Jump to content

Потресна исповест француског правника: Одгојиле су ме лезбијке и због тога патим и данас

Оцени ову тему

marko_13

Препоручена порука

Доктор је признао да је био погођен сазнањем какав однос имају те две жене које су га одгајале. Свако би морао то да осети, само је питање момента када ће то признати.

Ја сам за то да држава никад не легализује одгајање деце у геј браковима. Право на оба родитеља се не може обесмислити уз оправдање да постоје самохрани родитељи, итсл.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Право на оба родитеља се не може обесмислити уз оправдање да постоје самохрани родитељи, итсл.

Управо тако. Доста више са бесмиленим, глупим и, морам рећи, безобразним аналогијама. 

Подели на овим сајтовима

Главни разлог због којих западни либерализам повлађује педерастима је у томе што су они, баш као и жене, одлични потрошачи... А коначни циљ свих тих ,,права'' и јесте у томе да се дође до тога да могу да усвајају децу, то је циљ... И тако ће једна генерација стерилних потрошача одгајати нове и нове и нове безбројне аморфне хорде потрошача... Чему педерасти (и сви други хедонисти) и могу да подуче децу сем лагодном животу, угађању и моралној распуштености?

Што се тиче ових који кажу ,,нека одлуче психолози'' - па наравно да ће психолози и остали ,,стручњаци'' пресудити у корист доминантне идеологије. ,,Стручњаци'' увек угађају доминантној идеологији, тако је било и у СССР и СФРЈ, а тако је и на данашњем либералном западу.

,,Постоји само једна урођена заблуда, а то је заблуда да ми постојимо зато да бисмо били срећни.'' - А. Шопенхауер

Подели на овим сајтовима

Главни разлог због којих западни либерализам повлађује педерастима је у томе што су они, баш као и жене, одлични потрошачи...

Nadam se da u te odvratne liberalne potrosace ne svrstavas i bradate zene. Bradate zene su uvek bile mudre skoro kao muskarci, pa su mogle da se odupru tim podlostima zapada.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...