Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

Ja mislim da je glavni zakljucak u vezi Nese da se trebamo moliti da ne nadje nikoga, to mu je spas, jer u ovom depra-trolovskom crnilu u kojem je on i da mu iz pustinje dodje podviznica, mislim da bi je u kratkom periodu do teske depresije doveo, hahaha:D

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ronald рече

Ja mislim da je glavni zakljucak u vezi Nese da se trebamo moliti da ne nadje nikoga, to mu je spas, jer u ovom depra-trolovskom crnilu u kojem je on i da mu iz pustinje dodje podviznica, mislim da bi je u kratkom periodu do teske depresije doveo, hahaha:D

Али кад се заљуби има да изађе из црнила. Знаш како су заљубљени иритантно весели и оптимистични..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Sad sam našao fotku. Još su daleko od landwhale (bar u trenutku slikanja), mada bih rekao da su malo deblje od ove što sam ja postavio.

Ова једна је мршавија, само што је салце другачије распоређено. Него си се ти загледао оној у деколте па си обневидео. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

Došla da ga opelješi :smeh1:

Da, hahaha:D Mozda neku prostitutku da zavoli, da je kroz ljubav izvede na pravi put hahaha:D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Ne odnosi se samo na debljinu nego i na karakter. Debela i feministkinja istovremeno. Na primer Cora Segal (Trigglypuff):

Вредело је одгледати дебелу хистерију само због сниматељке...

snimateljka.jpg

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan ::: рече

Вредело је одгледати дебелу хистерију само због сниматељке...

Lako njoj da se čudi kad se uklapa u socijalne standarde. Trigglypuff se bori, a ova lepotica se čudi. Videla bih nju da je društvo represuje.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Lako njoj da se čudi kad se uklapa u socijalne standarde. Trigglypuff se bori, a ova lepotica se čudi. Videla bih nju da je društvo represuje.

Биће и она таква ако не ради ово:

пре 39 минута, Muramasa рече

Moj je takav zategnut, a 6 pack se nazire kad preteram sa kofeinom i ispustim svu vodu. Malo još sagorevača i prednjeg čučnja i videće se uvek.

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ronald рече

Pa on sve zna, hahaha on ima odgovore na sva pitanja:D

Не баш сва, само сва везано за жене и њихову превртљивост, похотност, површност.. и остале ситнице

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...