pokajnik83 Написано Мај 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 4, 2010 Кошаркашки репрезентативац Србије Милош Теодосић уверен је да су у полуфиналу Евролиге пођеднаке шансе које имају Олимпијакос за који наступа и Партизан са којим ће одмерити снаге у петак у Паризу. „У таквим мечевима увек је 50-50 одсто. Ове сезоне састали смо се два пута, скор је 1-1. Значи, чека нас меч одлуке. У сваком погледу, поправке нема, сигуран сам да ће победника одлучити само један детаљ, једна ситница. Црно-бели ове сезоне стварно сјајно играју. Нема фаворита, иако се нама намеће та улога“, рекао је Теодосић за „Спорт“. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 Кошаркаши ФМП-а победили су данас екипу Сплита са 74:72 (14:14, 14:19, 22:18, 24:21) у утакмици другог кола А групе завршног турнира Евролиге за јуниоре, који се од 6. до 9. маја одржава у Паризу. ФМП је до победе дошао поготком Ненада Миљеновића за три поена у последњој секунди. Иако су Сплићани током већег дела меча били у вођству и минут пре краја водили са 70:65, серијом од 9:2 "пантери" су преокренули резултат у своју корист и тако остварили веома значајну победу. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 7, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 7, 2010 У Паризу ће утакмицом између Барселоне и ЦСКА у 18 часова почети Фајнал фор Евролиге у чијем ће другом полуфиналном сусрету од 21 час снаге одмерити кошаркаши Партизана и Олимпијакоса. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Istorijsku sezonu u Evroligi košarkaši Partizana začinili su sjajnim statističkim učinkom, pošto su izabranici Duška Vujoševića u skoro svim kategorijama ili na samom vrhu ili među najuspešnijima na listi. Najbolji među njima, a i u ostatku evroligaške konkurencije, bio je Aleks Marić. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 16, 2010 Ovo je vec rutinski! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Мај 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 У склопу припрема за квалификације за Европско првенство које ће се 2011. одржати у Пољској један део женске кошаркашке репрезентације Србије, углавном играчице из домаће лиге, окупио се данас у Бањи Ковиљачи. На прву прозивку селектору Миодрагу Весковићу јавило се 12 девојака: Бојана Јанковић, Дуња Прћић (Партизан), Ивана Јовановић (Пролетер), Јована Вукоје, Мина Максимовић (Вождовац), Смиљана Ивановић (Радивој Кораћ), Јелена Велиновић (Црвена звезда), Александра Чабаркапа (Војводина), Маја Шкорић (Челарево), Јефимија Каракашевић (Млади Крајишник, Бањалука), Јелена Максимовић (Жељезничар, Сарајево) и Нина Богићевић (Ђирона, Шпанија). Репрезентација у овом саставу ће остати у Бањи Ковиљачи до 25. маја, а ново окупљање заказано је за 13. јун. Тада ће се неке од кандидаткиња са првог дела припрема, придружити стандардним репрезентативкама и наставити припреме. Квалификације за првенство Европе стартују 12. августа, а наша репрезентација је у групи са селекцијама Израела, Летоније и Румуније. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Боље да не коментаришемо ништа. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 joooj bangin ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 полако са епитетима ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Kod nas je ovo Hit dana .... smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0409_feel' /> Mislim ... 'zas http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Овакав догађај ми је само још једном потврдио сам апсолутно у праву што сам се одрекао сваког националног екстремизма и предрасуда по националној основи, и што појединца посматрам кроз призму човјечности- његову личност, а не кроз крвна зрнца. Конкретно, може ми 3000 пута бити ближи неки Албанац,Кинез или Ирац, од Грка, Румуна или Руса! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Август 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Pricao sam sa mojim rijateljima Grcima o svemu sto se desilo. Slozili smo se da je tuca u stvari bila fight izmedju igraca Olympiakosa i PAO (Teodosic i Fotsis), tukli se ''mastori'' i na finalou playoff-a grckog prvenstva. p.s. Trebali su SOFOa-a da puste da ih sve podavi...hahahahhaha... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Све им је потаман, овим кошаркашима из Србије. Да ли знају како се народ у већини мучи? А о томе да Срби не поштују земљу домаћина, да и не говорим. Срам их било. klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Август 30, 2010 Пријави Подели Написано Август 30, 2010 prvog dana takmicenja Srbija pobijedila Angolu sa 94:44 drugog dana Srbija izgubila od Nemacke sa 82:81 danas igra sa Jordanom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 30, 2010 prvog dana takmicenja Srbija pobijedila Angolu sa 94:44 drugog dana Srbija izgubila od Nemacke sa 82:81 danas igra sa Jordanom Јел смо победили Јордан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука