GeniusAtWork Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 5 часа, Neša_ рече Taj ne poštuje volju Božju. Pitanje je da li uopšte veruje, bez obzira i ako je crkven. Ja pomislim da nešto nije u redu sa njegovom ličnošću ili ne zna šta će sa sobom. Ма све то наркомани и секте... https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 8 минута, Muramasa рече Pa sad, više sigurnosti se može očekivati od normalnog čoveka nego od narkomana. Ni jedan ni drugi nisu svemogući, ali ovaj prvi je daleko sigurniji. Наравно...нема дилеме. Више сам мислила на сигурност у смислу богат ( материјално) и богат Богом. На кога би се пре ослониле...на човека м.богатог или на онога који и нема у смислу м.поседовања нешто бог зна шта, али који се ослања на Бога, који је верујући, који вам пружа сигурност немерљиву у односу на материјалну. Е сад било би најлепше када би се све коцкице сложиле. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 6 минута, Рапсоди рече Наравно...нема дилеме. Више сам мислила на сигурност у смислу богат ( материјално) и богат Богом. На кога би се пре ослониле...на човека м.богатог или на онога који и нема у смислу м.поседовања нешто бог зна шта, али који се ослања на Бога, који је верујући, који вам пружа сигурност немерљиву у односу на материјалну. Е сад било би најлепше када би се све коцкице сложиле. знаш и ти сигурно за ону изреку "у добру се не понеси, у злу се не понизи", наравно нико од нас није гадљив на новац, али ако је то човеку приоритет, у осталом ако му је мера успеха, материјално, ту нема човека, са друге стране, нисам баш ни љубитељ оних којима ће то "све народ позлатити", који живе у чамотињи и у јаду свом криве злу судбину, државу, комшију, маму, тату, и не мрдају даље од тога. Битно је да је вредан, способан (што не подразумева лактање), поштен и свестан пролазности (нарочито материјалне), и када/ако дођу лоши дани буде спреман да настави даље, да тада пружи сигурност, раме, руку. Рапсоди, Vladan :::. and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Отприлике ово што рече Снежана тј. сигурност је када знаш да ће неко да остане са тобом малтене шта год да се деси. Е сад "само" то није довољно јер морају људи да се једно другом свиде и да једно у другом виде такву изузетну личност да би са њом били спремни на такво обећање. Уосталом ено и први део видеа у потпису говори о томе Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, Vladan ::: рече Е сад "само" то није довољно јер морају људи да се једно другом свиде и да једно у другом виде такву изузетну личност да би са њом били спремни на такво обећање. зато нам је Бог и оставио заљубљивање, и физичку привлачност као иницијалну капислу Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 4 минута, Снежана рече зато нам је Бог и оставио заљубљивање, и физичку привлачност као иницијалну капислу Зато састанци на слепо и проводаџисање слабо пале јер нема те прве компоненте Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 18 минута, Muramasa рече Zapravo, žene ne cene toliko trenutni materijalni status koliko cene sposobnost da se stekne. Ово је тачно, то сам хтио да напишем Неши, нису женама привлачне паре, веома је мали број дјевојака које привлаче татини синови, као што си рекао..жене цијене способност да се стекне, и исто цијене моћ, сигурност...хоће да је мушкарац у свему што ради сигуран да вуче праве потезе а не да је несиугуран и страшљив као нека цурица. Lady Godiva and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 A tema je i dalje o tetovazi... Vladan :::. and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече A tema je i dalje o tetovazi... Hocu da zaboravim ovaj dan i prosli dan postajem ravnodusan posmatram se iznutra Potreban je podsticaj prazan sam i umoran zelim da sam tamo gde je lako reci dobro je Ref. Tatoo, ruza na grudima tatoo, na maljavim laz i mimikrija tatoo, jako dobar tatoo Dobro sam se sakrio ne mozes me pronaci ne mozes me dotaci ne mozes me doseci RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 2 минута, obi-wan рече A tema je i dalje o tetovazi... Ух да, јесте.... једно од првих питања треба да буде и: имаш ли тетоважу? obi-wan and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 6 минута, obi-wan рече A tema je i dalje o tetovazi... Ма, важи..... Smaragdni kamičak, obi-wan and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 3 минута, Лидија Миленковић рече Ма, важи..... O teto-vazi?... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 Пре неколико година сам размишљала и тетоважи, односно и супруг и ја смо размишљали да урадимо неку тет. Међутим, баш тог лета одем на базен и кад сам видела колико је ружно нашараних људи, огади ми се у моменту. Иначе, мислили смо да тетовирамо слово А(почетно слово наших имена). Муж је чак желео да истетовирамо он моје, а ја његово име и та прича је одмах пала у воду, јер његово име има 10 слова, а моје само три. Све у свему, нисам погрешила што се нисам тетовирала. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 46 минута, Muramasa рече žene ne cene toliko trenutni materijalni status koliko cene sposobnost da se stekne. Ovo je poenta sigurnosti koju žene cene. Tu je pravi "kapital", sve ostalo je danas ima sutra nema, nasledstvo pogotovo. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 1, 2018 Пријави Подели Написано Мај 1, 2018 пре 1 минут, AnaLaz рече Пре неколико година сам размишљала и тетоважи, односно и супруг и ја смо размишљали да урадимо неку тет. Међутим, баш тог лета одем на базен и кад сам видела колико је ружно нашараних људи, огади ми се у моменту. Иначе, мислили смо да тетовирамо слово А(почетно слово наших имена). Муж је чак желео да истетовирамо он моје, а ја његово име и та прича је одмах пала у воду, јер његово име има 10 слова, а моје само три. Све у свему, нисам погрешила што се нисам тетовирала. Могли сте срце и унутра почетна слова вашег имена.. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука