Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Да ли је могуће да имаш 100кг ?! хехехехех :0104cheesy: Имао сам до прошле године, али сам доста смршао :0104cheesy: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Неам ФБ, избрисо јер смара за медаљу. Овде готивно. Зезање, журке, другаства, смејање, црни и жути сокови... drvce, -Владимир-, Николa and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван 123 Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Користим и једно и друго. .smesko. .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 ФБ - као кад прођем главном у шпицу - оном махнем, оном се осмехнем, оног цмокнем, на оног се намрштим, некога нагазим (наравно и они мене). ФОРУМ - моја екипа у сепареу неког локала - неко дође, поздрави се и оде; неко седне са нама; неко сврати, плати туру ; неко нам проспе пиће; али, смо ту - наш сепаре, наша екипа - как'и смо да смо - наши смо. stadaradim Баба, Драшко, Silence and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 ma neznam... ja ovde nikoga ne poznajem lično , a i FB imam odavno, a profil na forumu sam nedavno napravio Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Форум је одличан, само ми недостаје још један ефекат да употпуни доживљај:подешавајућа провидност (transparency) порука, тако да може да се назире и позадина. Када би то наместили, и повећали број позадина (можда ставити и да се смењују сваког дана), било би одлично. Сваки члан има избор од 4 скина а овај има могућност да се замени позадина и постави било која (само за регистроване чланове). Кажем, нема шта нисмо убацили. Црква.нет који ће ускоро бити готов има другачију концепцију и од форума и од фб-а а опет ће бити, на неки начин, друштвена мрежа. Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Присутан сам и тамо о вамо , али некако ми ФБ делује неозбиљно , као сликовница за забавиште , а тако се и људи понашају тамо. Приде нема правила па којекакви манијаци дозволе себи да се понашају .Дакле какви су ваши утисци , шта је боље по вама форум или фб и где сте присутнији? Sta je to FB? Grizzly Adams and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Николa Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Na fb imam par ljudi sa kojima se čujem. Ona čuda što stalno iskaču sam pogasio, nekad bolje da ne gledam šta ljudi rade... Na forumu sam češće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 само форум...на фб никад..... Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Сваки члан има избор од 4 скина а овај има могућност да се замени позадина и постави било која (само за регистроване чланове). Кажем, нема шта нисмо убацили. Црква.нет који ће ускоро бити готов има другачију концепцију и од форума и од фб-а а опет ће бити, на неки начин, друштвена мрежа. јел ће Црква.нет да замени форум или да буде додатак? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јануар 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Много више времена проводим на форуму. Што се тиче изгледа, изглед ми и није толико битан колико садржај.Сада сам се већ навикао и знам где шта стоји, па могу лако да пронађем. Још само пар ситница да савладам, а и овде су људи људскији и човечнији. Тамо одем због пар пријатеља, па на брзину прелетим нове објаве и то је то. Као што рече Жељко, има много манијака на фејсу. Ја сам се уверио да има женских, којима је морал на минимуму и те њихове поруке и понуде су ми се одавно смучиле. Нисам ја лак мушкарац. Много више времена проводим на форуму. Што се тиче изгледа, изглед ми и није толико битан колико садржај.Сада сам се већ навикао и знам где шта стоји, па могу лако да пронађем. Још само пар ситница да савладам, а и овде су људи људскији и човечнији. Тамо одем због пар пријатеља, па на брзину прелетим нове објаве и то је то. Као што рече Жељко, има много манијака на фејсу. Ја сам се уверио да има женских, којима је морал на минимуму и те њихове поруке и понуде су ми се одавно смучиле. Нисам ја лак мушкарац. Ama gde vi nalazite ove žeskinje i muške, eto ja imam finu cifru 'prijatelja' (iskreno spremam se da malo 'počistim i sredim fb ) ali nisam susretala takve likove. Naprotiv!!! Preko fb sam upoznala toliko divnih ljudi, a sa nekima sam danas nerazdvojna i držim ih za jako bliske prijatelje, skoro pa familiju A što se tiče same teme- kao što se da zaključiti- posećujem i forum i fb. Nema tu mnogo mudrovanja, sve može da se sredi, preuredi, filtrira i poprilično iskontroliše. Ne mogu da ih baš poredim jer za mene imaju sasvim drugačiji značaj, ali priznajem da mi je fb više kvantitet, a ŽRU kvaitet Juan Valdez, Драшко and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Ama gde vi nalazite ove žeskinje i muške, eto ja imam finu cifru 'prijatelja' (iskreno spremam se da malo 'počistim i sredim fb ) ali nisam susretala takve likove. Naprotiv!!! Preko fb sam upoznala toliko divnih ljudi, a sa nekima sam danas nerazdvojna i držim ih za jako bliske prijatelje, skoro pa familiju A što se tiče same teme- kao što se da zaključiti- posećujem i forum i fb. Nema tu mnogo mudrovanja, sve može da se sredi, preuredi, filtrira i poprilično iskontroliše. Ne mogu da ih baš poredim jer za mene imaju sasvim drugačiji značaj, ali priznajem da mi je fb više kvantitet, a ŽRU kvaitet А нису оне мени међу пријатељима :0104cheesy: Оне су међу блокиранима :0104cheesy: Као и неколико мушкараца хомосексуалне оријентације који су ме малко помешали са њиховим истомишљеницима. Нисам ја никога налазио, ја сам само добијао у инбокс свашта :smile: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Јануар 9, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 А нису оне мени међу пријатељима :0104cheesy: Оне су међу блокиранима :0104cheesy: Као и неколико мушкараца хомосексуалне оријентације који су ме малко помешали са њиховим истомишљеницима. Нисам ја никога налазио, ја сам само добијао у инбокс свашта :smile: hahhahahhahahhaha eto, nisam ni ja baš ružna za oko, pa opet nisam dobijala u inbuks svašta hahahahha ma sad lepo ti nama priznaj kakve ti to slike kačiš po fb ruku na srce- ima svega tamo, ali opet kažem, da se u velikoj meri iskontrolisati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 Неам ФБ, избрисо јер смара за медаљу. Овде готивно. Зезање, журке, другаства, смејање, црни и жути сокови... Алекс шта су то црни и жути сокови? Или опет не капирам нешто "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 9, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2013 hahhahahhahahhaha eto, nisam ni ja baš ružna za oko, pa opet nisam dobijala u inbuks svašta hahahahha ma sad lepo ti nama priznaj kakve ti to slike kačiš po fb ruku na srce- ima svega tamo, ali opet kažem, da se u velikoj meri iskontrolisati Променило се време .smesko. Сада су жене-девојке те које нападају и спопадају, а мушкарци су се смирили, јер не морају више да се "муче" :0104cheesy: И тамо ми је иста ова профилна слика, а остале слике су или шаљиве или озбиљне или едукативне .smesko. Људи свашта себи дају за право, али хвала Богу, има много више нормалних људи .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука