horatio Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 O, kukavno Srpstvo ugašeno...Kada bi smo se dozvali pameti, vratili svojim korijenima, ozdravili duhovno i ekonomski i podigli bitno nivo nataliteta... za 50 - tak godina, vidjeli bi čija majka crnu vunu prede... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Да ли човек , после ове вести може разумно да реагује ? Као хришћанин треба се молити и за своје непријатеље , а са друге стране после силног погрома Србских светиња , поготову на Косову , можеш ли да размишљаш хришћански ? Па сва се неправда сручила на Србију и напаћени народ ! Немогу да будем паметан и да кажем нешто људски а да притоме неувредим никога ! Боже покажи ми прави пут у овом мом незнању ! Пг and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 И не можемо им ни поводом овога, као ни поводом ама баш ичега почињеног — ама баш ништа. Дај Боже да се преварим. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 sFun_bat Kada ih uhvatite Treba malo pričuvati "granicu" prema Kosovu . Iako je ne priznajemo ali ipak sa one druge strane vidite žive bezbožnici i huligani od kojih se treba čuvati , prelaze oni pa kradu drva stoku u susednim mestima oko Kosova . To je kao kada imaš miša ili Buba švabu u kući , iako je tvoja cela kuća u nekom ćošku se uselila štetočina moraš postaviti klopku za nepoželjnog gosta . A što se tiče onog "spomenika " u Preševu i izjave Dačića da neće da ide na pregovore sa kosovdkim šiptarima ako ga ne uklone 301 ALO Dačiću pa ko je glavni u Preševu gde se Preševo nalazi (PRIZNAO SI DA HARADINAJ IMA VLAST I U PREŠEVU )prestani više brukati i sebe i nas i Srbiju aman . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Probudite se vi što vodite vojsku i policiju i obezbedite pod hitno " granicu" , nemojte čekati da nam se desi nesreća kao što se desila u Makedoniji sa onom jadnom decom na pecanju . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Očigledno u Hrista ne veruju. Ja ne znam u što oni vjeruju ali muslimani vjernici to nisu uradili. Лидија Миленковић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 eto sad da ih zovemo "braća muslimani", eto vam braće... 0120_angryy Malo ti je nekorektan komentar.To isto kada bih ja stavio sve Srbe u jedan koš zbog onih koji su porušili 600 džamija u Bosni prije dvadesetak godina, i kada bih rekao a vi ih zovete braćom srbima. Da li treba da se ja crvenim i osječam krivnju zbog budalaštine koju je neka grupa muslimana uradila. Sigurno ne trebam. Svako svoje breme grijeha nosi. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 ili da ih proteramo sa kosova, sve do jednog, ili da ih pustimo da to rade dok sve manastire ne unište, jer EU neće da pomogne Sinko tvojim ustima Sotona zbori! A šta misliš o tome da treba uhapsiti izvršioce i kazniti ih zakonskom kaznom predviđenom za takav delikt. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 А после тога бисмо могли и Скадар, Црну Гору, Босну, Македонију, и пола Грчке да вратимо. Ја сам за то, не знам за остале? Nadam se da se šališ. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Nadam se da se šališ. То је иронија, одговор на претходни пост. bosanac је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Kakva je razlika između rušenja džamije ili crkve? Nikakva. Poruka mržnje prema drugome i drugačijem se ostavlja. Kako treba u takvim situacijama reagovati? Svako svoje budale pohapsiti i pred lice pravde izvesti. Kakav je stav islam prema rušenju crkava? Strogo zabranjeno takvo što učiniti. Budale pohapsiti i zajedno ih u čorku zatvoriti. Neka oni tamo zajedno uživaju a mi ćemo ovamo ko normalni ljudi lahko. Silence , Лидија Миленковић, Ignjatije and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Smeta mi kada kažete i poistovećujete Albance sa Kosova sa verom . Molim vas sve koji pišete o nedelima Šiptara da vodite računa da veliki deo njih su hriščani katolici . Nisam statističar da mogu reći koliki procenat ih je katolika ali ovo zlo koje je učinjeno u manastiru su uradili pre svega :nevernici , kriminalci i lopovi . Mada u ovom nedelu ima možemo slobodno reči i primesa terorističkog dela . Ajde da svi čistimo svoje dvorište onda će nam cela ulica biti čista 301 . Grizzly Adams, Драшко and bosanac је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Има још оваквих вести, није ова изолована. Ударило нешто на Србина... Опет. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Kakva je razlika između rušenja džamije ili crkve?Nikakva. Poruka mržnje prema drugome i drugačijem se ostavlja. Kako treba u takvim situacijama reagovati? Svako svoje budale pohapsiti i pred lice pravde izvesti. Kakav je stav islam prema rušenju crkava? Strogo zabranjeno takvo što učiniti. Budale pohapsiti i zajedno ih u čorku zatvoriti. Neka oni tamo zajedno uživaju a mi ćemo ovamo ko normalni ljudi lahko. Потпис. Mилена КШ and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 3, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2013 Пре неколико година је код моје свекрве становала Филиза,студенткиња из Тутина, муслиманка из веома традиционалне муслиманске породице. Једном прликом, позовем мог сина да идемо у цркву, а он ми одговори : " Јоооој, не могу сад." Тада се на Филиза окренула према мом Влади и сасвим озбиљно му рекла : " Како не можеш ?! Шта ти фали ?! Иди у цркву, Богу да се помолиш "! И још ми је рекла да је, због своје вере, стрепела од доласка у Крагујевац, а да јој је отац на ту стрепњу одговорио речима : " Онај ко СТВАРНО верује у Бога, па био он православац, муслиман или католик, неће те ни попреко погледати ". Е, сад да ли су Богу дражи резони ове девојке и њеног оца, или они који позивају на, ма чији, линч, истребљење ? Драгана Милошевић, Пг, Grizzly Adams and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука