Jump to content

Били у браку или не,ово би требали прочитати

Оцени ову тему

Препоручена порука

Priča kao priča je OK. Bila bi još bolja bez 'zaokreta' na kraju gde se ispostavlja da ona boluje od raka i onda umire, što mi se čini da je ubačeno čisto zbog patetike. Priča ima svoju poentu i bez toga.

A pogotovo je moglo bez onog "ako ovo ne podelite...", što je svrstava u grupu fb statusa i lančanih mejlova i odmah srozava svaki utisak i ozbiljnost koju pokušava da postigne.

Moje mišljenje  :)

Подели на овим сајтовима

Moralo je,vidiš da je i Zoske zaplako,možda sam i ja ali neću da kažem :)

a sve zbog teatralnog završetka :)

Jes' Zoske smeksao, nisam mogla da verujem :D, prvo sam od njega ocekivala trol ove teme :D.

Kraj je vrhunski :rolleyes:

Drama-Queen-Tiara--1-Size-Fits-263463.jp

Подели на овим сајтовима

Учитељице,чини ми се да ти више леже теме попут "како победити рукоблуд лудог ђетића...ту нема ни патетике ни романтике... sHa_sarcasticlol

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Учитељице,чини ми се да ти више леже теме попут "како победити рукоблуд лудог ђетића...ту нема ни патетике ни романтике... sHa_sarcasticlol

Moguce moguce, ali to ne menja cinjenicu da si smeksao malo Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

ja sam i kritikovao priču a ne ljude kojima se dopala... ne znam zašto se na ovoj temi tako lako prešlo na lično prepucavanje...

Онда је, очигледно дошло до неспоразума, и жао ми је због тога. 0122_tuk Заиста је изгледало као да се подсмеваш нама којима се поента приче допала. :blush:

... ako sam nekog svojom "kritikom" priče ili onom prvom šalom uznemirio, izvinjavam se...

Што се тиче шале - мени се јако допала prstgore  ( додуше, подстакла ме је да се под хитно бацим на дијету  :bla: ), а извињење - прихваћено :drugarstvo:

a svakako neću dalje da učestvujem u tako besmislenom ličnom prepucavanju...
  Поштујем твој став и твоју одлуку. bendoff

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

0403_feel  0403_feel  0403_feel  0403_feel  0403_feel

Подели на овим сајтовима

Kod nas zena se ovo zove klimaks ;)

Svi mi "vapijemo" za ljubavlju na neki svoj, osoben nacin. I apsolutno pravo je i da je drugacije dozivljavamo. Ja ovde ne vidim da je bilo ko protiv sustine price, osim nacina na koji je ispricana.

A sta tacno fali ovom nacinu po tebi?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

e, obi wane, ti ovde si nesto pisao al nista konkretno ne rece... ja sam rekao svoj stav i zasto mi je prica glupa... a ti si rekao da znas slicne primere - ok i sta sad...

Nista, samo da vidis da zivot ima mnogo dramaticnijih stvarnih prica, od ove o kojoj citamo.

Pre nego sto nesto nazoves patetikom, treba malo da razmislis...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Прича можда јесте патетична зато што аутор не зна да пише. Иста ствар од доброг писца би другачије звучала. А да има везе са стварношћу, има и те како.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...