Gaša Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 ne Ček,ček saznaću ja koji je taj drugi i zašto vam toliko znači Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Не знам по којој логици је Ђуричко глумац ипо ?! Где си се тако залтео? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ček,ček saznaću ja koji je taj drugi i zašto vam toliko znači Koji drugi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Koji drugi? Pa taj pored Djuricka :0104cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Pa taj pored Djuricka :0104cheesy: To sam ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 To sam ja Pretpostavljao sam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Не знам по којој логици је Ђуричко глумац ипо ?!Филмови типа... Zoske, prevideo si ono "glumac i po" iz "Andjelininog" filma Manolis је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Recimo "Nataša". Sjajna gluma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Recimo "Nataša".Sjajna gluma. Филмски маестро, понос и дика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ја нисам ни лепа жена ,ни ружан генерал. Мада бих волео да сам леп генерал. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Преживила сам рат у Босни, одселила у Крагујевац па тамо преживила бомбардовање... Свега сам се нагледала, тако да Ђуричка не симпатишем од оног Анђелининог филма, а овај интервју је све зачинио. Ово је моје субјективно мишљење. dvabu је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Ђуричко је производ свог времена и своје околине, као и онога што уме да ради. Као и многи други, мисли да је "глас разума" који ће отпевати ону - мир, мир, мир, нико није крив...и да ће аутоматски све доћи на своје место. У основи, он не схвата да је дубоко у себи, прави Србин, по томе што хоће да буде већи католик од папе. Њему је допао космополитизам, као највећа тековина комунистичке мисли и идеје. И он покушава да буде много добар са свима. Не знам колики би космополита био да је изгубио неког свог блиског од стране тих његових великих пријатеља. А не бих волео ни да сазнам. Просечан глумац у просечним улогама, пренаглашене мимике која више одговара позоришту или некој дечијој емисији. Зосима, dvabu, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Српкиње су лепе и јефтине,шта мислите због чега је БГ најбољи град за провод... kako te nije sramota ? i ti si sajt administrator ? FUJ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 kako te nije sramota ? i ti si sajt administrator ? FUJ Pa ono, nije daleko od realnosti. Po BG ima mnogo devojki sumnjivog morala i niske cene... nazalost. Ignjatije and ZarkoZ је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 kako te nije sramota ? i ti si sajt administrator ? FUJ Istina zaista zna da zaboli i iznervira, ali trebamo je prihvatiti a ne osudjivati onoga ko je bez uvijanja iznosi. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука