Jump to content

Техничка подршка за сналажење на форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

како могу да променим корис. име? не оно што се види, за то знам да треба адина да контактирам. него оно код логовања. оно ми је ћирилично, а лозинка латинична. ја бих и то корис. да пребацим на латиницу. како и шта?

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

како могу да променим корис. име? не оно што се види, за то знам да треба адина да контактирам. него оно код логовања. оно ми је ћирилично, а лозинка латинична. ја бих и то корис. да пребацим на латиницу. како и шта?

Замоли неког админа, биће решено.

Подели на овим сајтовима

Замоли неког админа, биће решено.

хвала оче

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Данас смо поставили још једну нову опцију:

Испод слике на налогу можете било којем члану да се захвалите на поруци, или у супротном да му се не захвалите.

Трудите се да захваљујете  :229229229:

Подели на овим сајтовима

Trudićemo se oče.  prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Испод слике на налогу можете било којем члану да се захвалите на поруци, или у супротном да му се не захвалите.

Трудите се да захваљујете  facenew22222222

Е сад, видим код неког члана пише толико и толико захвалница. То је вероватно оно што га је неко похвалио? А има ли оно што је тај члан неког похвалио? Такође, како да се виде те похваљене поруке?
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Трудите се да захваљујете  facenew22222222

Е сад, видим код неког члана пише толико и толико захвалница. То је вероватно оно што га је неко похвалио? А има ли оно што је тај члан неког похвалио? Такође, како да се виде те похваљене поруке?
То ћемо урадити на новом форуму, тј. изгледу и 2,0 стандарду који ускоро припремамо као и редизајн целог портала са новим опцијама и сервисима.
Подели на овим сајтовима

јој, ја се радујем прегледу захвалница - најзад ћемо видети гомилу бламова без уласка у Разбибригу  ekstra eheeeej eheeeej :229229229: smej.gif

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Зашто не могу да пошаљем више ПП поруку???

Нема више оног дугмета доле...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Зашто не могу да пошаљем више ПП поруку???

Нема више оног дугмета доле...

да не улазим у полемику којег дугмета и где ...

кад уђеш у профил имаш испод потписа додатне информације и линк:

Додатне информације:

Пошаљите приватну поруку овом члану.

а други начин је да испод туђе сличице имаш облачић из стрипа и кад пређеш преко њега мишем (без кјликтања) појави се објашњење: приватна порука.

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Креирај ново...