virtuelni Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Da, ima jedna živopisna poslovica, ne bih je navodila, u kojoj se pominje mlaćenje gloginja. Lepo opisuje ovakav stav. Nikad niko ne može da zna kako je drugom čoveku... Preslobodno za jednu zenu, majku, da joj i na pamet padne mlaćenje a kamoli čak da mlati kao Vi! Zahvaljujuci licnoj prepisci sa Дејан Бићанић -om nebih stavljao so na ranu i učestvovao u daljem toku diskusije. Zao mi je saputnika istog kog cak nebih ni iz ponizenja pomenuo, svi koji smo upozoravali na stetnost i pogubno djelovanje DA i amoral U. Popovica nismo bez ljubavi no čak možda veći od Vas prilagodjenih vremenu i prostoru i svakom loncu poklopcu! Nakon svake reci nije Amin i u tom leži sloboda od Gospoda darovana. Ugrinu Popovicu zelim brz oporavak i pronalazak svojega mjesta u ovozemaljskom carstvu, van mantije, a njegovim saputnicima izrazavam iskrenu sućut i njih molim - Prastajte nije on kriv!!!! Vas Velibor Sarajevo https://www.facebook.com/virtuelniposmatrac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Preslobodno za jednu zenu , majku da joj i na pamet padne mlaćenje a kamoli čak da mlati kao Vi ! Veze sad nemam da li si me uvredio ili ne No, svejedno... Kako uopšte očekuješ da reagujemo kad dođeš ovde, i vičeš fuj, žalosno i dr.? Crveni Baron and nedeljko је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Uostalom, ima tema "Upoznajmo se predstavimo se" u podforumu "Naš forum", pa lepo i kulturno se predstavi... Драшко and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
virtuelni Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Veze sad nemam da li si me uvredio ili ne No, svejedno... Kako uopšte očekuješ da reagujemo kad dođeš ovde, i vičeš fuj, žalosno i dr.? Kako se uzme u bratsko sestrinskom odnosu ne a u ovom novom vremenu i novim adetima mozda da... Ti znas dal si uvredjena ako nisi moje zadovoljstvo ako jesi ??? Sta da radim ni meni nije uvijek potaman pa ne divljam a FUJ je bas FUJ ! Svestenosluzitelji kao lekari duse moraju imati zdravom dusu kako da lece drugog kad sebe neizlečiše?? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Svestenosluzitelji kao lekari duse moraju imati zdravom dusu kako da lece drugog kad sebe neizlečiše?? I sveštenoslužitelji su samo ljudi, i kao takvi, podložni grehu. Samo što je njihov pad takav, da se daleko čuje... Nemoj misliti da su, npr., svi psihoterapeuti oslobođeni svog privatnog ludila; obrazovanje i položaj te ne čine automatski savršenim... virtuelni and Silence је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Не мораш баш да говориш то "фуј". Уосталом, не знаш у којем је духовном стању неко и како је доживео или није доживео преумљење. Ја немам појма у којој је он сада фази покајања,преумљења,али ми никад неће бити јасно, док је био активан као свештеник ,овде на форуму,у медијима уопште, да нисте провалили да са човеком нешто није у реду!!!??? О духовној аристократији као једној квази-интелектуалној параформацији под окриљем Цркве,боље да не говорим... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Kako se uzme u bratsko sestrinskom odnosu ne a u ovom novom vremenu i novim adetima mozda da... Ti znas dal si uvredjena ako nisi moje zadovoljstvo ako jesi ??? Sta da radim ni meni nije uvijek potaman pa ne divljam a FUJ je bas FUJ ! Svestenosluzitelji kao lekari duse moraju imati zdravom dusu kako da lece drugog kad sebe neizlečiše?? Pa evo, covek se leci... Nadam se da si zadovoljan sa time? Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
