Jump to content

Потресна исповест француског правника: Одгојиле су ме лезбијке и због тога патим и данас

Оцени ову тему

marko_13

Препоручена порука

Drama njegove obitelji započela je u vrijeme nakon Drugog svjetskog rata kada je otac, nakon nekoliko godina braka, napustio dom. Razlog tome bio je preljub koji je počinila njegova supruga, Bunelova majka, i to s poznanicom s posla. Majka je ostala sama s troje djece, a njezina ljubavnica se doselila u njihov dom. Ova situacija, kaže Bunel, za njega je bila izvor patnje.

- Da su dvije žene koje su me odgojile bile u legalnom braku kakav predviđa novi zakon, podnio bih tužbu pred francuskom državom i pred Europskim sudom za ljudska prava jer mi je uskraćeno moje temeljno pravo na majku i oca.

Али шта он прича, не разумем? Мајка преварила оца, отац отишао, мајка довукла у кућу љубавницу. А он би тужио државу кад би признала заједницу његове мајке и те жене, јер би му тиме било ускраћено право на мајку и оца?! Па њему су право на мајку и оца ускратили мајка и отац. Не видим како би неки формални папир кога би добиле мајка и љубавница променио ситуацију.

Овде постоји неколико могућих комбинација за анализу.

1. Мајка и отац су у срећном браку и одгајају децу.

2. Мајка и отац се разводе и деца припрадну једном од њих.

3. Мајка и отац се разводе, једно од њих наставља да живи са другим партнером и деца остану с њима.

4. Мајка и отац се разводе, једно од њих наставља да живи са другим партнером, а деца припадну родитељу који наставља да живи сам.

5. Један од родитеља умире, деца остају са једним родитељем.

6. Један од родитеља умире, други налази новог брачног друга, деца настављају да живе с њима.

7. Исто као 3, само што је прељубничка комбинација хомосексуална. (случај из текста) 

8. Исто као 4, само што је прељубничка комбинација хомсексуална, али је то ирелевантно за децу, јер и онако настављају да живе са родитељем самцем.

9. Исто као 6, само што је нова веза хомосексуална.

10. Деца су сирочићи и усваја их неко ко није у браку.

11. Деца су сирочићи и усваја их неко у хетеросексуалном браку.

12. Деца су сирочићи и усваја их неко у хомсексуалној заједници, зовите је брак или како вам је драго.

13. Деца су сирочићи и живе у дому.

14. Деца су сирочићи и живе на улици.

Само 1 и 11 су те идеалне ситуације у којима има и мушког и женског принципа и донекле 3 и 6, с тим што ту један од родитеља није биолошки, што такође може са собом да донесе психолошке проблеме. Па чак и 11 може да изазове проблеме у одрастању и сазревању. А ви сте се ухватили само за 7. Пазите, за 7, не чак ни за толико проблематично 12 (које је ваљда боље од 13, а да не говорим о 14). А 7 нема никакве везе са 12. Ту је све чисто било по законима који свуда владају сада. Отац отишао јер га је жена преварила с другом, деца остала с мајком, која је при том довела љубавницу. Ту је једино решење било да се деца узму од мајке и пошаљу у дом. 

Подели на овим сајтовима

ako ova tema nema veze sa usvajanjem dece od strane homoseksualaca onda vde neko ima debeli problem sa logiskim razmisljanjem ali to nije moja stvar, popicu ban pa cu da cutim...

Sto ne pocnes od domova za nezbrinutu decu? Kad ce ta deca da dodju na red da im "obezbedite pravo na roditelje"?

Ovde govorimo o deci koja nemaju nikog i o njiihovom usvajanju...

Ово су твоји постови. И сад реци, ко овде има проблема са запажањем и логиком или, боље рећи, ко се овде з....ва?

Подели на овим сајтовима

Stara Aleksandrova fora... cim ga neko nadigra u diskusiji on krene da banuje :D

Ма, твоје дискусије су заиста непроцењиво искуство...за семинарски рад на студијама психијатрије.

Подели на овим сајтовима

Istraživanja koja govore o tome šta se dešava kada te usvoje homoseksualni roditelji još nisu ništa pokazala; nema definitivnih rezultata... 

