом default изгледу, само је све поједностављено.

Дакле, идете доле на "промена изгледа и језика" (налази се мало изнад футера, на дну форума) и изаберете IP board mobile. Испробајте како ради.

Подели на овим сајтовима

a brate moj sajt je prva liga sad je puno lakse doci do svega pre mi je bilo malo komplikovano.Svako dobro sa Bogom

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...