Милан Б Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Ја сам један од оних што је са надимка и аватара прешао на пуно име и презиме и фотографију, складу са препоруком оца Ивана. Морам признати да ме овакво представљање ограничава, јер бих понекад врло радо лупетао по разним темама ал ме сад мало срамота. :10500: Лупетам ја и овако, али бих могао још ихахааај... greengrin Срђан Ранђеловић, NovoIme, Драгана Милошевић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 Мислим да се у мом случају подударају овај виртуелни и стварни човек, волим писану — па и изговорену — реч али овде покушавам да не будем преопширан. Зашто gavrosaurus? Зато што волим тај појам и добро осликава ту персону у виртуелном свету која у њему не мора, по мени, да има име као у стварном. Човека не може да замени аватар и ништа није као сусрет и расправа о ма чему јер поглед, руковање и реч више вреде од ма ког форума или ФБ-а. Иван ♪♫, Драшко, Јадранка-Дервента and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 On 10. 1. 2013. at 9:02, gavrosaurus рече Човека не може да замени аватар и ништа није као сусрет и расправа о ма чему јер поглед, руковање и реч више вреде од ма ког форума или ФБ-а. BIG likefaceeeeeeee Silence је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 On 9. 1. 2013. at 15:28, БАБА рече Nemoj brate mnogo da se raspituješ, kod nas namćora se krvlju plaća sve neko opasno društvance Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 meine Frau, илити моја жена, је мислила да сам ово ја на аватару?! иначе је посетилац ЖРУ-а од недавно, само за тему "Шале", не знам дал је јоп нешто чачкала аватар ми дође ко нека, слика унутрашњег стања, помало креативно Саша од Москве, Јадранка-Дервента and Милан Б је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 On 10. 1. 2013. at 9:02, gavrosaurus рече Човека не може да замени аватар и ништа није као сусрет и расправа о ма чему Поготову што уживо можеш да га млатнеш по носу ....... итд... bleh 0202_238 0102_laugh gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 10, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2013 gavrosaurus Бата Гавросаурусе, откуд ти после неколико година паузе,и како ти буразер ? .smesko. "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Шалим се, углавном сам повучена, најбоље се то види у Дневнику блесавог индијанца. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 gavrosaurus On 10. 1. 2013. at 19:11, Зосима рече Бата Гавросаурусе, откуд ти после неколико година паузе,и како ти буразер ? .smesko. Нисам уопште имао план да се учланим овде, нити сам свраћао на форум, видео сам неку препоручену тему на Твитеру и погледао први пост и реко': "да кажем понешто". И преварим се! ) Шалим се, још увек сам свеж овде па ми је и занимљиво јер од БСН-а нисам био на оваквом месту. Он је добро, хвала Богу, ја такође а надам се да си и ти. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 On 10. 1. 2013. at 18:58, ajvanho8 рече neko opasno društvance Jako opasno, gori smo od masona, iluminata i baba u crnom...:-) Ma šalim se ...za članarinu može i neka domaća za lomljenje čaša... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 Ја сам на форуму лепши klapklap Овако нисам сваки дан обријан. Биљана, Драгана Милошевић, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 On 11. 1. 2013. at 9:24, БАБА рече Jako opasno, gori smo od masona, iluminata i baba u crnom... :-) Ma šalim se ...za članarinu može i neka domaća za lomljenje čaša... lele, pa vi tamo ne samo da ste namćori, nego i čaše lomite Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 11, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2013 On 11. 1. 2013. at 10:08, ajvanho8 рече lele, pa vi tamo ne samo da ste namćori, nego i čaše lomite [/ quote] Nema kuku - lele, nego se "izuj" malo, i okiti muziku. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Forum je jednodimenzinalan...ili bar pokazuje samo jednu stranu ličnosti,ako je čovek iskren,a ako igra neku ulogu....onda ni to. Ja sam ista.Samo što se ne vide neke moje osobine,kao ni vaše. Sporo pričam,dosta tiho...retko ko ima živce da me sluša....ne filozofiram mnogo....obično ćutim i gledam svoja posla,........... i ne zahtevam da drugi u mom okruženju pričaju kao navijeni,naprotiv,to mi smeta........Ponekad primetim da je nekome neprijatno,a to je baš kad ostanemo licem u lice,i tad se potrudim da promenim situaciju,kažem nešto zanimljivo,postavljam razna pitanja,samo da ja ne bih pričala...o sebi ne govorim nikad....... Ne volim da se upuštam u razgovor sa nepoznatim ljudima...........kao sada na forumu. Često se smejem........i delujem kao "slučaj". Jelena 76, JESSY, Саша од Москве and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ono si šta jesi. Duhom. Umom. Dušom . I srcem. I to si na slova, kao što bi bio/la i uživo. Nemojmo se zavaravati. Brojni ljudi, imaju maske i maskice, ali mene to niti zanima, niti dotiče, niti se brinem oko toga. Jer: svako šta radi, najpre sebi radi, to kao prvo. kao drugo: sve se to kasnije pokaže, kao dlanom o dlan. Ko se pretvarao, sakrivao, obmanjivao ili zaista ponašao/la fer, korektno. Ljudski i čestito. Duboko verujemm da si ono šta jesi. Pisala na netu. Bivala u gradu. Ili naprosto nikada ne pisala. Ko je budala, od tog/te ti ne gine da prođeš kao bosa/a po trnju. Upoznala ti njega/nju na netu ili na podijumu, za ples. A ko je ok, redovna/a, čestito biće i negde od neba ti duševno blizak/ska, tu nema Boga oca da ne bude sve dobro, kad - tad. Znači, to je sve negde lutrija. Jel ti nikada ne znaš s kim pišeš, u globalu , bilo na netu ili uživo u realu. Da li je taj neko ne dao Bog, serijski ubica, amnijak, psihopata, neki ludak neopevani ili jednostavno - ljubav tvog života. Budeš šta jesi, pa šta ti Bog da. Ne zavarvam se uopšte da slova mogu da ulepšaju što duševno lepo nije, niti da obezvrede, ono što je čestito biće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука