Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Не да ти се... Сад ћеш наредних годину дана морати да имаш тај ник.. Шта да ти кажем :))))

Шала мала,вероватно ће ти администратори помоћи да то средиш :)

prstgore

Тај ник ми је дуго стојао и мени се допада. Међутим, ипак је бољи онај други који је у вези са именом.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Нема никаквих проблема све је супер.

Треба се само навићи.

Е, а зашто ми се вратио стари ник?

Можеш сам да промениш ник,иди под генерална подешавања и пажљиво унеси нови ник,можеш само једном годишње да мењаш.

Видиш како сам ја променио :)

Подели на овим сајтовима

Подешавања > Генерална подешавања πровери на дну може да се подеси

Требало би ваљда да је то :)

Ееееее...није....

Можеш да подесиш да видиш ша има од последњи пут од кад си био на форуму, или ша је то што никад прочитао ниси.

И није на дну, него на врху prstgore

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Идите на F5 дугме и уместо оног "палца горе" од сада имате опцију ЖРУ опцију лајковања "амин!". Свака порука може да се "аминује" ако Вам се допада.

Sto se citanja tice, helena je u pravu - svaka pozadina gde su slova treba da ima diskretno odojenu boju pozadine, kako bi oko brzo pronaslo i razdvojilo ono sto trazi - post, temu, naslove, profile i tsl...

nasznak9877777777777777777

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, mikoris`, postovi se uopste ne broje, znam da je to u izradi jos, al reko da kol`ko napomenem da nam ne promakne...

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Јеси ли успео?

успео сам . Тренутно видех ово твоје питање зато што лутам по форуму и учим се хахахахахах

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

јел може и жута боја за форум :)

Е, јесте! Није само ствар навике у питању, него је ова металик сива голубије плава боја некако анемична у односу на стари наранџасти ЖРУ

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Гости

Е, јесте! Није само ствар навике у питању, него је ова металик сива голубије плава боја некако анемична у односу на стари наранџасти ЖРУ

Тешко је свјету угодити 7896634

Ова боје и треба да буде таква, неутрална, да мање одвлачи пажњу и да очи не боле.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Тешко је свјету угодити 7896634

Ова боје и треба да буде таква, неутрална, да мање одвлачи пажњу и да очи не боле.

Е, па добро.. јесте... Нисам знао да се неко жалио на овако живописан изглед... Ал ако јесте, онда добро.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Ma OK, samo polako, ne moze ovo na brzinu, ima posla ko da kopas na njivi... vazno je da nam nista ne promakne...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...