Гости Guest ага пије млеко Написано Март 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4648.msg124672.html#msg124672 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4648.msg124672.html#msg124672da , to sa strane "mušterija" ...ali , ne reče nam mišljenje vas koji misionarite ... lepo sediš koći i ... misionariš , a ? 0409_feel ... duva neki hladan vetar danas ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Март 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2010 https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4648.msg124672.html#msg124672da , to sa strane "mušterija" ...ali , ne reče nam mišljenje vas koji misionarite ... lepo sediš koći i ... misionariš , a ? 8084.gif ... duva neki hladan vetar danas ... Ово "муштерија" и није баш најсрећнији појам, јер модератори не зарађују ни један динар, чак напротив, финансијски драговољно учествују у одржавању сајта и све око њега - нпр. ускоро ће почети штампање мајци са пресликачима хришћанских и форумских мотива ....Чланове форума не доживљавамо ка муштерије него као пријатеље или као браћу и сестре у Христу... Кажеш да се не мисионари овде....то баш и није тачно...не морамо само са безбожницима да разговарамо....ево на форуму управо имамо живи и развијени дијалог са пријатељима муслиманима, католицима и протестантима...такође , ето и са тобом водимо пристојан дијалог на темама о Богу, стварању и пророчанствима Господа Исуса Христа...дакле свако ко има жељу за разговор са нама уз поштовање и разумевање - добродошао је... А на "оним" атеистичким сајтовима, као што добро знаш , и уз велики напор стрпљења , не можеш нормално да разговараш....а и они , имам утиисак, нимају уопште ни мало жеље да те чују јер су нетолерантно самоубеђени у оно што "верују"... Па и ти сам знаш како си тамо пролазио чак и као атеиста... 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 17, 2010 Пријави Подели Написано Март 17, 2010 Ово "муштерија" и није баш најсрећнији појам,pa , stavio sam navodnike...moglo je i "ciljna grupa" Кажеш да се не мисионари овде....то баш и није тачно...nisam rekao ...vidi naslov teme i moj uvodni post ... efikasnost (u poredjenju sa živom reči) ево на форуму управо имами живи и развијени дијалог са пријатељима муслиманима, католицима и протестантима...oni su došli da malo misionare ... klapklapПа и ти сам знаш како си тамо пролазио чак и као атеиста... srceeda ... evo svako jutro plačem ... 0409_feel ( 8084.gif) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 слаба фајда, може само унеколико да помогне да неко ко има недоумице неке од њих разреши... али је жива рећ закон. Зато, кад ће поново Сабор klapklap ? vaistinu Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Имам лоше искуство са форумима који нису под један православни, већ се баве световним темама. Кад год бих изнела своје мишљење на неку тему, типа фенг шуи, била бих извређана и нападнута по принципу 10 на 1. Ја у томе не видим никакав смисао нити ће се неко тако променити, једино што могу је да себе чувам од таквих стресова. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Koliko ima svrhe misionarenje preko interneta ? Ima koliko zelimo da ima i nema koliko zelimo da nema... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 23, 2010 Пријави Подели Написано Март 23, 2010 oni koji imaju kompjuter i internet (i struju) će već nekako doći do informacija ... ali ... onima koji misle da je sada vreme misionarenja putem interneta , preporučujem , već pomenuta , romska naselja ! njih ima uvek u blizini ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Март 26, 2010 Пријави Подели Написано Март 26, 2010 Јес Онда ће да знају да кажу дај паре, да ти Бог помогне . . . Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Март 27, 2010 Пријави Подели Написано Март 27, 2010 Јес Онда ће да знају да кажу дај паре, да ти Бог помогне . . . 0110_hahaha У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 и тако се и већина нас и упознала, кроз куцање овде ... сем жељка сад их све знам уживо ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kika Написано Август 15, 2010 Пријави Подели Написано Август 15, 2010 Како остали чланови гледају на овај феномен? Знаш како , није исто. Прво не видим чоека , не видим му очи, не знам из прве шта мисли, тек кад прочитам пар порука , ал јопет не знам него наслућујем. Друго не знам како је одреаговао на моје речи, па не знам шта следеће да му речем, док нешто не напише ништа не знам. Треће и ако нешто напише , можда чак и позитивно као одговор на оно што рекох , јопет не знам да ли заиста тако мисли или је то просто из куртоазије, те на крају не знам какав је уопште ефекат оставило то све што рекох. Veoma volim druženje sa vama! Lepo mi je... saznajem mnogo stvari (imam i od koga, sve ljudi mladi, obrazovani), ne smeta mi što ne vidim nečije reakcije, ne znam sta misli... ja sam tu prvenstveno da učim (i u mojim godinama, nikad nije kasno), kad god mogu i imam vremena sa vama sam... verujte mi! Deco moja neka vas sve Gospod čuva i blčagoslovi! pravopop Pogledaj, usliši me, Gospode Bože moj. Prosvetli oči moje da ne zaspim na smrt. Psalam 12:4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Hm mučim me jedno. Biti dobar danas u današnjem svetu jeste nešto precenjeno i gotovo i ne postoji. Postoji ali veoma malo istinitih dobrih dela. Svi se kriju iza maske dobrih ljudi koja zaista jeste samo maska koja prekriva užasan svet pohlepe i cinizma. . Ali da li vi u svetu oko vas možete slobodno da pričate odnosno propovedate da je biti dobar zaista uredu? Možda je ovo pitanje glupo ali stičem utisak da ako se malo razlikuješ u pogledu stavova i mišljenja nisi uredu. Naš forum jeste oaza mira da li vi u vašem okruženju širem naravno, možete preneti na ljude taj mir a da pritom oni vas ne posmatraju kao da ste poludeli? :) Драгана Милошевић, Биљана, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 ...са јако малим бројем људи могу о томе да разговарам...са осталима и не покушавам, јер их само могу увући у још већи грех.... то сам схватила, и тако се понашам.....трудим се да не мењам своје ставове и понашање када су ови други у питању, али је на жалост то веома често неопходно.... Жедни, Јанко, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Одлично питање. Овде у Љубљани можеш мислити да није баш повољно да проповедаш да се исплати бити добар јер те како кажеш брзо сматрају за менталну установу и слично. Међутим ако код неких ипак успе да загори она искрица вере, јако је тешко да се свећа и држи упаљеном, јер су многи нажалост неупућени. Користим сваки трен да ''промовишем'' Православље (као да је моја промоција Православљу потребна хехе), јер имам искрену жељу да се спасу и људи који живе око мене сваки дан. Међутим, тешко ми је да одмерим меру колико ко може да прими. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука