Andre Williams Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 + Молитвена помоћ за браћу из заједнице Земља живих + facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Mislim da malo kako da kazem umanjujete ulogu oca Ugrina u vezi sa ovim sajtom,ne kazem da je on neka siva eminencija ili nekakav guru zru,ali nije ni tamo neki clan,ko MilosBG,uostalom primao je nagradu zajedno sa ocem Ivanom za ovaj sajt. Шта спинујеш ти ?!! DYNABLASTER and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 oni su samo dobili proistor ovde na sajtu Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2013 Пријави Подели Написано Август 22, 2013 Шта спинујеш ти ?!! Mozda nema pametnija posla Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Da ovako kažemo,otac Ugrin se povukao sa sajta,kada smo se ja i on pokačili,i to je to... Naravno da se to desilo mnogo pre nego je završio u rehabilitacionom centru. i realno,ko god se kačio samnom nije više na sajtu,pa vi sad porazmislite šta radite Не хтедох да реагујем ни на један претходни Твој пост, у коме потпуно неистинито износиш да се о.Угрин повукао са НАШЕГ. а не Твог форума, како би неко могао закључити из Твојих писања и то не само по овој теми, надајући се да ће Те бар неко од оснивача који су још увек активни опоменути.Али кад сам прочитао и овај Твој пост, мало ми се слошило, јер си потпуно у праву, али са малом корекцијом... Прво око о.Угрина : Прва и пресудна фрка је испала кад је о.Иван, због свих неприлика које је преживљавао и као глава своје породице и као свештеник, јавно написао да се повлачи са овог посла. За само неколико сати, учињен је покушај "преузимања" и именовања новог "шефа"...Нађи ту тему, и линкуј, да видимо сви, да ли си и шта Ти, а Бога ми и још понеко, писао, тог поподнева, вечери до пред саму ноћ....тада сам ја звао о.Ивана телефоном, јер сам провалио да човек није на мрежи и да појма нема шта се ради...Кад се својим писањем јавио о.Иван, било је свакојаких речи и овде, али још више на делу форума који користимо само ми, додуше ја више не, модератори. То је био разлог одласка о.Угрина са НАШЕГ форума, а и кроз то се испољила гордост коју није могао да победи, а за чији интезитет, понављам се, није био само он крив, већ сви који су му својим "овацијама" на сваку његову реч или гест "помагали", а никако некаква Твоја специјална активност. А иначе истина је да су многи људи отишли са овог форума, додуше ја не- нити ћу икад, али не због Твојих ставова за које већ забрињавајуће често имаш мишљење да су неоспориво исправни, већ зато што су ти људи одлучили, Теби очигледно сасвим необјашњиво, да чувају свој дар смирења, па чак и на начин повлачења са форума. Да неко не помисли да тролујем... Међу првим својим постовима на овој теми, написао сам, да када нисам могао речима, лице у лице, да подстакнем о.Угрина, да размисли о свему шта ради, ја сам одлучио да се повучем и молим за њега и све људе из Духовне Аристократије. И опет....нису то никакви ванземаљци, нити олош људски....они имају своја имена и презимена и савко од њих је изузетно успешан у областима којима се баве. Пре свих, сам о.Угрин је човек изузетно завидног образовања, говори 4 језика, невероватне енергије и харизме, па кад анализирамо анализирајмо као хришћани - грех који га је обузео, а не човека....Е видиш, драги мој брате Дејане, и ако ми можда не верујеш да Ти о.Угрину ниси дорастао за било какав интелектуални дијалог, онда бар поштуј ове његове квалитете, па и ако си хтео да се нашалиш својим последњим постом, а Ти се постиди. Тако, млађани мој брате, опрости ми ако си се осетио повређеним, али обзиром да сам Те ја предложио да будеш то што јеси на овом форуму, да сам својим приватним писањем Теби, покушао да Те подстакнем на исто што и о.Угрина, ево написах и овде и одох да се помолим за Тебе.... marko_13 је реаговао/ла на ово 1 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Ljudi, ovo je forum. Da li je forum na berzi, držite li akcije itd. pa da vas razumem? O čemu se vi raspravljate.. Danas ovaj forum, sutra drugi (meni je ovo treći posle BSN i Verujem), dok imamo forum poput ovoga u redu je. Можда је Теби свеједно...мени није...учествовао сам у оснивању и проводио по 10-ак сати дневно са свим осталим дивним људима, да овај форум постане ово што је данас, а даће Бог и још дуго - дуго...Неистина, грубо изражавање, властољубље и сл. нису били, нити ће бити саставни део овог форума....или ако се већ догоде уследиће и реакција. Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 @@И.стојковић, Ни мени није свеједно, када знам кроз шта смо све прошли и која су све искушења била и шта смо све постигли. Нажалост, ово је истина што је Ивица рекао. Али то је сада далека прошлост. Изгледа да је све то морало да се издешава. А Угрину желим брз и успешан опоравак. Volim_Sina_Bozjeg and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Jedno je osnivač, drugo je korisnik (mušterija). Kada si nešto kupio jer ti je proizvođač govorio: Znaš li koliko sam truda ulagao da ovo proizvedem? Ti biraš produkt, ne biraš trud. A produkt su svi forumaši ovde, tj. svi su doprinuli proizvodnji i ne samo oni koji su ponudili platformu. Tek korisnici na ovom forumu su napravili od foruma ovo što danas jeste. Nije ovo ni prvi pravoslavni forum. Prvi pravoslavni srpski forum bio je biblioteka Sveti Naum oca Živojina, ali forum je propao (hvala Vukmanu Čejoviću i njegovoj sabotaži!) jer se o. Živojin povukao sa foruma i nije ostavio administraciju i moderaciju. Onda smo imali Verujem, ali i tu su se administratori - veroučitelji - umorili i nisu hteli dalje. A ni Vidovdan nije daleko. Doduše, ovo je sad prvi forum koji ima zvanično blagoslov jednog episkopa. Dakle, idemo korak po korak.. Sutra možda imaćemo zvanični forum SPC, Bog zna, videćemo.. Слажем се са свиме што си написао, мада не видим разлог зашто си написао? Није ми намера била да величам своју улогу, већ да Ти дочарам, због чега ми није свеједно да ли ће и како да живи овај целокупни пројекат, у односу на Твоје изјашњење да Ти је свеједно. "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 @@И.стојковић, Да сећам се,кад је отац Иван желео да се повуче,ја сам сматрао да треба отац угрин да га наследи. Срећом то се није десило,а на моју замерку д аније довољно активан на сајту,отац Угрин се покупио са аристократијом са сајта а нашу пп преписку је објавио да виде сви уреници. Колико мене сећање служи тако је било.... Из истог разлога ни ви више нисте уредник,као ни многи други,а заиста нема ништа против вас. Ово остало не би да коментаришем,то је ваш субјективни доживљај... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tanja Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Изгледа да је време да кажем и затворимо, надам се, тему и питања. То што је наркоман-његов избор и његова мука, то што ничега више нема, осим писања других, ми смо поскидали-ми који смо и објављивали, то што нисмо више јавно заједно, нисмо ни тамо где би требали, тачније неки јесу неки ће доћи. Нема никакве мистерије како је завршио где је сада и није то никаква "акција" ових или оних, тамо је где има прилику. Веровали смо да чинимо и радимо, веровали смо и њему-наркоману, Угрину, ја сам му веровала, заиста. Веровала сам и научила баш оно што ми је једном он сам рекао: "Не верујте људима, верујте Богу". Све вас молим да нам опростите на заблуди, паду, грешкама, опростите... веровали смо, опростите ако смо икада икога саблазнили својим писањем, понашањем, опростите што смо и овај форум угрозили и посебно оца Ивана. Праштајте. Молила бих администрацију да ми сада угаси профил јер слаба сам да не погледам, а заиста више нема потребе Оче Иване благословите, а ви браћо и сестре-праштајте. Заиста. Тања Накић JESSY, Владан - Сивац and МилошБГ је реаговао/ла на ово 3 Жив ми Господ мој Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Драга Тања, нема потребе да се гаси профил. Све је у реду. Све је одавно прошлост. Мислим да смо све већ рекли. Највише бих волео да се видимо на дружењу у Умчарима. А ово... било и не поновило се. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Људски је грешити и мислим да ви и немате разлога да се извињавате било коме. Ја овај форум не видим као заједницу неких моралиста,који осуђују и одбацују,већ добрих људи ,тако да на њему има увек места за све. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 @@И.стојковић, Да сећам се,кад је отац Иван желео да се повуче,ја сам сматрао да треба отац угрин да га наследи. Срећом то се није десило,а на моју замерку д аније довољно активан на сајту,отац Угрин се покупио са аристократијом са сајта а нашу пп преписку је објавио да виде сви уреници. Колико мене сећање служи тако је било.... Из истог разлога ни ви више нисте уредник,као ни многи други,а заиста нема ништа против вас. Ово остало не би да коментаришем,то је ваш субјективни доживљај... Па знаш шта?...... Бар би било лепо да прочиташ своја писања, а ко већ не размишљађ о њима док их пишеш, и десиће се чудо! Моје "субјективно" мишљење, ако имало будеш искрен сам према себи, постаће Твоје мишљење... Да ли заиста мислиш да си толико био значајан, у тим одвратном периоду за све нас, па да је о.Иван чекао Твоју сугестију? Пробуди се дечаче....пробуди се... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Да ли заиста мислиш да си толико био значајан, у тим одвратном периоду за све нас, па да је о.Иван чекао Твоју сугестију? Пробуди се дечаче....пробуди се... Kakvu sugestiju od mene? Svi su bili dali svoje mišljenje pa i ja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 @@И.стојковић, Да сећам се,кад је отац Иван желео да се повуче,ја сам сматрао да треба отац угрин да га наследи. Срећом то се није десило,а на моју замерку д аније довољно активан на сајту,отац Угрин се покупио са аристократијом са сајта а нашу пп преписку је објавио да виде сви уреници. Колико мене сећање служи тако је било.... Из истог разлога ни ви више нисте уредник,као ни многи други,а заиста нема ништа против вас. Ово остало не би да коментаришем,то је ваш субјективни доживљај... Kakvu sugestiju od mene? Svi su bili dali svoje mišljenje pa i ja. Извињавам се на непрецизности израза, није сугестија, већ Твоја замерка.... О томе сам Ти писао, а колико се сећам и телефоном саветовао, на самом почетку Твог ангажовања, чији сам иначе ја иницијатор - да број порука није адекватан квалитету порука. О.Угрин, је тамо где јесте, и Бог ми Је Сведок, да Му се истрајно молим за његово излечење...али што се теолошке мисли тиче, мало их је не само на овом форуму, који могу да стану Угрину на "црту"...тако, може неко имати и свега 500 постова, а да су изузетно значајни у смислу подстицања на размишљање, што доказује да увек можеш наставити писање по тако некој теми...а може неко имати и 30000 постова, из чега једино могу закључити да га највероватније ништа друго на овом свету не занима, осим броја постова....то Ти пишем, да би разумео, да ниси Ти и Твоја замерка утицала на Угринов одлазак, већ нешто много дубље, о чему ни Ти данас немаш појма...А опет то Ти пишем, не да бих Те искритиковао, јер Те много волим, већ да Ти се једног дана не би догодило слично Угрину, када балон гордости на коме се лагано али сигурно постављаш, једноставно прсне.... И нећемо ни о Теби ни о мени, а не би требали, али заиста, више ни о о.Угрину. Наше је да се молимо за њега, а Бог Ће већ Одлучити и без наше "помоћи", и о њему, али и о свима нама.... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука