Дејан Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 О томе сам Ти писао, а колико се сећам и телефоном саветовао, Ja se sećam da sam hteo da vas zovem telefonom da pričamo a vi niste hteli,ne znam zašto,moja savest je mirna uvek mogu u oči da vas pogledam... чији сам иначе ја иницијатор - Tačnije,Angelina je inicijator,imala je nik Izida мало их је не само на овом форуму, који могу да стану Угрину на "црту"... hahahha,realno je tako o.Ugrin je otišao jer se posvadjao samnom,čak je bio počeo i da preti... Što se mene lićno tiče ,da li sam ja bio izgovor ili nisam,nije ni važno,sve sam to video kao Božiju volju,rekao sam samo onoliko koliko znam ,bez želje da dajem sebi neki značaj . mada,i ne vidim razlog zbog čega ste počeli neku priču koja se tiče samo uredništva,na javnom delu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 мало их је не само на овом форуму, који могу да стану Угрину на "црту" hahahha,realno je tako Од све муке и напетости овде мало (црномањастог) хумора није на одмет -Владимир- and Иван Недић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 @@Ignjatije, kaži kakva izjava,oplako sam :D Иван Недић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Gde su mladi tu vrca od sale Ignjatije and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 Од све муке и напетости овде мало (црномањастог) хумора није на одмет Е баш сте неваљали у вези тумачења црте Добро Деки, нећемо више брате, видећеш у првом посту зашто сам одреаговао, мада то провлачим кроз читаву преписку...Телефонски разговор смо водили још пре него што си постао модератор, када си радио као ноћни чувар, а тај разговор ми је био аргумент у разговору са о.иваном...ајде сад више да не претресамо празну сламу, плеасе.... Али и даље бих волео да ову тему закључамо, бар до неких нових вести, искрено се надам скроз позитивних за овог младог човека... "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2013 @@Ignjatije, kaži kakva izjava,oplako sam :D Екстра. Како се уклопило Баш ме насмејало Е баш сте неваљали у вези тумачења црте Наместило се тако, шта ћеш Не љути се. Нико нема ништа против о. Угрина. Мало шале после напетих постова не може да шкоди И.стојковић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Otac Ugrin tek sada treba da bude ,odnosno postane, dobar teolog,na ovaj način na koji niko nije mogao da mu stane na crtu,kako kaže gospodin Ivica,na takav način je i djavo onda dobar teolog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2013 Е баш сте неваљали у вези тумачења црте Да није било наводника можда се шала и не би појавила. Узгред, "у вези са...", не ли? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука