Ђорђе Р Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Што бре брате? Није срамота бити Американац, како видим, нити Швеђанин, што је срамота за Србина казати да је Србин?Некако се стално бежи од тога, мене није срамота што сам Србин, што да ме буде срамота, од кога? Промашио си шта сам хтео рећи. Ако неки човек крене да чини ружна и недостојна дела, немојмо због тога обележавати нацију из које је он потекао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Промашио си шта сам хтео рећи. Ако неки човек крене да чини ружна и недостојна дела, немојмо због тога обележавати нацију из које је он потекао. Нисам промашио. Ствари називати њиховим именима а не политички коректним називима. Испадне да није важно што шиптари руше Српске православне објекте, мада, како се понашамо и реагујемо, делује да нам више ништа и није важно. Осим да будемо политички коректни, то не заборављамо. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Нисам промашио.Ствари називати њиховим именима а не политички коректним називима. Испадне да није важно што шиптари руше Српске православне објекте, мада, како се понашамо и реагујемо, делује да нам више ништа и није важно. Осим да будемо политички коректни, то не заборављамо. Или смо политички некоректни када заборавимо да кажемо да срби силују, пљачкају и убијају по Београду и остатку Србије. bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 eto sad da ih zovemo "braća muslimani", eto vam braće... 0120_angryy Ја браћом зовем само Србе муслимане из Санџака и Босне и Херцеговине БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ja ne znam u što oni vjeruju ali muslimani vjernici to nisu uradili. То ти причам. Они нису муслимани, нису људи... То је нација која је настала из неуспелог абортуса италијана и козе(ностре). bgpj and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Или смо политички некоректни када заборавимо да кажемо да срби силују, пљачкају и убијају по Београду и остатку Србије. О чему ти причаш, човече? Шта ти поистовећујеш? Права правцата б92 реторика, оригинал. Значи оправдаваш шиптарско пљачкање и рушење Српских манастира, пардон, некаквих, нечијих верских објеката, негде, од стране неке групе, неких и некаквих изгредника, који нипошто, нипошто нису мислили икакво зло Србима већ само њиховим манастирима, пардон, верским објектима. У реду, разумемо се. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ја браћом зовем само Србе муслимане из Санџака и Босне и Херцеговине Рашка, брате, Рашка... Ignjatije, zuti car, Хелена Вујовић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 A ja opet kazem , ko ne zna siptare iz prve ruke ne moze da govori o njima . DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 A ja opet kazem , ko ne zna siptare iz prve ruke ne moze da govori o njima . Најбоље објашњење за Шиптаре сам чуо 94. када сам први пут био на терену доле. ''Ставиш једног Шиптара за сто и дај му да једе и пије а другог у џак испод стола и шутирај га и гази. Обојица ти исто мисле'' БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Рашка, брате, Рашка... Ма нека он Рашку зове како год жели само да се више не деси грађански рат. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 О чему ти причаш, човече? Шта ти поистовећујеш? Права правцата б92 реторика, оригинал.Значи оправдаваш шиптарско пљачкање и рушење Српских манастира, пардон, некаквих, нечијих верских објеката, негде, од стране неке групе, неких и некаквих изгредника, који нипошто, нипошто нису мислили икакво зло Србима већ само њиховим манастирима, пардон, верским објектима. У реду, разумемо се. Изгледа да није битно шта ја хоћу да кажем, него шта ти хоћеш да чујеш. Злочинац нема националност, него име и презиме. Ако је ико сатанизован у свету, онда су то срби, и зато немојмо исто ми да радимо са шиптарима. bosanac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slobodan Milošević Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 POMAŽE BOG 8 A najposle budite svi složni, žalostivi, bratoljubivi, milostivi, ponizni; 9 Ne vracajte zla za zlo, ni psovke za psovku; nego nasuprot blagosiljajte, znajuci da ste na to pozvani da nasledite blagoslov. 10 Jer koji je rad da živi i da vidi dane dobre, neka zadrži jezik svoj od zla, i usne svoje, da ne govore prevare; 11 Neka se ukloni od zla, i neka ucini dobro; neka traži mir i neka se drži njega. 12 Jer oci Gospodnje gledaju na pravednike, i uši Njegove na molitvu njihovu; a lice Gospodnje na one koji zlo cine da ih istrebi sa zemlje. 13 I ko može vama nauditi ako uzidete za dobrim? 14 Nego ako i stradate pravde radi, blaženi ste. Ali straha njihovog ne bojte se, niti se plašite; 15 Nego Gospoda Boga svetite u srcima svojim. A budite svagda gotovi na odgovor svakome koji vas zapita za vaše nadanje. Od Simona Petra, sluge i apostola Isusa Hrista Иван 123 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Манастир “Богородичино успење” који се налази у близини Владичиног Хана ноћас је потпуно уништен Манастир је у потпуности уништен, врата су разваљена, а комплетна унутрашњост је полупана. Новац од свећа и прилога је покраден, а све иконе су разлупане. Мати Параскева (62) је за Прессонлине потврдила ову информацију и видно узнемирена рекла да се плаши за своју безбедност. “Бојим се да ће доћи поново, али ја не идем нигде. Ја сам овде сама и стара, али нека дођу, светињу неко мора да брани” изјавила је Параскева. “Ништа није остало, ово је страшно! Цео свет се дигао на ноге због једне карикатуре Мухамеда, а нама све манастире и цркве уништише, али нико не реагује” додала је она. На питање да ли се зна ко је то могао да уради, Параскева је одговорила да се све зна, али да нико неће да се заинтерусује за овај случај. “Албанци са Косова су организовано дошли са намером да униште српске светиње на овим просторима! Ово није први пут да се овако нешто дешава. Прошле године на Велики петак су и мене напали, да нисам имала штап ко зна да ли бих успела да се одбраним” изјавила је Параскева видно потресена. Манастир “Богородичино успење” је под окриљем Владике Пахомија, за кога Параскева тврди да су приче о силовањима дечака потпуно измишљене, такође од стране Албанаца. “Они су покренули све те приче, и не само то, већ су и плаћали људима да се лажи шире. Поједини су добијали и по 35.000 тадашњих марака како би се створила лоша слика о њему” додала је мати. Манастир се налази у селу Мртвица, 14 километара од Владичиног Хана. Потиче из 4. века и представља најстарију светињу Врањског округа. (Пресс) Smiluj se Gospode napaćenom narodu srpskom i prekini stradanje njegovo.... Иван 123, gavrosaurus and Драшко је реаговао/ла на ово 3 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Svako svoje budale pohapsiti i pred lice pravde izvesti. Samo jedno pitanje: sta radis kad onaj drugi svoje ne pohapsi za zlocin, kao sto to najcesce kod lokalnih albanaca bude slucaj? feeble and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Цео свет се дигао на ноге због једне карикатуре Мухамеда, а нама све манастире и цркве уништише, али нико не реагује” Мати каже, јасно и гласно, без увијања, без цмиздрења, без правдања и давања азила и некаквог наказног и сатанског благослова злотворима шта је по среди. Монахиња, старица, усамљена али храбра да макар каже шта мисли па и не могла да ишта сама учини. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука