Anti Palma Crew Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 само Дуле Вујошевић може да натера хрвате да се радују и када изгубе... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Јаооо што је добар овај снима са трибине 0202_238 Е први пут и ја да се обрадујем кад Партизан победи confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Јаооо што је добар овај снима са трибине sHa_sarcasticlol Е први пут и ја да се обрадујем кад Партизан победи 4chsmu1 I ja. Svaka im cast http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 I ovo se ocekivalo... Cibona - Partizan rezime utakmice finala :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 Ова тема ме подсјети на ову пјесму У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 27, 2010 Пријави Подели Написано Април 27, 2010 http://www.index.hr/sport/clanak/srpske-trice-bole-godinama-kecman-utrljao-sol-na-ranu-koju-je-nanio-djordjevic/488169.aspx Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
into the sunset Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Јаооо што је добар овај снима са трибине crvenilo Е први пут и ја да се обрадујем кад Партизан победи Sjajna pobeda. Inace bilo koji od nasih klubova da igra u evro kupovima te NLB ligi ja navijam za taj nas klub iako sam navijac Partizana ako Crvena Zvezda igra protiv kluba iz Hrvatske,Litvanije,Spanije ja navijam za Crvenu Zvezdu kao da je u pitanju Partizan ali izgleda da se taj duh partikularizma najbolje ispoljio kod srpskih navijaca (ima toga i kod stranaca ali ne u toj meri) nesto sto je inace svojstveno i srpskoj politici a svojstveno je i Srbima kao narodu sto je imalo teske posledice u proslosti a imace i u buducnosti verovatno,na zalost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
into the sunset Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 http://www.index.hr/sport/clanak/srpske-trice-bole-godinama-kecman-utrljao-sol-na-ranu-koju-je-nanio-djordjevic/488169.aspx Wow hrvati samokriticni a u istoj vesti odnosno tekstu se pominju i Srbi...ovo treba bukmarkovati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 само Дуле Вујошевић може да натера хрвате да се радују и када изгубе... ... i to jos kad izgube od Srba...Brate, komentar ti je cista 10+ crvenilo clapc https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Јаооо што је добар овај снима са трибине Е први пут и ја да се обрадујем кад Партизан победи I ja. Svaka im cast I ja, prvi put. 0409_feel БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 ТОМАС: Мама,мама,побиједили смо,освојили смо финале!!! МАМА: Кај рекел? ТОМАС: ааааа,ништа,ништа... 0202_238 0110_hahaha 0110_hahaha Prvo svi USTASE,pa onda sjedose... Dule Vujosevic natera protivnicku ekipu da se raduje porazu.... Kecman je nagazio liniju pri sutu.Onu sa centra. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 ТОМАС: Мама,мама,побиједили смо,освојили смо финале!!! МАМА: Кај рекел? ТОМАС: ааааа,ништа,ништа... 0110_hahaha 0110_hahaha Prvo svi USTASE,pa onda sjedose... Dule Vujosevic natera protivnicku ekipu da se raduje porazu.... Kecman je nagazio liniju pri sutu.Onu sa centra. Има сличан фазон гдје се каже како је Кецман нагазио линију 6,25 ...али своју 0202_238 У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Ја подједнако навијам за Парт. и Звезд. То је специфична ситуација. Одрастао сам на Бањици; оба клуба (фудбалска) сам обилазио... никада ми није било јасно како неко може да навија толико једнострано само за један од ова два клуба. 0202_238 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
domestos Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 ТОМАС: Мама,мама,побиједили смо,освојили смо финале!!! МАМА: Кај рекел? ТОМАС: ааааа,ништа,ништа... klapklap klapklap klapklap Prvo svi USTASE,pa onda sjedose... Dule Vujosevic natera protivnicku ekipu da se raduje porazu.... Kecman je nagazio liniju pri sutu.Onu sa centra. Има сличан фазон гдје се каже како је Кецман нагазио линију 6,25 ...али своју 1312_womens ја чуо да Душан Кецман не иде у Париз ,пуца из Београда https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 301 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Април 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2010 Кошаркаши Партизана су очекивано савладали Црвену звезду резултатом 79:65 (18:16, 16:16, 18:14, 27:19) у 5. колу Суперлиге Србије. Црвено-бели су се добро држали двадесетак минута, али је прилично уморни фаворит додао гас крајем треће четвртине када је предвођен Рашићем преломио меч. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука