Ignjatije Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Баш си га упростио. Где је ту учење о логосима бића/твари? Не жури. Идемо постепено. Биће времена и за то. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ипак треба да раздвојимо научно од теолошког, када желимо да потврђујемо неке ствари. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 jedini veci zaludjenici od kreacionista su muslimani.....toliko su zatucani i jedni i drugi da je to zalasno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Јел могуће да је ова тема доживела дваесосму страну? А кад ја поставим тему о Гандијевом сексуалном животу, то никог не интересује? Хммм, следећи пут у тему на крају убацујем цео пасус о настанку свега, то гарантује посећеност још већу него педери. Ignjatije and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Јел могуће да је ова тема доживела дваесосму страну? А кад ја поставим тему о Гандијевом сексуалном животу, то никог не интересује? Хммм, следећи пут у тему на крају убацујем цео пасус о настанку свега, то гарантује посећеност још већу него педери. Dzinovski pederi & veliki praskovi iliti Big Gays Big Bangs... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Dzinovski pederi & veliki praskovi iliti Big Gays Big Bangs... Необјављене авантуре Гуливера у Лилипуту... drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Необјављене авантуре Гуливера у Лилипуту... U toj ediciji neobjavljneih avantura je i Gullliver & Gangs of Brobdingnag. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ако си играо као клиња Лижр Сут Лерија шестицу, онда се можда сећаш наслова књиге коју је библиотекарки подметнуо (има везе са Еркулесом, ал мало је неприкладно за овај форум) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Nazalost, serijal Leri sam propustio dodigram... ( Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ниси превише пропустио сем sedmog дела, ово остало је смарање тотално, ал sedmi део је тотално готиван био у то време. Исправка: Ипак је седми део. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Raspravljati se sa nekim ko se odrekao upotrebe razuma isto je kao lečiti mrtvaca. Рече неко ко је постао од мајмуна. А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Рече неко ко је постао од мајмуна. Ovom rečenicom si sam sebe potkopao i diskreditovao što se tiče ove teme. Sama rečenica govori da ne znaš ni osnove TE. Tako da te većina ljudi na ovoj temi neće shvatati ozbiljno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ниси превише пропустио сем sedmog дела, ово остало је смарање тотално, ал sedmi део је тотално готиван био у то време. Исправка: Ипак је седми део. Auuu kakav faul Kec rula... presao sam ga dok jos ni rec engleskog nisam znao. Zbog toga sam danas bolji covek . Avocado and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Auuu kakav faul Kec rula... presao sam ga dok jos ni rec engleskog nisam znao. Zbog toga sam danas bolji covek . Мене је тотално сморио, превише ми статичан био. Можда баш зато што сам превише пажње обраћао на дијалоге и радњу. АЛ и шести део није био лош, иако је графика била треш тотални, чак и за то време, и са СВГА картицом Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ovom rečenicom si sam sebe potkopao i diskreditovao što se tiče ove teme. Sama rečenica govori da ne znaš ni osnove TE. Tako da te većina ljudi na ovoj temi neće shvatati ozbiljno. Овде се прича о џиновима и о старим видео игрицама. Ако бисте да тупите о креационизму/еволуцији, молим вас да нађете тему о томе и да престанете више да нам спамујете тему! Хвала!!! Avocado, Wlof, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука