milan. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 bravo avokado... slažem se. a možda si i ti ledenog srca kao ja pa zato skrnaviš ovu divnu priču... a ti obi wane me zaobiđi sa tvojim proroštvima šta me čeka... da, ja ne znam sta me čeka ali ti znas sta mene čeka. bravo za tebe premudri. mene je tebe prosto zao tako podloznog ovim spin pricama da gledam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 i svi problemi koji su postojali između protagonista, nagomilani godinama života, se razrešavaju time što on nju svakog dana nosi do vrata... ma važi... Не, него узмеш кончић са његових гаћа, и одеш код баба Милојке да му набаје, да га раздвоји од ње. Дај, Авокадо, зар заиста мислиш да смо плитки к'о палета ? Селма, Ignjatije, Зосима and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Zanimljivo je da ja recimo licno znam neke bracne parove, koji nisu imali bas isto ovakvo iskustvo, ali donekle slicno, a po intenzitetu mozda jos i jace. Ali to je verovatno spin prica za neke ovde, sta drugo. I ovo je javni forum, Milane, ako si zaboravio, sve sto javno izneses, podlozno je kritici... Лидија Миленковић, Ignjatije and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Naprotiv, moj utisak je da je sama priča infantilna... i tako tipično američka, kao iz neke od mnogih njihovih self-help knjiga... kao da se ozbiljni problemi magično razrešavaju jednostavnim gestovima i radnjama... i svi problemi koji su postojali između protagonista, nagomilani godinama života, se razrešavaju time što on nju svakog dana nosi do vrata... ma važi... Не,не батице,твоје размишљање је инфатилно, ја претпостављам да је за тебе и еванђељско поимање љубави,или Павлова химна љубави исто спада у категорију селф-хелп књига... Мада сам ја у годинама,и још вапијем за искреном љубављу,па сам можда нешто осетљивији,но свеједно... obi-wan, Лидија Миленковић, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Без обзира да ли је ово бајка,измишљена,патетична ,шта год, свима коме је љубав основ живота, ова прича је делотворна или у најмању руку изазваће бар једну сузу...Мало ме чуди да је ова форумска дечурлија тако хладна , или се праве важни... Opa, Zoske malo smeksao :D . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 (измењено) Decko:Volim te! Devojka: I ja tebe! Nakon operacije se budi, a uz nju samo otac. Devojka: Gde je on? Otac: Zar ne znas ko ti je dao srce? Devojka: Staaaaaaaaaa!?!? :'((( Otac: Salim se, to sam pokupio sa fejsa, otiso je u WC da ......! Измењено Јануар 5, 2013 од Иван Илић Милане, припази на изражавање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 U svakom slucaju, dobro je da povremeno imamo ovakve teme ne forumu, u njima ljudi najbrze pokazu sta nose u sebi... Лидија Миленковић, Ignjatije, Биљана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ово порука је постављена и на насловној страници. Погледајте! Oh my goodness. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Super je to sa intimom u braku i pozrtvovanoscu, ali je bre mnogo bljutava prica, tipicna americka plitka bljuzga :unsure: . Таша је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 e, obi wane, ti ovde si nesto pisao al nista konkretno ne rece... ja sam rekao svoj stav i zasto mi je prica glupa... a ti si rekao da znas slicne primere - ok i sta sad... nisam ja ni rekao da je nemoguce da neko se odalji od zene i nadje drugu pa da se zatim vrati zeni ali tu se govori samo kako je neko shvatio da nije trebao da vara zenu ili sta god... i po ovome on se uvek moze vrati zeni a to sto joj on nju varao je nebitan deo price... bitno da muz skontao da je zena bolja sloucija... i zbog ovoga treba se raznezim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Не, него узмеш кончић са његових гаћа, и одеш код баба Милојке да му набаје, да га раздвоји од ње.Дај, Авокадо, зар заиста мислиш да смо плитки к'о палета ? Nisam siguran koji ste to vi... ako misliš na ljude kojima se dopala priča, naravno da ne mislim da ste plitki... uostalom, ja sam i kritikovao priču a ne ljude kojima se dopala... ne znam zašto se na ovoj temi tako lako prešlo na lično prepucavanje... sasvim sigurno postoji gomila priča koje se meni dopadaju a koje se drugima ne dopadaju ili su zaista naivne, infantilne i slično... ali ova priča mi nikako nije "legla"... ako sam nekog svojom "kritikom" priče ili onom prvom šalom uznemirio, izvinjavam se... a svakako neću dalje da učestvujem u tako besmislenom ličnom prepucavanju... ВИЛМА and milan. је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Добро, ово је прича која има за циљ да људе приближи људима, да их опомене да су људи и их врати себи и ономе чему су се заклели и посветили. Прича уопште не мора да буде истинита јер нити једној причи веродостојност не сведочи њена истинитост већ њен смисао, тако да је ирелевантно је ли истинита или не. Поента је да човек не може тек тако да одустане од брачног друга, и да то не треба да чини, да треба да се бори и комуницира са партнером. Познанства, ма које врсте, су динамична ствар, ко је имао друга зна да није однос исти са 15 и са 35 година, ко је имао девојку/момка зна да веза није иста прве недеље и након 2 године, брак је врхунац интиме међу људима, познанства душа, и он подразумева максимум стрпљења. То што је наш свет отрован прељубом не значи да света тајна брака мање вреди и да ће икада вредети мање него онда кад јој је Господ постао сведок. И још једно, о читању и ишчитавању — брзоплетост је ђаволска ствар, читајмо пажљиво и не судимо брзоплето јер нисмо у брзини погледали ни причу а камоли човека иза ње. Биљана, Лидија Миленковић, Јадранка-Дервента and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Priča u sebi nosi poentu,kao i starozavetne i novozavetne priče... Samo što je ovim hipsterima sve prevazidjeno Maja Little Owl је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Priča u sebi nosi poentu,kao i starozavetne i novozavetne priče...Samo što je ovim hipsterima sve prevazidjeno Ovo kao da je pisao neki adventista..ili, ne daj Boze, Jehovin svedok greengrin . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Мада сам ја у годинама,и још вапијем за искреном љубављу,па сам можда нешто осетљивији,но свеједно... Kod nas zena se ovo zove klimaks Svi mi "vapijemo" za ljubavlju na neki svoj, osoben nacin. I apsolutno pravo je i da je drugacije dozivljavamo. Ja ovde ne vidim da je bilo ko protiv sustine price, osim nacina na koji je ispricana. ВИЛМА and milan. је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука