Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Inače Djuričko je vrlo prijatan čovek,druželjubiv,harizmatičan i prizeman. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Cini mi se da ta prica vazi za celu istocnu Evropu - Moldavke, Srpkinje, Madjarice, Cehinje,,, Istocnu evropu ...malo preciznije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Već sam postavljao fotku ali da je stavim i ovde Crveni Baron, Zayron, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Cini mi se da ta prica vazi za celu istocnu Evropu - Moldavke, Srpkinje, Madjarice, Cehinje,,, Важи за цео свет, бар онај део који је мање или више модернизован. Свуда су жене и мушкарци исти и свуда воле секс. То је чињеница, све остало су предрасуде. И оне Тексашанке све као неке преподобне конзервативне хришћанке које се нешто пренемажу, вриште ако их погледаш и жале се на harassment. А онда једном одеш на каубојску кантри журку и видиш да ствари нису баш такве какве с поља изгледају. Једина разлика коју сам приметио је да су неки слободнији и далеко природнији (латиноси нпр.), док се неки мало више фолирају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Cini mi se da ta prica vazi za celu istocnu Evropu - Moldavke, Srpkinje, Madjarice, Cehinje,,, Ma ja i o Slovakinjama iz Bratislave se svašta priča, a dole o onim Dalmatinkama na moru bolje da ni ne spominjem šta sve. Tamo mladi muški hodaju za pare za bogatim Njemicama i Amerikankama po Splitu i Dubrovniku, galebovima ih nazivaju, a šta tek ženske. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Već sam postavljao fotku ali da je stavim i ovde Meni nedaš običnu pjesmicu o njemu postavit pa onda postaviš ti sam onoliku sliku, hahahaha. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Već sam postavljao fotku ali da je stavim i ovde Ima li neko posebno značenje ova slika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Već sam postavljao fotku ali da je stavim i ovde Kakva mu je ono kapa na glavi ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Tako mlada, a vec Madjarica :D ...ali slika Eve Ras - neprocenjivo .smeha. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Kakve veze ima ona slika i kakve veze ima sad Eva Ras??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Ima li neko posebno značenje ova slika? meni ima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Глумац и по! Сећам га се још из Анђелининог првенца, права мајсторија. fmqmtx nedeljko, feeble, Баба and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gaša Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 meni ima A može li se znati koje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 ne Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Не знам по којој логици је Ђуричко глумац ипо ?! Филмови типа.--- до коске--мртав ладан--наташа---бумеранг, па и много обожавани ---муње--- а где је глумио Ђуричко , мени су дно дна наше филмске продукције... Мада је ово заиста моје субјективно мишљење,јер имам врло лоше мишљење, за нашу кинематографију, која је настала у последњих 20-ак година... Јадранка-Дервента and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука