Jump to content

Какви смо на форуму, а какви лицем у лице

Оцени ову тему

Иван ♪♫

Препоручена порука

Zavisi.

Kada je u pitanju komunikacija sa damama, u stvarnosti i ako ih čačkam (da ih iznerviram),to radim mnogo suptilnije nego na forumu. Još nisam imao realan susret sa verskim fanaticima kakve sam trolovao, a neke bih baš voleo da sretem kada "sloboda dođe u Srbiju", naročito Miroljuba.

Je l nazivas trudnice debelim kravama greengrin ?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 141
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

у принципу сам иста....мада је овде лакше у смислу изражавања емоција....имаш времена да се исконтролишеш....док пишеш , размишљаш....уживо, понекад не могу да обуздам свој темперамент...илити језик... :bla:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Fora je biti drugačiji.

Na forumu sam jevrejin koji vuče na geja, dok u životu mi se omakne i nešto strejt, a umem i da se prekrstim.

Na forumu vučem na humor, a u životu čitam Ničea, Hesea i Dostojevskog, a tu nema ništa smešno.

Na forumu prozivam, a u životu svima klimam glavom.

Da li sam ja u stvari jevrejin koji je gej, ili pravoslavac koji je strejt??? Hm..

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Нема много везе са самим форумом, на Интернету сам генерално нервознији него уживо.

Не мислим само на то да ћу да одреагујем на нешто другачије него уживо (не претерано другачије генерално), него да ми је теже да неке ствари једноставно искулирам, или да имам мање стрпљења или живаца. На пример, за факс који сам завршио сам учио књиге које су у просеку имале по 500 страница, док на Интернету једва да имам стрпљења да прочитам неки дужи чланак. Овако могу да гледам ТВ, док на Нету пустим неки документарац да ми иде у позадини, док овамо радим нешто друго.

Некако ми се на Интернету расипа пажња и раздражљивији сам за многе ствари.

Дал је то од зрачења можда?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Na forumu su mi antipatični anonimusi.

Ljudi koji silu prosipaju na mjestima gdje ih ne može niko vidjeti ili prepoznati, slabo u njima ljudstva a i hrabrosti ima.

Nastojim uvažavati svakog sugovornika.

A one koji nemaju respekta i glume velike ove ili one volio bih uživo da ih sretnem i da provjerim njihovu hrabrost licem u lice.

Mislim da večina takvih ako ne i svi u stvarnom životu su malecki i ne smiju ponoviti ono što napišu iza "zavjese"

Iskren sam u razgovoru sa sagovornicima, mada zbog svoje iskrenosti i dobronamjernosti osjetim ponekad gorčinu u ustima. Ali strpim se mada ponekad i planem, nadajući se nagradi kod Boga zbog toga.

Jedno iskreno prijateljstvo čini da zaboravim na sve neugodnosti na koje ovdje naiđem.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Ја сам, иначе, стидљива кад разговарам са непознатим људима, нарочито уживо. Обично се спетљам, излупетам... да се после смејем самој себи. На форуму је мало другачије,али то је то - то сам ја.

А, иначе, ко ме добро познаје и ја њега, е, то је већ друга прича :drugarstvo:

Neka bolje je izgleda držati te na distanci.Jer vi žene kada se razgovorite....(šalim se ne zamjeri).

Подели на овим сајтовима

Neka bolje je izgleda držati te na distanci.Jer vi žene kada se razgovorite....(šalim se ne zamjeri).

.smesko. d13qw7qišaimaba

Управу си ти, нема шта. Јесам брбљива, признајем. Само кад се мало опустим :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

He, najbolje od svega je što sam ovde mnogo finija i blaža, pošto ovako moram na mnogo mesta da budem agresivna i nadrndana :D 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

.smesko. d13qw7qišaimaba

Управу си ти, нема шта. Јесам брбљива, признајем. Само кад се мало опустим :)

138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999  138999

Подели на овим сајтовима

Уживо сам много, много смотана .....јооооој, то знају они који су пре две године били на сабору у Денковцу.

Толико сам била смотана да сам приликом упознавања једном монаху (игуману ?) рекла : " Поштовање", и пружила руку да се рукујемо (дете комунизма, добро је да га нисам ословила са  ДРУЖЕ).

И, само сам трчала за Медом (њега сам првог препознала), а он је био диван, и само ми је причао : " Ма, опуштено..."

Зоске (тада Макс) је, исто, био диван и духовит.

Медо , Зоске, хвала вам. srcee srcee poljubac poljubac poljubac

Маааадааааа, знам да бидем и ...хмммммм.....отресита, па онда изненадим многе, па и себе.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

He, najbolje od svega je što sam ovde mnogo finija i blaža, pošto ovako moram na mnogo mesta da budem agresivna i nadrndana

najiskreniji post na temi laie_14

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Нема много везе са самим форумом, на Интернету сам генерално нервознији него уживо.

Не мислим само на то да ћу да одреагујем на нешто другачије него уживо (не претерано другачије генерално), него да ми је теже да неке ствари једноставно искулирам, или да имам мање стрпљења или живаца. На пример, за факс који сам завршио сам учио књиге које су у просеку имале по 500 страница, док на Интернету једва да имам стрпљења да прочитам неки дужи чланак. Овако могу да гледам ТВ, док на Нету пустим неки документарац да ми иде у позадини, док овамо радим нешто друго.

Некако ми се на Интернету расипа пажња и раздражљивији сам за многе ствари.

Дал је то од зрачења можда?

Da znas. Ja ne mogu recimo da citam nesto sa compa i da to zapamtim. Ako hocu nesto onda lepo stampac, nastampam, pa k'o covek procitam. Ovako sa monitora samo se rasipa paznja. Otvoris nekoliko sajtova, ide muzika, neke fotke ... i na kraju nista ne ostane. A i nervozniji sam. Doduse zabedjivac sam i ovako ali ne sa svima ... mozda kada popijem malo .... onda davim sve redom bez pardona...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Толико сам била смотана да сам приликом упознавања једном монаху (игуману ?) рекла : " Поштовање", и пружила руку да се рукујемо 

А како треба?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...