virtuelni Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Pa evo, covek se leci... Nadam se da si zadovoljan sa time? Sto se tiče njegovog izlečenja jesam zadovoljan ali kad smo već kod zaraženih i oboljelih trebalo bi jednu metlu i lopatu pa u čistku !!! Još ih ima , nije mjesto ni vrijeme pored stanja kakvo je da ih navodimo ali ja lično još ih znam !!!!Majo sa tobom se slažem al poznavaoci previse eksponiranog Ugrina znaju da je ta bolest dugo trajala a niko nije htjeo uiz nedostatka ljubavi , lazne sabornosti da mu ukaze na pravi put a on po onoj "kad se mudri gradjahu poludjese" laskivcima podignut i nije bio svjestan iste !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 После битке сви су генерали. Лако је сад бити паметан, али пре ове вести нико до нас није имао појма о чему се ради. Било је неких гласина, али ништа одређено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 После битке сви су генерали. Лако је сад бити паметан, али пре ове вести нико до нас није имао појма о чему се ради. Било је неких гласина, али ништа одређено. Da, sećam se da je to bio problem i kod nas na fakultetu: svi smo videli da jedna koleginica ima psihičkih problema, ali nam je svima bilo prosto neshvatljivo da budući psiholog može da ne bude potpuno normalan stvarno smo bili klinci... Možda smo i namerno zatvarali oči, tako da nas je vest da je na psihijatrijskom odeljenju zaista zatekla. Nema nedodirljivih... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Pa evo, covek se leci... Nadam se da si zadovoljan sa time? Valjda je trebalo da se izleci pre nego sto je krenuo da "leci" zdravije od sebe. A on ni manje ni vise nego je procenio da je dostojan mantije. Nadajmo se da ce kad se zaista izleci proceniti da je i u tome pogresio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 Басара пише да психијатар и лудак чине заједно лудило, као што муж и жена чине браке. Ко ће знати танка је граница између онога што се сматра нормалним и болесним. Рођака ми ради преко 20 година као мед.сестра на психијатрији и некад почне да проваљује форе што је покупила од пацијената. Ваљда и они од ње нешто науче..... Срђан Ранђеловић and Silence је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 To sto je j.Ugrin Popovic svoja teoloska izlaganja iznosio na belom (kokainu) ,pa se spustao pa dilovao(nije morao a hteo je ) ,pa sta . Eto tako ,covek je dinamican ziv ,ume da padne mnogo ,mozda ce moci i mnogo da se podigne (verujem da hoce) . Kljucna i najbitnija stvar za Srpski narod danas je da se izvrsi totalna demistifikacija Crkve i ljudi koji (imaju direktni profit u vidu plate ) od iste . Naivno je verovati da su svestenici neki nedodirljivi na greh imuni ,nisu . Pre o Ugrina u taj centar iz licnog iskustva svedocim dolazilo je vise svestenika,monaha al oni nisu tako poznati pa nije doslo do neke rasprave i medijske paznje . Svestenik se drogira,pije,kurva se pa sta ja tu mogu sem da se naoruzam molitvom ,i da iskoristim ono sto mi je Bog dao glavu . Sem toga ne idem ja u Crkvu zbog svestenika ,vec zbog zajednice i odnosa sa Bogom ,ako Laza nije dobar prezviter docice Pera ,mnogo se mi snebivamo sa glupostima Silence , Јефимија Крунић, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 6, 2013 Пријави Подели Написано Март 6, 2013 I ja ponekad steknem utisak,i to često,da je u Crkvi važnije šta će svet da kaže nego sve ostalo...posvetovnjačili smo je. A niko izgleda ne kapira da jedini način igre u današnje vreme je s otvorenim kartama. Silence , DankaM and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 6, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2013 poznavaoci previse eksponiranog Ugrina znaju da je ta bolest dugo trajala a niko nije htjeo uiz nedostatka ljubavi , lazne sabornosti da mu ukaze na pravi put a on po onoj "kad se mudri gradjahu poludjese" laskivcima podignut i nije bio svjestan iste !!! Нажалост, нисам довољно познавао човека и лично нисам могао ни да претпоставим да се то дешава. Да сам знао, не бих ћутао. Опет, о. Угрин се одавнбо пре него се све издешавало повукао са форума и основао са још једним свештеником неки други пројекат (Шестоднев). virtuelni је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука