Jump to content

Избори су. Коме иде ваш глас?

Оцени ову тему

Баба

Glasajte kao da su sad izbori  

65 члановâ је гласало

1. 1. За кога бисте гласали да су сад избори?

• ДСС+Двери
      38
    • ДС
      17
    • СНС+СНП+ПУПС
      31
    • СПС
      3
    • СДС-СЛВ-ЛДП
      3
    • ДЈБ
      37
    • ЈС
      0
    • СРС
      22
    • Родољуби
      2
    • Неко други, нећу гласати
      40

Препоручена порука

Размишљам између Двери и Шешеља...............

Осећам  да једноставно дугујем Шешљу глас.........чисто емотивно........без икаквог осврта на програм странке, тотално ми је  небитно, у овом случају.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Moja prognoza:

Izlaznost 50%

Nevažeći glasovi 3%

će preripe celzijus:

SNS i sateliti 45%

SPS/JS 13%

SRS 9%

DSS/SPD 7%

DS 7%

SDS/LDP/LSV 5%

Manjine 4%

ispod celzijusa:

Radule 4%

Borko Siriza 1%

Manje patriotske stranke 2%

U principu biće još više apstinenata nego prošli put. Jedino što će se desi to je da će deo naprednjaka da se vrati matičnoj stranci (SRS). Sve ostalo manje više isto. Jedina dobra stvar je što će naprednjaci imati manje poslanika u skupštini nego prošli put...

Подели на овим сајтовима

Daću glas Sandi, ma nek ide život!  :)))

:navijanje: Sandra Sandra

Možda i ja...navodno sam se igrao sa njenim sinom u Primoštenu kad smo bili pikavci

Размишљам између Двери и Шешеља...............

Осећам  да једноставно дугујем Шешљу глас.........чисто емотивно........без икаквог осврта на програм странке, тотално ми је  небитно, у овом случају.

:0205_whistling:  joooj 

joooj  :0205_whistling: 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

U principu biće još više apstinenata nego prošli put. Jedino što će se desi to je da će deo naprednjaka da se vrati matičnoj stranci (SRS). Sve ostalo manje više isto. Jedina dobra stvar je što će naprednjaci imati manje poslanika u skupštini nego prošli put...

Подели на овим сајтовима

U najboljem mogućem slučaju mogao bi da bude ovakav rezultat

SNS i sateliti 40%

SPS/JS 15%

SRS 10 %

DSS/SPD (u koaliciji sa manjim patriotskim strankama) 10%

DS 10%

Radule 5%

Manjine 3%

SDS/LDP/LSV 4%

Borko 1%

Nevažeći glasovi 2%

Подели на овим сајтовима

Баш ме занима кол'ка ће квота да буде за Радула по кладионицама, баш ми треба нека лака зарада.

Плутоне извини, ја сам тотално ван свих информативних токова / не гледам ТВ и не читам новине / да није форума и тебе  не бих ни знала за Радула........но стварно ко је тај човек .....из које је странке....... ne_shvata:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

.из које је странке

Из најбоље. :) Шалим се, није странка већ патриотски покрет пристојних грађана.  :)))

Ево, овде можеш да се информишеш мало о покрету: http://dostajebilo.rs/

Ако желиш да будеш у току са активностима покрета можеш да лајкујеш Фејсбук страницу: https://www.facebook.com/Dostajebilo/

Хвала на интересовању. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...