Ustvari, nema još nikakvih zključaka tao što je tema još nova.

U vezi sa ovim gospodinom, zaboravljate još jednu važnu stvar: pričamo o vezi dve žene koje nije imala nikakvu legalnu osnovu, i o kojoj se prilično krilo i nije se pričalo ni u samoj porodici. To već stvara prilično mučnu atmosferu. O odrastanju sa porodičnom tajnom postoje istraživanja i govore jako loše: deca odrastu u ljude koji imaju problema sa regulisanjem emocija i sa priličnim brojem patologija ličnosti. 

Ljudi rastu u svakakvim uslovima i mnogo stvari utiču na to kakvi će da ispadnu... 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Istraživanja koja govore o tome šta se dešava kada te usvoje homoseksualni roditelji još nisu ništa pokazala; nema definitivnih rezultata... 

U vezi sa ovim gospodinom, zaboravljate još jednu važnu stvar: pričamo o vezi dve žene koje nije imala nikakvu legalnu osnovu, i o kojoj se prilično krilo i nije se pričalo ni u samoj porodici. To već stvara prilično mučnu atmosferu. O odrastanju sa porodičnom tajnom postoje istraživanja i govore jako loše: deca odrastu u ljude koji imaju problema sa regulisanjem emocija i sa priličnim brojem patologija ličnosti. 

Ljudi rastu u svakakvim uslovima i mnogo stvari utiču na to kakvi će da ispadnu... 

Е, ма шта ти знаш, питај пихологе! Упс...

Подели на овим сајтовима

Е, ма шта ти знаш, питај пихологе! Упс...

Па ја не знам кога да питам нешто што је у вези психологије до психологе? Квирију, можда? :) 

Подели на овим сајтовима

Ma malo proguglas i ima istrazivanja koliko hoces a vecina su suprotstavljena. Ne znam ni kako da dodjemo do odgovora kada imamo toliko ideologije pomesane sa temom. A bojim se da ce polarizacija samo da raste, i da nam nikakva nauka nece pomoci.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

@@sqny,

Проблем и јесте што се читава прича о овој и сродним темама идеологизовала. Дефинитивно, ту је све мање и мање памети и истине. 

Подели на овим сајтовима

@@sqny,

Проблем и јесте што се читава прича о овој и сродним темама идеологизовала. Дефинитивно, ту је све мање и мање памети и истине. 

Mislis ovde na obe strane?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ma malo proguglas i ima istrazivanja koliko hoces a vecina su suprotstavljena. N e znam ni kako da dodjemo do odgovora kada imamo toliko ideologije pomesane sa temom. A bojim se da ce polarizacija samo da raste, i da nam nikakva nauka nece pomoci.

Ima, al' nema onih koja bi prošla kao relativno "objektivna", zato što je tema "vruća". 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Mislis ovde na obe strane?

Мислим на ону страну која по сваку цену жели да мења садашњу стварност - без валидних аргумената. 

Подели на овим сајтовима

Мислим на ону страну која по сваку цену жели да мења садашњу стварност - без валидних аргумената. 

tako sam mislio ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

tako sam mislio ;)

Добро си мислио. Њих ћу да браним једино кад им неко прети. За остало нек не очекују подршку од мене.

Подели на овим сајтовима

izvini ovo je teska glupost... a sa mnom ce se sloziti mnoga deca koja su odrasla u normalne ljude a koja su rasla i bez muskog i bez zenskog "uzora" u prihvatilistima... ili deca koja s rasla bez oca... ili deca koja su rasla bez majke...oces sad svima njima da kazes da je njhovo odrastanje bilo nenormalno? Ili da su oni odrasli u drugacije ljude nego mi ostali koji smo imali oba rodtielja  i danas smo zlatni i savrseni?

Није истина. Та деца увек имају узор, само узор који није из примарне породице, јер та деца немају примарну породицу, и онда узоре траже на другом месту. Некад се деси да ти узори буду добри, некада лоши, као и у регуларним породицама.. Овде имаш примарну породицу која је конципирана тако да буде без једног од та два узора, односно да се цела перцепција о односима у породици и породичним вредностима и узорима мења, и тако директно утиче на погрешну представу о свему.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...