cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Психологија је објаснила зашто није. Daj neki link... stvarno me zanima to istrazivanje. (linkove sa setodneva, svetosavlja i slicnih ne prihvatam kao merodavne... daj neki link zvanicnog psiholoskog istrazivanja) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Дакле, као особи са практичним искуством треба му веровати, да додам очити проблем (непостојећег) наталитета код таквих "парова". Сасвим је јасно да таква "заједница" не може бити стабилна, нити здрава, без мајке или без оца. Некомплетна особа, у сталном трагању за непостојећим, у непрекидном и беспотребном испитивању самог себе, у вечној и интимној патњи за родитељем који постоји а кога никада није имао. Искрено, оваквих људи и деце које је задесила таква судбина ми је дубоко жао, и нека им је Бог у помоћи. I tebe ce da navedem da prositas z sta sam napisao milojkovu za te nebuloze o odrastanju bez oca ili majke ili oba... utirete put novoj diskriminaciji a niste toga ni svesni... verovatno jer ste navikli posto vam to donekle ide uz psihologiju Homo Religiosus-a Ljudi koji rastu bez jednog ili oba roditelja su uskraceni ali je monstruozno nagovestavati da su drugaciji ili "nestabilni" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 izvini ovo je teska glupost... a sa mnom ce se sloziti mnoga deca koja su odrasla u normalne ljude a koja su rasla i bez muskog i bez zenskog "uzora" u prihvatilistima... ili deca koja s rasla bez oca... ili deca koja su rasla bez majke... oces sad svima njima da kazes da je njhovo odrastanje bilo nenormalno? Ili da su oni odrasli u drugacije ljude nego mi ostali koji smo imali oba rodtielja i danas smo zlatni i savrseni? То каже наука која се зове: Психологија. Ако мислиш да греши, изволи, истражуј па пиши научну студију. Дотле - лупеташ глупости. Gordana . and marko_13 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 vidis, po tome se nista ne razlikuju od vas fundamentalista koji po svaku cenu zelite da namtnete religijske pojmove morala kao jedine ispravne... Није тачно. Измишљаш. Вредносне судове свако доноси ЛИЧНО и ЛИЧНО гради свој светоназор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Daj neki link... stvarno me zanima to istrazivanje. Ја се не образујем на википедији. Читам књиге и слушам компетентне људе, у овом случају психологе. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Није тачно. Измишљаш. Вредносне судове свако доноси ЛИЧНО и ЛИЧНО гради свој светоназор. I sta ona tebe LICNO briga kako ce neko drugi LICNO da odgaja dete koje je usvojio? Objansi mi kako se to tebe tice? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ја се не образујем на википедији. Читам књиге и слушам компетентне људе, у овом случају психологе. haha... ok nista onda пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 I sta ona tebe LICNO briga kako ce neko drugi LICNO da odgaja dete koje je usvojio? Objansi mi kako se to tebe tice? Тиче ме се. Јер, дете има право на оца и мајку. То му право морамо обезбедити. А ти о којима говориш га неће никада усвојити док је нас. Живи били па видели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Некако и даље мислим да је ово истински мотив и идеал. И.стојковић, DYNABLASTER, Anti Palma Crew and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Тиче ме се. Јер, дете има право на оца и мајку. То му право морамо обезбедити. А ти о којима говориш га неће никада усвојити док је нас. Живи били па видели. A sto si krenuo od pedera? Sto ne pocnes od domova za nezbrinutu decu? Kad ce ta deca da dodju na red da im "obezbedite pravo na roditelje"? E moj Aleksandre... opet zlouptreba "decijeg argumenta" zarad isterivanja sopstvenih fundamentalija... PS. ti ces da dozivis da vidis svojim ocima kako gejevi usvajaju decu u Srbiji... evo ja ti to obecavam пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Некако и даље мислим да је ово истински мотив и идеал. Mislim da niko protiv toga nema nista protiv. To samo vi umsiljate u svojoj mrznji pa vam se prividja... Ovde govorimo o deci koja nemaju nikog i o njiihovom usvajanju... pokazivanje ovakvih slika takvoj deci je monstruozno i sadisticki пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Zasto mi ne odobrite post koji sam napisao o onom glumcu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Sto ne pocnes od domova za nezbrinutu decu? Kad ce ta deca da dodju na red da im "obezbedite pravo na roditelje"? Погледај наслов теме...за почетак. PS. ti ces da dozivis da vidis svojim ocima kako gejevi usvajaju decu u Srbiji... evo ja ti to obecavam Е, ако ти кажеш, онда... РадиоКамчатка је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ovde govorimo o deci koja nemaju nikog i o njiihovom usvajanju... Не. Овде говоримо о исповести једног несретног човека кога су, мимо његове воље, усвојиле и одгајале две лезбејке. Дакле, ћовек говори зашто то није добро - и то је тема. А ти ако наставиш да се глупираш, попићеш бан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Не. Овде говоримо о исповести једног несретног човека кога су, мимо његове воље, усвојиле и одгајале две лезбејке. Дакле, ћовек говори зашто то није добро - и то је тема.А ти ако наставиш да се глупираш, попићеш бан. OK, ok ... vlast ne sme da se ljuti to sam ukapirao odavno na ZRU a bogami sam dugo tu ako ova tema nema veze sa usvajanjem dece od strane homoseksualaca onda vde neko ima debeli problem sa logiskim razmisljanjem ali to nije moja stvar, popicu ban pa cu da cutim... Sto mi ne odobri onu poruku sa glucem kojom sam te pobio u svim tackama? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука