Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

Управо сада, Снежана рече

@Ayla

да ли си видела овај правац, и какав је твој коментар на овакву врсту "тату уметности"?

Da... shvatih o kome (ili o čemu) je riječ... brutalni su, ali baš. 
Pazi, čudne su potrebe, a još čudnije usluge koje se nude. Oni su hardcore artisti, ali  vjeruj mi da i mi koji djelujemo mogo nježnije od njih, uz sav uloženi trud, nakon višečasovnog rada, vidimo žestoku patnju klijenta.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

žestoku patnju klijenta

Je l postoji neki anestetik koji dajete da malo utrne dok se radi? Koji je najbolniji deo za tetoviranje, a koji najbezbolniji?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Je l postoji neki anestetik koji dajete da malo utrne dok se radi? Koji je najbolniji deo za tetoviranje, a koji najbezbolniji?

Da, postoji anestetik, i koristim ga kad god klijent želi komfor. dešava se da mi dođu i oni žestoki ekstremi, i neće anestetik ni u ludilu.

Najbolnije su muške grudi, rebarni luk, lobanja... kod žena sternum, rebra i metatarzalne kosti... lakat, koljena, vratni dio, intimni dio tijela.
Najkomforniji rad je na rukama, butinama, ramenima (dio)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Najbolnije su muške grudi, rebarni luk, lobanja... kod žena sternum, rebra i metatarzalne kosti... lakat, koljena, vratni dio, intimni dio tijela.
Najkomforniji rad je na rukama, butinama, ramenima (dio)

Dakle, tamo gde je koža najtanja, tu najviše boli.

Intimni deo tela kažeš :smeh1:...je l to čest zahtev? Koji su tu najčešći motivi? :D 

Подели на овим сајтовима

@Ayla колико сам видела из овог прилога горе, оној двојици су и очне јабучице тетовиране/црне или не?

Beonjače se ne tetoviraju, već se ušpricava ink, da crne, mada pored cnih traže se najčešće plave, zatim crvene i žute.... zaista.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Beonjače se ne tetoviraju, već se ušpricava ink, da crne, mada pored cnih traže se najčešće plave, zatim crvene i žute.... zaista.

фуј

• Оплаках :)) 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ayla рече

linije, geometrijski motivi, za zonu koju pominješ... :stidljiv:

Jednom sam videla istetovirsnu orhideju na tom području...mnogo lepo izgledalo :stidljiv:

пре 3 минута, Ayla рече

Je l radiš to ili ta tehnika još nije stigla do nas? Je l to trajna boja ili se vraća sve vremenom u prirodno?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Jednom sam videla istetovirsnu orhideju na tom području...mnogo lepo izgledalo :stidljiv:

е свуда ли и ти свој нос тураш :smeh1:

• Хахаха 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

Je l radiš to ili ta tehnika još nije stigla do nas?

Ne, niti bih. Rekla sam da imam svoja pravila, i držim ih se. Ono što je od rizika da naruši zdravlje, ili se sukobi sa mojim estetskim pojmom, ne radim.

Подели на овим сајтовима

е свуда ли и ти свој нос тураш :smeh1:

Davno to bilo, prikazivali tetovaže na tv-u, ovu sam upamtila koliko je bila lepa :stidljiv:

Подели на овим сајтовима

Davno to bilo, prikazivali tetovaže na tv-u, ovu sam upamtila koliko je bila lepa :stidljiv:

шалим се, претпоставила сам да си или видела на тв-у или фотографију.

• Свиђа ми се 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...