R.Žiskar Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Pa ono, nije daleko od realnosti. Po BG ima mnogo devojki sumnjivog morala i niske cene... nazalost. Аух, шинко, кад ти у твојим годинама плаћаш.... dvabu је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 "Lepih i jeftinih" ima svuda, a ima i puno drugih "najboljih gradova za provod". A uostalom, za sve je kriv debilan naslov teme koji sam prekopirao sa B92. To je jedna rečenica izvučena iz konteksta da bi članak bio upadljiviji i privukao više pažnje. Čovek priča o milion stvari iz svakodnevnice, a oni su izvukli tu jednu rečenicu da napale čitaoce... Grizzly Adams, Juan Valdez, Анастасија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Po BG ima mnogo devojki sumnjivog morala i niske cene... nazalost. Pa to ima svuda. Ne znam zašto uopšte izdvajati ijedan grad na svetu. "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Meni se kod Đurička u intervjuu ne sviđa jedino njegov stav u vezi pokojnog Zorana Đinđića. Doživljavam to kao neku ostrašćenost građanske opcije, koja se nimalo ne razlikuje od ruralne ostrašćenosti Šešeljem i Miloševićem, ili akademskom ostrašćenošću sa Koštunicom ili Ćosićem. Prosto suviše su rano Zorana Đinđića proglasili demokratskim "svetiteljem i prosvetiteljem", a to nije dobro. Za demokratiju nije dobro. Svaka primedba protiv Z.Đinđića se automatski sada prepoznaje kao nazadnjaštvo ili pripadnost kriminalnom miljeu, a takve predrasude su bliske onima koje su nicale u fašističkoj Nemačkoj. Inače meni se Đuričko Nikola uvek kao glumac dopadao. Mislim da nema nekih uloga koje su toliko velike, ali su meni drage, jer je definitivno čovek sa harizmom. Mnogi njegovi stavovi u intervjuu su mi bliski. ZarkoZ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Аух, шинко, кад ти у твојим годинама плаћаш.... Aхахахахаахахахахаха .smeha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Istina zaista zna da zaboli i iznervira, ali trebamo je prihvatiti a ne osudjivati onoga ko je bez uvijanja iznosi. evo ja sam srpkinja i iz bg sam sta si hteo ti da kazes sad srbine ? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 kako te nije sramota ? i ti si sajt administrator ? FUJ U čemu je problem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 U čemu je problem? FUJ !!!!!!!!!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 evo ja sam srpkinjai iz bg sam sta si hteo ti da kazes sad srbine ? aha,u tome je problem,samo malo uključi vijuge pre emocija i shvatićeš šta sam hteo reći... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 shvatićeš šta sam hteo reći... Dejo, bolje pojasni, pošto nije baš uočljivo... A i ne zvuči baš dobro... Anette је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Inače,taj komentar da je BG najpoznatiji kao grad za provod svuda u svetu,zbog dobre muzike i lepih devojaka,a da su devojke jeftine na tim splavovima je rekla voditeljka emisije Ključ ,na RTS,meni je to ostalo onako upečatljivo Šta god ta jeftinoća podrazumevala i ja se sa tim slažem i to je moje mišljenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 aha,u tome je problem,samo malo uključi vijuge pre emocija i shvatićeš šta sam hteo reći... FUJ ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Inače,taj komentar da je BG najpoznatiji kao grad za provod svuda u svetu,zbog dobre muzike i lepih devojaka,a da su devojke jeftine na tim splavovima je rekla voditeljka emisije Ključ ,na RTS. jes', ako je to ona prva voditeljka, imala je ona još mudrih komentara, kao što su: A je l' ti žao što ti je tata umro? i tako to... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Kao i svaki voditelj...ali to je naša realnost poznati smo po generalima i splavovoma,exitu i svemu što oni nose... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Чу га, виђу их каки су, ко уписани. Живојин Мишић Петар Бојовић Радомир Путник Владимир Лазаревић & Небојша Павковић Срђан Ранђеловић, Милан Б, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука