Ayla Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Снежана рече koje teme ne radiš? Već sam jednom na ovoj temi pisala o tome. Dobila sam instrukcije šta da ne radim, jer nemam blagoslov za to, a bio bi potreban, a to su replike motiva koje su u vlasništvu crkve: manastiri, freske, ikone... itd. Ne radim motive koji jasno povrijeđuju ljudska prava, ili simbole koji su pratili one koji su činili, ili koji i sada čine zla, a tu su i satanistički simboli. Lista je duga, da ne nabrajam pozicije koji se porotive mom pojmanju estetike, čak i kada je sve složeno kako treba, a klijent želi tet, odmah i sada, jer je smogao hrabrosti, ja ne radim, jer sam sigurna da nije osoba koja će biti sretna sa tim. Ovo je samo vrh ledenog brijega, i zaista, prije svakog rada, potroši se dosta riječi u ubjeđivanju i dokazivanju, da bi mirno mogli početi sa radom. obi-wan, Јелена011, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, Ayla рече Dobila sam instrukcije šta da ne radim, jer nemam blagoslov za to, a bio bi potreban, a to su replike motiva koje su u vlasništvu crkve: manastiri, freske, ikone... itd. Ne radim motive koji jasno povrijeđuju ljudska prava, ili simbole koji su pratili one koji su činili, ili koji i sada čine zla, a tu su i satanistički simboli. и јел их одбијеш много? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Bokisd рече Mislim, da je ocena malo preostra . U kom smislu? Da li si ispratio sve što je pisano ovdje? Da jesi, ne bi tvrdio da je (malo) preoštra. Inače, malo i preoštra ne idu skupa. Ostalo napisano cijenim, jer je tvoj stav. Kao što rekoh, svi mi imamo pravo na stav i mišljenje. Управо сада, Војвода7 рече и јел их одбијеш много? Da... odbijem ih mnogo. Dešavalo se da me vrijeđaju jer neke detalje ne želim raditi, a poslednju kritiku sam dobila prije dva dana, jer nisam htjela prihvatiti da tetoviram (kao motiv) jedan od naših manastira. Rečeno mi je da sam nevjernica, da ne poštujem naše svetinje, a ja sam odbila upravo jer smatram da taj motiv ne trebam raditi, nemam blagoslov. Paradoksologija, Јелена011, Војвода7 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 4 минута, Ayla рече U kom smislu? Da li si ispratio sve što je pisano ovdje? Da jesi, ne bi tvrdio da je (malo) preoštra. Inače, malo i preoštra ne idu skupa. Ostalo napisano cijenim, jer je tvoj stav. Kao što rekoh, svi mi imamo pravo na stav i mišljenje. Namerno sam rekao, 'malo preostra' jer nisam ispratio bas 100% celu temu. ( ali, opet, mislim, da nije trebalo generalizovati , jer, sam se osetio 'prozvan' ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Управо сада, Bokisd рече Namerno sam rekao, 'malo preostra' jer nisam ispratio bas 100% celu temu. ( ali, opet, mislim, da nije trebalo generalizovati , jer, sam se osetio 'prozvan' ). Sad mi je neprijatno, jer nisam ni primijetila tvoj nik... često samo pročitam napisano i reagujem, ili preskočim. Zaista nisam registrovala da si išta grubo rekao, a ja ne generalizujem. Sve ono što sam navela upućeno je na ovoj temi tetoviranima.... glupi, bolesni, degradacija društva, bezumni, nevjernici... da ne nabrajam moralne karakteristike i ostalo. Sve sam to progutala ovdje, i nije bilo prijatno, i nisam doživjela lično, samo me boli kada se karakterišu ljudi na osnovu izgleda. Bokisd, Јелена011, Paradoksologija and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, Ayla рече Sad mi je neprijatno, jer nisam ni primijetila tvoj nik... često samo pročitam napisano i reagujem, ili preskočim. Zaista nisam registrovala da si išta grubo rekao, a ja ne generalizujem. Sve ono što sam navela upućeno je na ovoj temi tetoviranima.... glupi, bolesni, degradacija društva, bezumni, nevjernici... da ne nabrajam moralne karakteristike i ostalo. Sve sam to progutala ovdje, i nije bilo prijatno, i nisam doživjela lično, samo me boli kada se karakterišu ljudi na osnovu izgleda. Ok, jasno, pozdrav. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 пре 18 часа, Muramasa рече Znam neke koji su bogati Bogom, a koji dve guske na papiru ne umeju da sačuvaju. Контрадикторно...просто немогуће. Богат Богом , може само промислом Божијим из разно разних разлога све да изгуби, или да не сачува две гуске ...као на пример праведни Јов... Trifke and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 пре 18 часа, Muramasa рече Zapravo, žene ne cene toliko trenutni materijalni status koliko cene sposobnost da se stekne. У земљи Србији тешко, ако ниси политички оријентисан, ако немаш неки почетни капитал. Не кажем да не може , али мора ту доста тога да се поклопи, да би без уплитања у политику и без неког и нечијег почетног капитала кренуо са својим способностима. Trifke and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 пре 9 минута, Рапсоди рече Контрадикторно...просто немогуће. Богат Богом , може само промислом Божијим из разно разних разлога све да изгуби, или да не сачува две гуске ...као на пример праведни Јов... Prosto ne mogu da poverujem da sam na neko tvoje pisanije stavio srce. Mislim, izgleda da su dosla poslednja vremena! Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Prosto ne mogu da poverujem da sam na neko tvoje pisanije stavio srce. Mislim, izgleda da su dosla poslednja vremena! Крени од почетка да читаш моје постове (ако немаш шта шаметније да радиш ) има све да пљушти од Срцеда.... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 Управо сада, Рапсоди рече Крени од почетка да читаш моје постове (ако немаш шта шаметније да радиш ) има све да пљушти од Срцеда.... Au sto smo nesto skromni od jutros. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 пре 1 минут, Muramasa рече Jel to kad neko postane vernik, odmah dobija i elementarnu finansijsku pismenost? Ne ali pocne da ga Bog vodi kroz zivot. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 Управо сада, Muramasa рече Ja sam krenuo. Standardni programerski posao i još malo outsourceovanja za strane klijente i ide. Kad budem pokretao svoju korporaciju, neću ni biti u Srbiji. Сети ме се у царству својем, ако ти буде овЂе потребан радник од поверења... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 пре 11 минута, Рапсоди рече Сети ме се у царству својем, ако ти буде овЂе потребан радник од поверења... Pa sta ce drugo zensko ! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 2, 2018 Пријави Подели Написано Мај 2, 2018 пре 4 минута, Muramasa рече Jel to kad neko postane vernik, odmah dobija i elementarnu finansijsku pismenost? Трифке ти је одговорио. Између " постати верник " и " постати Богом богат " има разлике. Финансије, код Богом богатог могу да имају сасвим другачије значење од уобичајеног схватања. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука