GeniusAtWork Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Priča kao priča je OK. Bila bi još bolja bez 'zaokreta' na kraju gde se ispostavlja da ona boluje od raka i onda umire, što mi se čini da je ubačeno čisto zbog patetike. Priča ima svoju poentu i bez toga. A pogotovo je moglo bez onog "ako ovo ne podelite...", što je svrstava u grupu fb statusa i lančanih mejlova i odmah srozava svaki utisak i ozbiljnost koju pokušava da postigne. Moje mišljenje Јадранка-Дервента, sqny and Silence је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ovo kao da je pisao neki adventista..ili, ne daj Boze, Jehovin svedok greengrin . Ma jok,to sam ja,Deki Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Ma jok,to sam ja,Deki Romantik greengrin , nije moralo ovako teatralno da se zavrsi greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Moralo je,vidiš da je i Zoske zaplako,možda sam i ja ali neću da kažem a sve zbog teatralnog završetka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Moralo je,vidiš da je i Zoske zaplako,možda sam i ja ali neću da kažem a sve zbog teatralnog završetka Jes' Zoske smeksao, nisam mogla da verujem , prvo sam od njega ocekivala trol ove teme . Kraj je vrhunski :rolleyes: ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Учитељице,чини ми се да ти више леже теме попут "како победити рукоблуд лудог ђетића...ту нема ни патетике ни романтике... sHa_sarcasticlol obi-wan, Јадранка-Дервента, Manolis and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Учитељице,чини ми се да ти више леже теме попут "како победити рукоблуд лудог ђетића...ту нема ни патетике ни романтике... sHa_sarcasticlol Moguce moguce, ali to ne menja cinjenicu da si smeksao malo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 ja sam i kritikovao priču a ne ljude kojima se dopala... ne znam zašto se na ovoj temi tako lako prešlo na lično prepucavanje... Онда је, очигледно дошло до неспоразума, и жао ми је због тога. Заиста је изгледало као да се подсмеваш нама којима се поента приче допала. ... ako sam nekog svojom "kritikom" priče ili onom prvom šalom uznemirio, izvinjavam se... Што се тиче шале - мени се јако допала prstgore ( додуше, подстакла ме је да се под хитно бацим на дијету :bla: ), а извињење - прихваћено a svakako neću dalje da učestvujem u tako besmislenom ličnom prepucavanju... Поштујем твој став и твоју одлуку. bendoff Avocado and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Учитељице,чини ми се да ти више леже теме попут "како победити рукоблуд лудог ђетића...ту нема ни патетике ни романтике... sHa_sarcasticlol 0403_feel 0403_feel 0403_feel 0403_feel 0403_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 0403_feel 0403_feel 0403_feel 0403_feel 0403_feel Izvini, sta je smesno? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Kod nas zena se ovo zove klimaks Svi mi "vapijemo" za ljubavlju na neki svoj, osoben nacin. I apsolutno pravo je i da je drugacije dozivljavamo. Ja ovde ne vidim da je bilo ko protiv sustine price, osim nacina na koji je ispricana. A sta tacno fali ovom nacinu po tebi? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 e, obi wane, ti ovde si nesto pisao al nista konkretno ne rece... ja sam rekao svoj stav i zasto mi je prica glupa... a ti si rekao da znas slicne primere - ok i sta sad... Nista, samo da vidis da zivot ima mnogo dramaticnijih stvarnih prica, od ove o kojoj citamo. Pre nego sto nesto nazoves patetikom, treba malo da razmislis... Maja Little Owl, Зосима and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Izvini, sta je smesno? zosketova šala,je l treba da obrišem predhodnu poruku? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 zosketova šala,je l treba da obrišem predhodnu poruku? Ajd' nek' ti bude ovaj put <_< http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 5, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2013 Прича можда јесте патетична зато што аутор не зна да пише. Иста ствар од доброг писца би другачије звучала. А да има везе са стварношћу, има и те како. obi-wan, Лидија Миленковић, Grizzly Adams and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука