Jump to content

Шиптари синоћ потпуно уништили манастир ”Богородичино успење” на југу Србије!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

“Ништа није остало, ово је страшно! Цео свет се дигао на ноге због једне карикатуре Мухамеда, а нама све манастире и цркве уништише, али нико не реагује” додала је она.

Apsolutno tacno, svet je potonuo u licemerje nevidjenih razmera...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Apsolutno tacno, svet je potonuo u licemerje nevidjenih razmera...

Ма не треба ми да тражимо сажаљење од оних без срца, од оних који су нам сипали бомбе на главу, раздесили нам породице али бре људи Божији, не смемо да сопствену утробу ждеремо, за свако неосуђивање (а уплашио си га осудом, појео си му...) шиптари и усташе се у срцу радују, разумите, немају отпора у свом науму кад ћеш ти пре свога брата да оптужиш за ко зна шта, да се сам ваљаш по блату, него што ћеш макар да будеш свестан шта ти раде. Извади главу из песка, Србине.

Не може тако да се размишља, бре људи, схватите, одрећи ће нас се Свети Сава; за кога се он пред Богом моли кад ми не смемо ни шиптара шиптаром да назовемо, побогу и да се глупирамо фразама "нису сви исти" а они нам по Србији већ растурају манастире и свуда нам по Југи бившој трага затиру.

О Боже спаси!

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Samo jedno pitanje: sta radis kad onaj drugi svoje ne pohapsi za zlocin, kao sto to najcesce kod lokalnih albanaca bude slucaj?

Onaj drugi je saučesnik u zločinu ako to prikriva ali ako ne može da otkrije počinioaca onda on ima opravdanje i nikako nije isti.

Čovjek u svim stvarima treba od sebe kretati. Ono što ne bi volio da tebi čini neko ne čini ti to djelo drugima.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Onaj drugi je saučesnik u zločinu ako to prikriva ali ako ne može da otkrije počinioaca onda on ima opravdanje i nikako nije isti.

Čovjek u svim stvarima treba od sebe kretati. Ono što ne bi volio da tebi čini neko ne čini ti to djelo drugima.

Dobro, to mi je sve jasno, ali sta radis kad oni znaju ko je a ne hapse ga, nego naprotiv promovisu u heroja?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

strašno je šta nam se događa vekovima...palili su nas i do sad a mi smo opstajali kroz vekove,kad smo bili slabiji povlačili smo se pa se kasnije vraćali i obnavljali svetinje...pitanje je samo dana kada ćemo već jednom da budemo jaki da se odupremo svemu tome...daće Bog da Srbi uz Hristove ratnike krenu,za početak bar da se brane,ali i da očuvaju pravoslavnu veru Hristovu...

Подели на овим сајтовима

Мене потресају овакве вести. Мислим да је то заиста страшно и нешто што могу да ураде 'људи' са мало мозга. Они који не размишљају, они који се свете ни за шта, скрнаве, пале, руше...уништавају. Свака српска Светиња им је на мети, све им смета, а самим тим што уништавају неће успети да умање у нама веру и убију хришћански дух, него могу само да нас подстакну на размишљање и уједињење. Могу да униште материјално, али оно што је Свето - НИКАД. 

"По благовољењу Своме, Господе, чини добро Сиону, и нека се подигну зидови Јерусалимски. Тада ћеш благоволити жртву правде, приносе и жртве свеспаљенице, тада ће принети на жртвеник Твој теоце."

Помилуј ме, Боже, по великој милости Својој и по обиљу милосрђа Свога очисти безакоње моје! 

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Напад на српског свештеника у Тутину, Рашка област

med_Tutin%20038.JPG

Дана 5. априла 2013. године лице муслиманске вероисповести Сабро Тигањ напао је кућу јереја добрињског Радомира Сандића у селу Попе, општина Тутин. Према изјави о. Радомира у кући су се тог дана око 16.00 часова поред свештеника налазили његова супруга, двоје деце и ташта. Насилник је у видно припитом стању почео да удара ногом о улазна врата парохијске куће. Отац Радомир довикнуо му је са спрата да се удаљи са црквеног поседа јер ће у противном морати да позове полицију на што му је насилник одговорио псовкама псујући свештенику “српску и четничку мајку”. Нападач је потом поломио украсно дрвеће поред цркве које је било засађено само пре пар дана. Након галаме и бахатог понашања С.Т. је изашао из порте и успут напао једног чобанина који је чувао овце недалеко од парохијског дома.

med_Tutin%20030.JPG

Истог дана на црквеној сали у порти цркве Св. Апоостола Петра и Павла (14. век) у Тутину  полупано је камењем око 50 црепова. Црепови су полупани, како је установљено непосредно након напада на парохијски дом. Полиција је одмах започела истрагу и насилнику је одређен најпре притвор на 48 часова да би му истражни судија вишег суда у Новом Пазару продужио притвор на 30 дана. Епархија Рашко-призренска најоштрије је осудила овај етнички и верки мотивисан инцидент.

http://radiosvetigora.wordpress.com/2013/04/10/%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B4-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D1%83-%D1%82%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%83-%D1%80/

Подели на овим сајтовима

Ево начина размишљања: "Што да не банем овако пијан код каурског свештеника, сад у време поста кад ми неће ништа бити? Не смеју ми ништа, пошто ће да се дигну муфтије због верске мржње, а држава и овако има превише проблема."

Зато што се овакве ствари не кажњавају, зато се и дешавају!

Зло добра донети не може!

Подели на овим сајтовима

Ислам не учи да треба нападати хришћанске свештенике само због тога што су хришћани. Напротив. Ислам забрањује употребу алкохола а посебно пијанство.

Закључак: овај несретни човек није муслиман већ пијана будала која је згрешила и пред државним и и пред законима своје вере (Ислама).

Подели на овим сајтовима

Немојте будале поистовећивати са вером као таквом. То је лоше из два разлога. Прво, тиме будалама називате све људе који припадају једној вери, а то није ни тачно, ни поштено. Друго, тиме омогућујете да се иза те генерализације сакривају праве будале, са именом и презименом. Њима то и одговара. Јер, када се сви представе будалама, онда се праве будале и не примећују.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...