Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

On 25. 8. 2011. at 23:02, игорсима рече

Како се ово освежавање искључује? Застрашујуће је и љути ме.

И како да умирим слова која као да пливају кад прелазим мишем преко наслова теме? Смета.

da, kad se postavi mis na naziv teme, a ciji je naziv dovoljno dugacak da se prelama u novi red, pojavi se ikonica topicpreview.png ,,pogledaj pregled tema" zbog koje se tekst ponovo prelama, i verovatno je to ta pojava

mislim da ste me razumeli joooj 4chsmu1

edit: takodje utice da se menja visina redova tabele, pa sve ,,pliva"

inace, meni ne smeta

Подели на овим сајтовима

On 25. 8. 2011. at 23:12, Иван Цветковић рече

АКо неко не жели да гледа како се аутоматски освежавају поруке, нека искључи ту опцију и неће је видети. Зар је то толико тешко?

Не, не желим да ми се поруке аутоматски освежавају и лепо сам питао како се то искључује. И свакако да је оном ко је ово правио лакше да ми каже како то да урадим него да ја тражим и истражујем форум да бих нашао једну једину опцију...

Подели на овим сајтовима

On 25. 8. 2011. at 23:15, Sirena рече

Ma super je novi forum, samo da se malo snađemo i naviknemo.

егзекли

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Мени се баш свиџа... :)

Једино што рефлексно још увек скролујем страницу на доле...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 25. 8. 2011. at 23:16, antics рече

егзекли

Наравно. Има много нових опција, а можете да подесите и боје форума. Ми ћемо још да порадимо на дизајну (нови хедер, нове боје итд...) да буде још лепши и пријатнији за дуже читање.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 25. 8. 2011. at 23:16, игорсима рече

Не, не желим да ми се поруке аутоматски освежавају и лепо сам питао како се то искључује. И свакако да је оном ко је ово правио лакше да ми каже како то да урадим него да ја тражим и истражујем форум да бих нашао једну једину опцију...

Веома једноставно. амо притиснеш онај мали "цуцуљак" са стране и то је то. Ништа више.
Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 25. 8. 2011. at 23:22, Sirena рече

i ja, ali ću rado da se odviknem od toga, baš me nerviralo.

ne postoji ona "idi dole" ili idi gore opcija?

Иди доле нема (мада можемо да је уведемо, али нема смисла, јер су најновије поруке на врху), а опција "иди горе" се налази на чету, она стрелица на горе.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Рекох, имаш опцију на чету за "иди горе". Опција "иди доле" не постоји, мада је можемо урадити али касније. Сада имамо других послова, веома битних.

Подели на овим сајтовима

On 25. 8. 2011. at 23:02, игорсима рече

Како се ово освежавање искључује? Застрашујуће је и љути ме.

И како да умирим слова која као да пливају кад прелазим мишем преко наслова теме? Смета.

Микорист - овде се ради о CSS-у који има font-bold за hover. Може да се стави само промена боје фонта (светлије/тамније), онда не би било "померања" када се пређе мишем.

Погледах мало боље - у питању је она сличица која се појављује у горњем десном углу када пређеш мишем, требало би само ограничити ширину текста да тај део остане "резервисан", али вероватно имате пуно пречих ствари... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 25. 8. 2011. at 23:27, Иван Цветковић рече

Рекох, имаш опцију на чету за "иди горе". Опција "иди доле" не постоји, мада је можемо урадити али касније. Сада имамо других послова, веома битних.

ma ok, samo vi radite svoj pos'o , snaći ću se 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...