Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

Ова опклада је отворена и за друге који желе. :)

Ако Радуле пређе цензус, ви држите недељу дана Радулову слику на аватару (по мом избору).

Ако Радуле не пређе цензус ја држим било коју слику по вашем избору.

Ne bilo koju nego našeg fuhrera.Dogovorili smo se. :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ne bilo koju nego našeg fuhrera.Dogovorili smo se. :D

Да, ту си ти одабрао и имаш недељу дана Вучића на мом аватару ако Радуле не прерипи целзијуса.

Ово кажем за остале, можда неко има нешто друго у плану да ми тури.

Подели на овим сајтовима

Моја прогноза:

1. ДСС+Двери 3-4,8%

2. ДС 4%

3. СНС+СНП+ПУПС  45 - 48%

4. СПС 5-7%

5. СДС-СЛВ-ЛДП 5-6%

6. ДЈБ 3,5%

7. ЈС 2%

8. СРС 7-8%

9. Родољуби 1%

10. Неко други појма%
  11. неће гласати већина%

I ja se prilicno slazem sa ovim, samo sto bih mozda prebacio sa SRS 3-4% na DS i JS ne znam hoce li imati 2.

Подели на овим сајтовима

Изашао бих једино ако би се појавила нека руска марионетска странка која би сасвим транспарентно добијала огроман новац од Путина за кампању.

Овако ми преостаје само да бирам између: 1) Вучићеве марионетске, намерно разједињене "патриотске" и непатриотске опозиције; 2) "Господара" Вучића који је марионета Ивице Тодорића, а који је опет марионета крупног капитала.

Стога нећу изаћи и остаћу кући да плачем, као и до сада.

Подели на овим сајтовима

Моја препорука у твојој недоумици је Двери-ДСС. :)

Ja sam uvek glasao za DSS.Al zbog Šešeljeve haške golgote i doslednosti u politici koju poštujem možda ću prvi put da glasam za SRS.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

zbog Šešeljeve haške golgote i doslednosti u politici koju poštujem možda ću prvi put da glasam za SRS.

Кратосе, Шешељ ти је слуга сваког режима, све ти је то његово позориште. Његов трајни полицијски задатак је да разједињује патриотску опозицију. То ради и сада, само обрати пажњу.

Боље је да гласаш и даље за ДСС(-Двери), мада не верујем да ће прећи цензус, као ни Радикали.

Подели на овим сајтовима

Кратосе, Шешељ ти је слуга сваког режима, све ти је то његово позориште. Његов трајни полицијски задатак је да разједињује патриотску опозицију. То ради и сада, само обрати пажњу.

Боље је да гласаш и даље за ДСС(-Двери), мада не верујем да ће прећи цензус, као ни Радикали.

Nije tačno.Šešelj je stradao od svakog režima.Slobodan ga je hapsio.hapsio ga je pre toga komunistički režim,nakon 5. oktobra dosmanlije poslale u Hag ali on nije nikada menjao svoju politiku.To treba da se poštuje.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...