Драшко Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Ево мало сличица са наше храмовне Славе, Св Симеон Мироточиви Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Мара, Ненад Р., Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Фебруар 28, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2013 Crkva Svetog Georgija Bežanija Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Crkva Svetog Jovana Vladimira Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Моја је посвећена Светој Тројици. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Светотројчина црква у Земуну http://www.zemungrad.rs/images/zemun-crkve/zemun_crkva_svete_trojice.jpg http://static.panoramio.com/photos/large/33889297.jpg Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Je l Zica bas u Kraljevu ili negde u okolini ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Ево мало сличица са наше храмовне Славе, Св Симеон Мироточиви Uploaded with ImageShack.us Има ли разлике? "Мој посао је да држим кишобран" (праштај, мала шала) http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/965kvki.com/files/2013/05/president-obama-marine-umbrella.jpg Драшко је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Има ли разлике? "Мој посао је да држим кишобран" (праштај, мала шала) Ovo moja sestra redovno radi,osecaj je neverovatan... ... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Има ли разлике? "Мој посао је да држим кишобран" (праштај, мала шала) Nije ni tako naivna sala, slazem se sa tobom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 :.mislise. Zasto mi nisi odgovorio gde se nalazi Zica ? :.mislise. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Crkva svetoga Luke, beograd krnjaca, otac Dusan svestenik, nek ga Bog pozivi a Crkva kao gradjevina nek bude u srcu generacija koje dolaze u sve vekove. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Zasto mi nisi odgovorio gde se nalazi Zica ? :.mislise. Kraljevo Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 4,5км. од Краљева! Shvatili smo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
звончица Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Моја парохијска црква посвећена је Успењу Пресвете Богородице, свештеник Душан, али ја идем у ону која је посвећена Светом Пантелејмону. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јул 5, 2015 Пријави Подели Написано Јул 5, 2015 Nije ni tako naivna sala, slazem se sa tobom. Замисли да две године да нема кише....па одједном падне, исти би рекли Бог се сажали... а кад пада скоро сваки дан има се посла...па молим те..! Па није наивна, шта да ти кажем, заиста сам се нашалила, истина, потсетило ме на Британску колонизацију око Африке! Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука