Млађони Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Управо тако. Сви они треба да одговоре како су стекли то што су стекли. Јер "пуј спас за све нас" је само део дечије игре. Ако то почнемо да примењујемо на реалан живот, онда смо обрали зелен бостан. Данас пљачка, сутра може да буде убиство (сећате се Веселинова?). Nemam sta da sporim tu, po prisutnim dokazima i pravnim cinjenicama nece da odgovaraju ali po nekom osecaju pravde i ja dubuko verujem da svako od njih ima da odgovara za nesto. То што је било око Ђинђића не значи да је било Ђинђић и да свима њима Ђинђић може вечно да буде штит и покриће за све и свашта. Тако је било и са Титовим подрепашима. Тиме што скрећеш на колосек патетике око убиства Ђинђића не мења чињеницу да је главни јунак теме шверцовао бунде и да је купио огромне површине под виноградима уз помоћ сумњивих кредита од државе. Njemu djindjic i nije stit. Ja ga nikad nisam cuo da je spomenuo Djindjica u fazonu "Ja sam njegov naslednik!" kao sto je Ceda radio u pocetku formiranja svoje partije. Zivkovic jeste kupio te vinograde i ima tu mnogo sta da se ispita, ali opet to mi je kao ona frka sto se digla oko Dulica. Dulic ovo, Dulic ono, Dulic dao kompaniji nekoj da cupa kablove. Jeste to korupcija ali da prostis - 'bem ti korupciju! Cak i da je tacna. Dajte mi nekog ko saradjuje sa mafijom i tajkunima, dajte mi nekog ko ce da se pokaze tamo gde su Tajkuni zaradili prvo milionche. Dajte mi nekog ko je napraivo neku znacajnu stetu. Ako je Dulic kriv nek odgovara... ali ako ulovite zeca nemojte da se ponasate kao da ste ulovili lava. И Вучић, и Дачић (коферче) и Тома (станови) и Палма (локални кнез са неограниченом влашћу) и Илић и још гомила непобројаних треба да кажу једном како су стекли јер ако не кажу, сутра ће неки други да стичу помоћу пиштоља (Динкићев упад у НБС са калашњиковима) или на неки други начин који ће хиљаде и хиљаде завити у црно. ...Устајте ви земаљско рооообљееее....ух, понео ме тренутак.... Nemam nista protiv toga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Шта ли би, сиромах, писац Житија Зорана Живковића написао? Морао би да измишља до бесвести... Crveni Baron and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Море док један прави Моравац и Шумадинац не дође на чело Србије, ништа... Зато ја предлажем Пајку да оснује и он странку... Ти сигурно имаш виноград... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Samo nam je ovaj falio ... prosto ne znam kako smo ziveli bez njegove "stranke" ... 'oce da drme jos malo para sa budzeta ... to je jedini razlog formiranja "stranke"... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Samo nam je ovaj falio ... prosto ne znam kako smo ziveli bez njegove "stranke" ... 'oce da drme jos malo para sa budzeta ... to je jedini razlog formiranja "stranke"... Ti bi ziveo isto sta god da se desi u Srbiji. Da budemo realni. Voleo bih da mi objasnis, sto ako hoce da "drmne" pare, tek sad formira stranku? Imao je dugi niz godina to da uradi? Malo to nije logicno. Kao i ostale stvari koje pricas vezane za politiku. A zamisli sasvim sluchajno izlazi na videlo koja snaga preovladjuje u DS-u. Ne znam stvarno kako u tvojoj glavi, izmedju ovoga sto se desava u ds-u i oce da drmne pare, pobedjuje oce da drmne pare. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Voleo bih da mi objasnis, sto ako hoce da "drmne" pare, tek sad formira stranku? Imao je dugi niz godina to da uradi? Drmnuo je on vec kintu, nego, malo mu je pa hoce jos ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Drmnuo je on vec kintu, nego, malo mu je pa hoce jos ... Tako je! Diskredituj sve politicke neistomisljenike sa "lopovi" a istovremeno podrzvaj coveka koji oce da kolje Hrvate kasikama, i pravdaj ga sa "salio se". oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Tako je! Diskredituj sve politicke neistomisljenike sa "lopovi" Zaboravio si "izdajnici"... I sto da ih ja diskreditujem, dovoljni su oni sami .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 6, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 I sto da ih ja diskreditujem, dovoljni su oni sami .... Diskreditujes. Ne vadi se na objektivizam, kada i sam znash da si subjektivan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Samo nam je ovaj falio ... prosto ne znam kako smo ziveli bez njegove "stranke" ... 'oce da drme jos malo para sa budzeta ... to je jedini razlog formiranja "stranke"... Мислим да се, сирома', надао до задњег да може да преузме странку. Увек је наступао из ''првих редова'' 5. Октобра као кад је то Библија демократије и демократске борбе. Дванаест година лајати на Милошевићев режим а не осврнути се критички на ову ''сахрану'' демократије и људских права то је у најмању руку безобразлук. Народ је то казнио, али касно... R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Није ми јасно чиме ће он то да допринесе конкретно политичкој сцени Србије? Испумпаће Чедине гласаче, можда један део ДС гласача, можда и пређе цензус, и? Његови политички домети су одавно познати и показани. Шта ће он то да донесе ново и невиђено па да занемимо од узбуђења што добијамо још једну странку у Србији? feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Није ми јасно чиме ће он то да допринесе конкретно политичкој сцени Србије? Испумпаће Чедине гласаче, можда један део ДС гласача, можда и пређе цензус, и? Његови политички домети су одавно познати и показани. Шта ће он то да донесе ново и невиђено па да занемимо од узбуђења што добијамо још једну странку у Србији? НИШТА. Само ће да кукумавчи како 5. Октобар није успео и како су сви други криви а он није јер је остао на путу Зорана Ђинђића... бла бла бла БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Шта ће он то да донесе ново и невиђено па да занемимо од узбуђења што добијамо још једну странку у Србији? A ko kaze da treba da zanemite od uzbudjenja? Ne kapiram ove napade: nece da donese nista novo, sta ce nam jos jedna stranka itd... Jos stranka nije ni formirana, program i kadar nisu predstavljeni a vi vec imate kritiku na samu ideju sto se odvaja? Mislim stvanro... preterivanje praznim kritikama - nedostatak kvalitetnih ovde u Srbiji. НИШТА. Само ће да кукумавчи како 5. Октобар није успео и како су сви други криви а он није јер је остао на путу Зорана Ђинђића... бла бла бла A ti imas neke prorocke vestine? Његови политички домети су одавно познати и показани Jao bre Aco nemoj da me zezas, sta je poznato covek bio celih 3 godine u vlasti i to od 2000te do 2003ce kad nije mogao praktichno ni mnogo toga da uradi da se vidi. Дванаест година лајати на Милошевићев режим а не осврнути секритички на ову ''сахрану'' демократије и људских права то је у најмању руку безобразлук. Zapitam se da li uopste citas sta covek izjavljuje i prica. A tvoja izjava da se "ne osvrce" na sahranu demokratije je smeshna. Ti si vidim sebi utuvio u glavu da on formira stranku "zbog para" a mozda formira stranku da bi se osvrnuo na tu sahranu demokratije iz nove stranke jer je to nemoguce uraditi u DSu danas? Sa obzirom da Tadic popusta pred Djilasom, da je Petrovic gurnut u potpuni mrak a da Micuna furaju da im vodi penzioenrski dom i poslanicki klub i toga cini srecnim. NIje tesko skontati sto Zivkovic pravi novu stranku ako se pogleda pravac u kom ide DS. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Није то лоше. Полако, видећемо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 7, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Није то лоше. Полако, видећемо. Vidis ti kako je ovde u Srbiji. Jos ni program nije predstavljen, svi vec znaju kako ce i sta ce da bude. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука