протојереј Саво Шмигић Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Боже, просветли таму нашу. RYLAH, Middle-earth, Јадранка-Дервента and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 А после тога бисмо могли и Скадар, Црну Гору, Босну, Македонију, и пола Грчке да вратимо. Ја сам за то, не знам за остале? Менталитет. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Менталитет. http://www.youtube.com/watch?v=CFdniUmabmo'>http://www.youtube.com/watch?v=CFdniUmabmo http://vukajlija.com/pam-pa-pa-pa-pam-pam-pam-pa-pa-pa-pam-pam/623612 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Smeta mi kada kažete i poistovećujete Albance sa Kosova sa verom . Molim vas sve koji pišete o nedelima Šiptara da vodite računa da veliki deo njih su hriščani katolici . Nisam statističar da mogu reći koliki procenat ih je katolika ali ovo zlo koje je učinjeno u manastiru su uradili pre svega :nevernici , kriminalci i lopovi . Mada u ovom nedelu ima možemo slobodno reči i primesa terorističkog dela . Ajde da svi čistimo svoje dvorište onda će nam cela ulica biti čista 301 . Siptara katolika nema vise od 5 % i uglavnom su locirani po vecim mestima ,Pec , Pristina ...u principu , siptar je siptar ma koje vere bio . Neka mi Bog oprosti ali tom narodu nije mesto u Evropi ,civilizacijski i kulturno su iza sveta najmanje 2000 godina . Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Уопште ми се не свиђа назив теме, и поједини коментари. Људи који ово раде немају никакве везе са нацијом којој припадају. Као да неко бира у којој нацији ће се родити, и сад треба да је због припадности том народу означен као злочинац, дивљак, палитељ светиња. Поједини кажу да треба протерати народ који је ту живи, протерати одатле само зато што је случајно рођен у шиптарској фамилији, а није у комшијској српској. Ако ћемо поштено, већи је благослов на шиптарским народом, него на српским, јер их је Бог као животодавац благословио бројнијим породом. Ми треба да се окренемо себи, и Богу, да га молимо за опроштај небројених грехова нашег народа. А и нама, као и њима је исти Судија коме ћемо одговарати за своја дела и недела. Лидија Миленковић and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Ko nije ziveo sa siptarima ,ko ih ne zna ne moze ni da prica o njima . Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Цивилизацијски и културно ми смо много ближе шиптарима, него немцима и енглезима. Не бих рекао да смо, гледајући у глобалу, мањи дивљаци од њих. Готово сигурно је у огромној већини наших људи прорадио дивљачки инстикт да би отишао да спали и дигне у ваздух њихову неку ракету (џамију)... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Брате, кад ово читам сетим се оне бесне руље 17. марта 2004. и не могу да се сложим да смо ми дивљаци као и Албанци. Такво нешто се у Босни није виђало, мада додуше јесте било рушења џамија. Али су то код нас радили поједини екстремисти, врло често пијани. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Брате, кад ово читам сетим се оне бесне руље 17. марта 2004. и не могу да се сложим да смо ми дивљаци као и Албанци. Такво нешто се у Босни није виђало, мада додуше јесте било рушења џамија. Али су то код нас радили поједини екстремисти, врло често пијани. Da, pijani i to šest stotina puta su pijani bili. Što ih ne spriječi komanda njihova? Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija? Uz moje najbolje namjere ne mogu pristati da ste civilizacijski po tom pitanju bolji od albanaca. Naprotiv. bora је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Брате, кад ово читам сетим се оне бесне руље 17. марта 2004. и не могу да се сложим да смо ми дивљаци као и Албанци. Такво нешто се у Босни није виђало, мада додуше јесте било рушења џамија. Али су то код нас радили поједини екстремисти, врло често пијани. Свако минирање и рушење џамије је било добро планирано и одлично организовано, да се не сруше и оштете околни објекти. Имаш убијање војних заробљеника. Имаш и пример неше реакције на 17.март, паљење амбасада, паљење џамија. Реакције попут оне у арапском свету када је убијен амерички дипломата. Да не причам о паљењу и пљачки током 5.октобра, које није било национално обојено. Боље да се не враћам у исторују, колико смо својих владара побили, када је читав "цивилизацијски" свет био тиме запањен. Да ли су то цивилизацијски и "европски" поступци, или потпуно дивљаштво? Тешко нам је да будемо објективни. bora је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija? 26 meseci za paljenje džamije Izvor: B92 Niš -- U Opštinskom sudu u Nišu izrečene su presude za paljenje džamije u tom gradu 17. marta prošle godine. Jedna osoba osuđena je na pet meseci, njih sedam na po tri meseca zatvora, a dve osobe su oslobođene optužbi. Link Koliko su kazne adekvatne može da se diskutuje (lično mislim da nisu), ali ne može da se kaže da je prošlo sve potpuno nekažnjeno. bosanac and Драшко је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Da, pijani i to šest stotina puta su pijani bili. Što ih ne spriječi komanda njihova? Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija? Uz moje najbolje namjere ne mogu pristati da ste civilizacijski po tom pitanju bolji od albanaca. Naprotiv. Нису се по Босни само џамије палиле, нити су само Срби вршили злочине. Полако са набијањем кривице, да не отварамо и те теме где им није место. Mилена КШ and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Što ih ne spriječi komanda njihova? Što ih ne kazni niko zbog rušenja džamija? Што их не спријечи команда њихова? Што их не казни нико због рушења цркава? Иван 123 је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Сви ти људи који то раде немају националност. Они су истог кова, било рођени у шиптарском, хрватском, бошњачком, или српском роду. Немојмо због тога обележавати читаву нацију. Посматрајмо човека као човека, а не као припадника неке нације. Сигурно припадност тој нацији није га направило злочинцем, зликовцем, разбојником и убицом. У којој нацији нема таквих људи? Иван 123 and bora је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 4, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2013 Посматрајмо човека као човека, а не као припадника неке нације. Што бре брате? Није срамота бити Американац, како видим, нити Швеђанин, што је срамота за Србина казати да је Србин? Некако се стално бежи од тога, мене није срамота што сам Србин, што да ме буде срамота, од кога? horatio, zuti car, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука