Млађони Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Radosna vest, makar za mene. Živković je to najavio nakon što je Boris Tadić u nedelju na sednici GO DS-a, dva meseca nakon što je na sednici 8. septembra najavio da će se kandidovati za predsednika DS-a, izjavio da od toga ipak odustaje i da će najverovatnije biti počasni predsednik stranke. Živković kaže da je ovakav rasplet kraj Demokratske stranke kakva je stvorena pre više od 20 godina i da je ovo posebno kraj Demokratske stranke kakvu je vodi Zoran Đinđić. "Ostajem u politici jer posao zbog kojeg sam u nju ušao i zbog kojeg je osnovana Demokratska stranka nije završen i to mi ne daje za pravo da ostanem van politike. Sigurno neću ući ni u jednu od postojećih stranaka jer pored mog lošeg mišljenja o aktuelnoj Demokratskoj stranci, sve ostale stranke su još gore," izjavio je Živković. On kaže da će pokušati da napravim novu stranku koja će biti dostojna da nastavi tamo gde je Demokratska stranka stala pre osam godina. "Postojeće stranke ne mogu da ostvare ciljeve zbog kojih sam ja ušao u politiku i što je još važnije zbog čega je i nastala Demokratska stranka. Treba napraviti novu strankui sa ljudima koji se do sada nisu kompromitovali u svom politicčom radu ili u svom životu, sa pre svega novim ljudima na političkoj sceni koji će imati novu energiju, novu hrabrost i nove ideje koje će dovesti do toga da ostvarimo ono zbog čega se desio 5. oktobar, a ciljevi 5. oktobra još nisu ostvareni" kaže Živković. On je još dodao da ta nova stranka neće biti nikakav pojedinačni, niti kolektivni spasilac Srbije nego će biti još jedna opcija o kojoj će građani moći da razmišljaju kada odu na glasanje. Član Glavnog odbora Demokratske stranke Vuk Jeremić izjavio je da se neće kandidovati ni za jednu stranačku funkciju na izbornoj skupštini, 25. novembra. On je rekao da nije podržao ono što je danas formalizovano na sednici GO. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=05&nav_category=11&nav_id=657672 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 И за мене, само нек се распадају полако Али штета што је Тадић одустао, још више би се срозали да је остао. Овако се можда консолидују.. RYLAH, zuti car, Пајко and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Зоки бунда прави странку? Странка вековних винара Србије? Како оно беше зарадио винограде? Crveni Baron, feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Зоки бунда прави странку? Странка вековних винара Србије? Како оно беше зарадио винограде? A kako je bilo ko ko ovde ima nesto zaradio? Kako su Vucic, Dacic, Toma, Palma, Ilic i ostali zaradili svoju imovinsku masu? Necu da budem "iskljuciv" ali ne verujem da u Srbiji postoji covek vise srednje klase koji je posteno zaradio. Pa i ovi "srednje" klase sto su dosli na neka radna mesta su dosta dosli preko veze - sto je korupcija. Zato... pauzirajte malo sa pljuvanjem na sve sto je bilo oko Djindjica.. vec ste ga poslali u grob. To prozivanje nema ni ukusa ni stila. Posebno zbog ovog divljanja Kurira, Tome diplome vucica i njihovih prica po medijima gde nam mazu narod i idalje glume neke viktimizirane zrtve sada kad su opet dovatili fotelje. R.Žiskar and JESSY је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Ништа ово није радосно. Овдје се праве странке као да су чарапе, и мијењају такођер. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Zato... pauzirajte malo sa pljuvanjem na sve sto je bilo oko Djindjica.. vec ste ga poslali u grob. A trebalo ga je poslati na robiju ... Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Овдје се праве странке као да су чарапе, и мијењају такођер. Pa i nije bas. Zivkovic je bio uz DS sve vreme, samo zbog Djindjica. DS je odavno ostavio svoju politiku i ono sto je nosio sa pokojnim Djindjicem. Ovo sto Zivkovic radi je (iskreno verujem) ozivlajvanje te libelarne politike jer mi u srbiji imamo samo jednu libelarnu stranku koja je libelarna samo u imenu. Ovo je prvo nelicimerno prebacivanje. Nit se kunuo u Tadica i Djilasa ( ko toma i vucic u sekija), nit je napravio sebi problem u demokratskoj stranci pa zbirsao da se krije iza Vucica i Tome. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 A trebalo ga je poslati na robiju ... Ako je neko zasluzio robiju to su Toma i Vucic. Seselj je vec tamo gde mu je mesto. JESSY је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Seselj je vec tamo gde mu je mesto. Djiki se izvukao .... bez robije .... ali vinogradar se javlja kao kandidat za CZ Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Svi us oni otprilike isti, Tadic se ponašao kao da je Srbija monarhija, previše se uvlačio Zapadu. ne kažen da treba svima da teramo kontru, ali što je previše previše. Što se ovih novih tiče vreme će pokazati, mada nešto nemam poverenja u njih, mislim ko još ima poverenja u Tomu??? On se sa druge strane previše uvlači Istoku, mada od njih možemo da imamo više koristi, ali ipak smo deo Evrope i ne možemo se okrenuti samo jednoj strani. A što se tiče ovih novih-starih pre svega mislim na crvenog on je odigrao najbolju igru ovde. Iskreno nešto ga baš i ne volim, ali je nekako najsnalažljiviji i najbolje igra igru. Mada ta igra se igra više za sebe nego za državu. Kada bi istu energiju uložio u normalizaciju Srbije možda bih i bio na njegovoj strani i ako crvene ne podnosim. Ali realno ako bi od sadašnjih političara najveći potencijal da nešto uradi od ove zemlje nekako mi se čini ima Dačič, kažem potencijal jer je ovako debelo, crveno komunističko go..no. A o ovim ostalim strankama neću ni da pričam milim to je tuga koliko mi političkih stranaka imamo brate izmedju 3-6 eventualno 7 puna kapa. A ne tamo neke Dveri, Zukurlić i ostali da mi se trte i odlučuju o sudbini zemlje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Djiki se izvukao .... bez robije .... ali vinogradar se javlja kao kandidat za CZ Pravi si demokrata, hapsio bi a ne znash nista o istima. Mislim, znash... iz kafanskih prica i Seseljeve ideologije. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Ali realno ako bi od sadašnjih političara najveći potencijal da nešto uradi od ove zemlje nekako mi se čini ima Dačič, kažem potencijal jer je ovako debelo, crveno komunističko go..no. Ima potencijal da nas josh jednom crveni pokradu. I ti tajkuni o kojima danas svi oni trube da ce da hapse, sve su to Slobini bivsi saradnici. A verovatno preko Sekija koji je sa Slobom svojevremeno saradjivao da oseti fotelju i vucic i toma imali kontakte sa njima. Citam skoro PROTIV MISKOVICA NISTA LICHNO... pa jes ne bi bilo u redu da se kvari potencijalno drugarstvo. Eto naprimer Miskovic je bio u Julu.. tako je i zaradio prvo milionche. Toma, Dacic i Vucic su i pre saradjivali i to je danas ista ta koalicija, iste te ideje. A ljudima u Srbiji su Tadic i Djilas problem? Smesno. A o ovim ostalim strankama neću ni da pričam milim to je tuga koliko mi političkih stranaka imamo brate izmedju 3-6 eventualno 7 puna kapa. A ne tamo neke Dveri, Zukurlić i ostali da mi se trte i odlučuju o sudbini zemlje. Politickih stranaka treba po meni da bude sto vise. Ali ne da se formiraju tako sto se "odcepljuju" jedni od drugih vec sto dolaze novi ljudi sa novim idejama. Ja iskreno gotivim Zivkovica jer je on STARI COVEK sa STARIM IDEJAMA za koje se Srbija borila 2001ve i koje inkad nisu sprovedene u delo jer su ubili premijera pre nego sto smo uspeli ista da uradimo. Posle toga je sve otislo honduras, DS je postao sociodemokratska stranka, Toma se do tada u senci kao Seseljev covek nakupio popularnosti prozivajuci one sa kojima danas Saradjuje ( a uskoro ce i sa Djilasom saradjivati to ne sumnjam) kostonica izgradio zamak na nebu i na njemu bazirao svoju politiku dok su oni oko njega od tog zamaka debelo profitirali prodajuci maglu. I eto... od izvornih ideja... Seselj u zatvoru, Djindjic ubijen... ovo su sve neke nove "fukare" Ali zivkovic nije nova fukara. Zivkovic je stara fukara koja deli Djindjicevu viziju. Zato... me ova vest vise nego raduje. Njegova partija ce 100 % biti libelaristicki orjentisana. A ne socijalisticki ko sva ova dosadasnja ekipa. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Sve se ja slazem ovo za Dacica, ali kada bi hteo da nesto dobro uradi od ove srbijhe nekako ima najvise talenta da sve ostale zajebe i on najvise profitira. E kada bi taj svoj talenat, da ga tako nazovem koristio da nesto uradi od srbije, a ne samo svoje dupe da gleda, mozda bi od ove srbije nesto bilo. Ovaj dacic mi je nekako previse mlitav, dok je Toma....pa jednom recju...retardiran. Samo kada bi ovde postojao barem jedan ko vise gleda Srbiju nego svoje dupe, barem to Srbija pa dupe pa bio on crven, zut, plav, roze vrv bih za njega glasao. Međutim čini se da takvih nema a izgleda nece ih skoro ni biti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 Комедијаш... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 5, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2012 A kako je bilo ko ko ovde ima nesto zaradio? Kako su Vucic, Dacic, Toma, Palma, Ilic i ostali zaradili svoju imovinsku masu? Necu da budem "iskljuciv" ali ne verujem da u Srbiji postoji covek vise srednje klase koji je posteno zaradio. Pa i ovi "srednje" klase sto su dosli na neka radna mesta su dosta dosli preko veze - sto je korupcija. Zato... pauzirajte malo sa pljuvanjem na sve sto je bilo oko Djindjica.. vec ste ga poslali u grob. To prozivanje nema ni ukusa ni stila. Posebno zbog ovog divljanja Kurira, Tome diplome vucica i njihovih prica po medijima gde nam mazu narod i idalje glume neke viktimizirane zrtve sada kad su opet dovatili fotelje. Управо тако. Сви они треба да одговоре како су стекли то што су стекли. Јер "пуј спас за све нас" је само део дечије игре. Ако то почнемо да примењујемо на реалан живот, онда смо обрали зелен бостан. Данас пљачка, сутра може да буде убиство (сећате се Веселинова?). То што је било око Ђинђића не значи да је било Ђинђић и да свима њима Ђинђић може вечно да буде штит и покриће за све и свашта. Тако је било и са Титовим подрепашима. Тиме што скрећеш на колосек патетике око убиства Ђинђића не мења чињеницу да је главни јунак теме шверцовао бунде и да је купио огромне површине под виноградима уз помоћ сумњивих кредита од државе. И Вучић, и Дачић (коферче) и Тома (станови) и Палма (локални кнез са неограниченом влашћу) и Илић и још гомила непобројаних треба да кажу једном како су стекли јер ако не кажу, сутра ће неки други да стичу помоћу пиштоља (Динкићев упад у НБС са калашњиковима) или на неки други начин који ће хиљаде и хиљаде завити у црно. ...Устајте ви земаљско рооообљееее....ух, понео ме тренутак.... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука