Ignjatije Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Жалосно је што Герхард неће да прочита или послуша оно што му се постави, а камоли да о томе мало размишља. Предавање проф. Кубата које му је отац Иван предложио сигурно није преслушао. А баш се у њему говори о стварњу биљака и семена онако како стоји у оригиналу Старог Завета. Професор Кубат је изврсни познавалац Старог Завета. Имам Његову књигу Траговима писма која ми је доста помогла у разумевању Старог Завета (иако је тешка за разумевање и захтева чврсто размишљање). Такође није послушао ни једно од два предавања о тумачењу Библије које сам му поставио.... ја са таквим човеком немам намеру даље да разговарам. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 da li je tebi poznata bilo koja činjenica u prirodi koja negira teoriju evolucije (koja po TE ne bi smela da postoji)? Nepostojanje nijednog dokaza koji bi tzv. makroevoluciji potkrepio. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Nepostojanje nijednog dokaza koji bi tzv. makroevoluciji potkrepio. Ne postoji niti jedan dokaz da ti umes da razmisljas. Pa ti dzaba svi dokazi iz bilo koje oblasti. Justin Waters, Milan Nikolic, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 @Anastasija,pa što nema tvog odgovora na moje posljednje pitanje? p.s. Ne trolujem i nema potrebe da mi iko daje opomenu. @Ignjatije, ti se naljuti? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Zar niste čuli šta se,prema naučnim saznanjima, dešava sa mrtvim tijelom čovjeka? Svima je dobro poznato šta se prema naučnim istraživanjima dešava sa mrtvim telom (običnog) čoveka... ako veruješ da je Isus bio običan čovek, odgovor na tvoje pitanje je prilično jednostavan. Što se tiče Bogo-čoveka i šta se dešava sa njim nakon smrti... kao i to da li je postojao... tu ne postoje ozbiljna istraživanja prirodnih nauka... pretpostavljam iz razloga premalog broja uzoraka za ozbiljno istraživanje... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Avocado, a to postoje i "neobični ljudi"? Jel to neka zvanična naučna klasifikacija ili samo tvoj pokušaj da odbraniš evolucione pravoslavce? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 @Anastasija,pa što nema tvog odgovora na moje posljednje pitanje? p.s. Ne trolujem i nema potrebe da mi iko daje opomenu. Ja sam ti odgovorila na prethodnoj strani u više postova, al to što ti imaš problem sa logikom, to već nije moj problem. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Nepostojanje nijednog dokaza koji bi tzv. makroevoluciji potkrepio. Jel ti ne umeš da čitaš ili se samo praviš blesav. Meni nije teško da ponovim... evo i boldiraću za slučaj da imaš neku psihičku blokadu da pažljivo pročitaš rečenice koje ti ne odgovaraju: validnost neke teorije ne zavisi od toga da li mi znamo odgovor na apsolutno svako pitanje iz te oblasti, odnosno ne obara se teorija kad utvrdimo da nešto ne znamo, već se obara kada utvrdimo da znamo za činjenice koje su kontradiktorne sa teorijom... ti ni jednu jedinu takvu poznatu činjenicu nisi do sada izneo... Postoji pregršt činjenica koje su potpuno u skladu sa teorijom evolucije (te predstavljaju "dokaze" (evidence) za TE)... ignorisanje ovih činjenica uz očiglednu nemogućnost da navedeš jednu činjenicu koja nije u skladu sa TE, te neće baš daleko odvesti... džabe ti sav posao kada ne možeš ni jednu takvu činjenicu da navedeš... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 @Ignjatije, ti se naljuti? Таман посла. Само критички размишљам. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 @@Gerhard, Шта представља слика са твог аватара? То је озбиљно питање. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Sa Gerharda je sada pala maska trolovska i sad samo admini treba da postupe po sluzbenoj duznosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Avocado, a to postoje i "neobični ljudi"? Jel to neka zvanična naučna klasifikacija ili samo tvoj pokušaj da odbraniš evolucione pravoslavce? Pročitaj oba dela poruke na koju odgovaraš... sriči ako je potrebno... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Jel ti ne umeš da čitaš ili se samo praviš blesav. Meni nije teško da ponovim... evo i boldiraću za slučaj da imaš neku psihičku blokadu da pažljivo pročitaš rečenice koje ti ne odgovaraju: validnost neke teorije ne zavisi od toga da li mi znamo odgovor na apsolutno svako pitanje iz te oblasti, odnosno ne obara se teorija kad utvrdimo da nešto ne znamo, već se obara kada utvrdimo da znamo za činjenice koje su kontradiktorne sa teorijom... ti ni jednu jedinu takvu poznatu činjenicu nisi do sada izneo... Postoji pregršt činjenica koje su potpuno u skladu sa teorijom evolucije (te predstavljaju "dokaze" (evidence) za TE)... ignorisanje ovih činjenica uz očiglednu nemogućnost da navedeš jednu činjenicu koja nije u skladu sa TE, te neće baš daleko odvesti... džabe ti sav posao kada ne možeš ni jednu takvu činjenicu da navedeš... Drugim riječima, ti od mene tražiš da ti navedem DOKAZ koji obara TE? To ti je isto kao kada neiskusni vjernik traži od ateiste da mu navede dokaz da Bog ne postoji. Znači, onaj koji iznese neko pozitivno tvrđenje ima obavezu da dokaže a ne da ga neko drugi u startu obara iako ovaj prvi nema nikakve dokaze. Ali,eto, recimo genetska entropija je činjenica koja onemogućava evoluciju u smislu progresa. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Sa Gerharda je sada pala maska trolovska i sad samo admini treba da postupe po sluzbenoj duznosti. Što je babi milo... Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Ali,eto, recimo genetska entropija je činjenica koja onemogućava evoluciju u smislu progresa. Ok, samo objasni šta tačno podrazumevaš pod tim i uzročno-posledične veze prikaži i prihvatamo (kao anti-tezu, ne kao nešto tačno, naravno). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука