Jump to content

Шиптари синоћ потпуно уништили манастир ”Богородичино успење” на југу Србије!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Боже, просветли таму нашу.

Подели на овим сајтовима

А после тога бисмо могли и Скадар, Црну Гору, Босну, Македонију, и пола Грчке да вратимо. Ја сам за то, не знам за остале?

Менталитет. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Smeta mi kada kažete i poistovećujete Albance sa Kosova sa  verom . Molim vas sve koji  pišete o nedelima  Šiptara  da vodite računa da veliki deo njih su  hriščani katolici .

Nisam statističar da mogu reći koliki procenat ih je katolika ali ovo zlo koje je učinjeno u manastiru su uradili pre svega :nevernici , kriminalci i lopovi . Mada u ovom nedelu ima možemo slobodno reči i primesa terorističkog dela .

Ajde da svi čistimo svoje dvorište onda će nam  cela ulica biti čista 301 .

Siptara katolika nema vise od 5 % i uglavnom su locirani po vecim mestima ,Pec , Pristina ...u principu , siptar je siptar ma koje vere bio . Neka mi Bog oprosti ali tom narodu nije mesto u Evropi ,civilizacijski i kulturno su iza sveta najmanje 2000 godina .

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Уопште ми се не свиђа назив теме, и поједини коментари. Људи који ово раде немају никакве везе са нацијом којој припадају. Као да неко бира у којој нацији ће се родити, и сад треба да је због припадности том народу означен као злочинац, дивљак, палитељ светиња. Поједини кажу да треба протерати народ који је ту живи, протерати одатле само зато што је случајно рођен у шиптарској фамилији, а није у комшијској српској. Ако ћемо поштено, већи је благослов на шиптарским народом, него на српским, јер их је Бог као животодавац благословио бројнијим породом.

Ми треба да се окренемо себи, и Богу, да га молимо за опроштај небројених грехова нашег народа. А и нама, као и њима је исти Судија коме ћемо одговарати за своја дела и недела.

Подели на овим сајтовима

Цивилизацијски и културно ми смо много ближе шиптарима, него немцима и енглезима. Не бих рекао да смо, гледајући у глобалу, мањи дивљаци од њих. Готово сигурно је у огромној већини наших људи прорадио дивљачки инстикт да би отишао да спали и дигне у ваздух њихову неку ракету (џамију)...

Подели на овим сајтовима

Брате, кад ово читам сетим се оне бесне руље 17. марта 2004. и не могу да се сложим да смо ми дивљаци као и Албанци. Такво нешто се у Босни није виђало, мада додуше јесте било рушења џамија. Али су то код нас радили поједини екстремисти, врло често пијани.

Подели на овим сајтовима

Брате, кад ово читам сетим се оне бесне руље 17. марта 2004. и не могу да се сложим да смо ми дивљаци као и Албанци. Такво нешто се у Босни није виђало, мада додуше јесте било рушења џамија. Али су то код нас радили поједини екстремисти, врло често пијани.

Da, pijani i to šest stotina puta su pijani bili. Što ih ne spriječi komanda njihova? Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija? Uz moje najbolje namjere ne mogu pristati da ste civilizacijski po tom pitanju bolji od albanaca. Naprotiv.

• Волим 1

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Свако минирање и рушење џамије је било добро планирано и одлично организовано, да се не сруше и оштете околни објекти. Имаш убијање војних заробљеника. Имаш и пример неше реакције на 17.март, паљење амбасада, паљење џамија. Реакције попут оне у арапском свету када је убијен амерички дипломата. Да не причам о паљењу и пљачки током 5.октобра, које није било национално обојено. Боље да се не враћам у исторују, колико смо својих владара побили, када је читав "цивилизацијски" свет био тиме запањен. Да ли су то цивилизацијски и "европски" поступци, или потпуно дивљаштво? Тешко нам је да будемо објективни.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija?

26 meseci za paljenje džamije

Izvor: B92

Niš -- U Opštinskom sudu u Nišu izrečene su presude za paljenje džamije u tom gradu 17. marta prošle godine.

Jedna osoba osuđena je na pet meseci, njih sedam na po tri meseca zatvora, a dve osobe su oslobođene optužbi.

Link

Koliko su kazne adekvatne može da se diskutuje (lično mislim da nisu), ali ne može da se kaže da je prošlo sve potpuno nekažnjeno.

Подели на овим сајтовима

Da, pijani i to šest stotina puta su pijani bili. Što ih ne spriječi komanda njihova? Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija? Uz moje najbolje namjere ne mogu pristati da ste civilizacijski po tom pitanju bolji od albanaca. Naprotiv.

Нису се по Босни само џамије палиле, нити су само Срби вршили злочине. Полако са набијањем кривице, да не отварамо и те теме где им није место.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Što ih ne spriječi komanda njihova? Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija?

Што их не спријечи команда њихова? Што их не казни нико због рушења цркава? 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Сви ти људи који то раде немају националност. Они су истог кова, било рођени у шиптарском, хрватском, бошњачком, или српском роду. Немојмо због тога обележавати читаву нацију. Посматрајмо човека као човека, а не као припадника неке нације. Сигурно припадност тој нацији није га направило злочинцем, зликовцем, разбојником и убицом. У којој нацији нема таквих људи?

Подели на овим сајтовима

Посматрајмо човека као човека, а не као припадника неке нације. 

Што бре брате? Није срамота бити Американац, како видим, нити Швеђанин, што је срамота за Србина казати да је Србин?

Некако се стално бежи од тога, мене није срамота што сам Србин, што да ме буде срамота, од кога?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...